Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal
Les mer

 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side  Debattsiden   tilbake til Golfreiser

Hvilket land er du interessert i?
Argentina Australia Belgia Brasil Canada Danmark Dominikanske Republikk Dubai Egypt England Estland Finland Frankrike Irland Island Italia Jamaica Kina Kypros Marokko Nederland Polen Portugal Skottland Spania Sveits Sverige Sør-Afrika Thailand Tsjekkia Tunisia Tyrkia Tyskland Uganda USA Østerrike

SVERIGE
Öijared er en attraktiv golfresort for nordmenn

30.09 Øijared Golf Resort:
Et flott område for golf og rekreasjon 
Norske golfspillere som ønsker seg noen dager på golfferie, bør vurdere Øijared Resort. Les mer
 

Sotenäs GK byr på en flott bane og et godt overnattingstilbud

22.05 Banebesøket:
Sotenäs - full sommer midt i mai
Det var en befrielse å komme til Sotenäs midt i mai. Full sommer og god banekvalitet. Les merDet 9. hullet på Lakes er litt av en utfordring

10.10 Banebesøket PGA of Sweden National:
Hele anlegget har kostet 450 millioner kroner – det synes!
En flott opplevelse. Les mer
Mer skotsk enn Skottland - ganske ukjent svensk linksbane for nordmenn

11.10 Banebesøket Vallda Golf & Country Club:
Ble lovet skotsk opplevelse – fikk mer enn det
Vallda Golf & Country Club er en temmelig ny bane i Sverige. Mange nordmenn drømmer om skotske links-baner. I reklamen heter det: «En skotsk golfdrøm». Drømmen ble til virkelighet. Les mer15.03
Svensketips for påsken
Kribler det i golfkøllene? Ta flyet over til den svenske ferieøya Gotland og spill golf på Gumbalde 18-hulls bane, en utfordrende parkbane med oppgraderte greener og fairways. Eller velg noen av de øvrige åtte banene som finner på Gotland. Overnatting på koselige hoteller ved golfbanene eller på HamnHotellet i Visby. I Visby finnes et tjuetalls helårsåpne kroer og mange små, sjarmerende butikker å shoppe i.
Litt lengre frem, nærmere bestemt helgen 27. - 29. mai, har du mulighet å nyte av god maltwhisky, informasjon, fantastisk mat og Gotlands natur og kultur i en pakke på ”Maltwhiskyhelg”. I pakken inngår to overnattinger på Gumbalde, frokost, lunsj, gourmetmiddag, smaking med whiskykunnskap og avsmaking av fem sorters eksklusiv maltwhisky med noe å bite i til. Pris fra SEK 4 500,- inkl snabbfergen t/r fra Stockholm.
Les mer på: www.gotlandsresor.se

11.03
Golfköping - Småland
I fjor ble Golfköping lansert som et begrep og denne satsingen kommer å fortsette og sågar intensifieres i samarbeid med et 20-tals hoteller samt turistnettverket i Jönköping, Småland. I samarbeid med de åtte involverte golfklubbene kommer en nyinnstiftet konkurranse å gjennomføres – ”Golfköping-mesterskapet”. Konkurransen er åpen for alle med offisielt hcp og går over åtte uker med en uke på hver klubb. Finaledagen avsluttes med bankett og prisutdeling på Rigoletto i Jönköping.
Under deler av juni og frem til august vil det bli mulig å kjøpe et Golfpass for turister som vil besøke Golfköping. Passet vil inneholde to respektive tre greenfee i forbindelse med hotellovernatting.
Under våren kan du bli kjent med alt som skjer i Golfköping i sommer på: Les mer på| www.golfkoping.se


Golf i Sverige
Langs vestkysten av Sverige finne du en rekke gode baner å spille på. Spesielt er dette interessant for nordmenn tidlig på våren, men det er fantastisk å dra nedover langs vestkysten og helt i syd om sommeren. Vi kan nevne Strømstad, Torreby, Sotenes og Mjølkerød. Mange gode baner finner du i Gøteborg-området; Delsjø, Gøteborg GK, Albatross og Øijared. Sistnevnte er en stor resort med 54 hull.

Tyløsand ligger i Halmstad og er blant de beste i Sverige. Helt i syd finner du gode baner som Falsterbo, Ljunghusen, Flommen. Litt nordover ligger Rya (Helsingborg) og banen hvor de har spilt  Scandinavian Masters på Europa Tour'en: Barsebäck.

Noen svenske baner

Rundt Vänern finnes det mange fine baner. Her kan man kjøpe fem greenfee billetter for 700 kroner og mye mindre for juniorer. Man kan velge mellom 15 baner. Supert tilbud og ikke langt fra Oslo - bare et par timers kjøring. Vänern Golf Tour heter selskapet. Det er fem Scandic hoteller i området.

Svenska Golfhistoriska Sällskapet. Det koster 100 kroner å være medlem: http://www.golf.se/organisationer/sgs/index.html
Tilbake til første side
Tilbake til Golfreiser

Tilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjonHenvendelse om annonsering. Send mail til:
ar@golfsiden.com