Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
ESTLAND

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

Hvilket land er du interessert i?
Argentina Australia Belgia Brasil Canada Danmark Dominikanske Republikk Dubai Egypt England Estland Finland Frankrike Irland Italia Jamaica Kina Kypros Marokko Nederland Polen Portugal Skottland Spania Sveits Sverige Sør-Afrika Thailand Tsjekkia Tunisia Tyrkia Tyskland Uganda USA Østerrike


Et lekkert par 3 hull på Otepää Golfklubb, Estland
Foto: AR

2008 Estland:
Et flott reisemål for golfspillere
Estland har etter hvert fått noen fine tilbud på golf. Her er det flere golfbaner å velge mellom. golfsiden spilte tre baner der i 2008.

Flotte hoteller!
Estland bærer fortsatt litt preg av å ha vært en del av Sovjetunionen, men du verden hvor spennende dette landet er. Fine golfmuligheter er det også. I Tallin er det en rekke fine hoteller å velge mellom.

Denne gangen besøkte vi Hotel Telegraaf og Swissôtel. Dette er hoteller i den ypperste kvalitetsklasse med flotte rom og god mat. Se www.telegraafhotel.com og www.swissotel.com.

Swissôtel Tallinn er et helt nytt hotell i høyhusklassen. Det er et 5 stjerners hotell som koster mindre enn et helt vanlig byhotell i Norge. Dette hotellet bør oppleves. En hovedstadstur hit er ikke vanskelig å få til. Her får man svært mye for pengene. Maten på hotellet er svært bra. De har hentet inn kvalifiserte kokker som har lang erfaring med gourmet-mat.

Hotel Telegraaf er den gamle telegrafbygningen som er fullstendig renovert og gjort om til et fem stjerners hotell. Her er det virkelig luksus. Igjen til priser som vi bare kan drømme om for tilsvarende kvalitet i Norge. Priser fra 165 (190 for dobbeltrom) til 695 euro. Det siste er for President Suite. 

Et flott hull på Estonia Golf & Country Club

Estonia Golf & Country Club
var et hyggelig bekjentskap. Banen er en ETC-bane akkurat som Miklagard. Rundt banen bygges det flotte hus. I alt skal det bli 120 hus. Prisen er rundt 400.000 euro for et hus. Det er god mat i klubbhuset, og banen er virkelig flott, Den er ganske ny, Bare et par år gammel. Fin design. Her er det store greener uten disse store onduleringene som en del banearkitekter har forelsket seg i  for noen år siden. Fra hvit tee er banen 6462 meter og temmelig utfordrende. En virkelig championship bane. Hjemmesiden lå nede da dette ble skrevet. Her er en baneguide Klikk her


Otepää Golfklubb har et flott klubbhus med god mat

Otepää golfbane ( www.otepaagolf.ee ) er kanskje ikke så godt kjent for nordmenn som langrennsarenaen på stedet. Banen er meget bra. Et par av hullene har litt spesiell design, men det spiller ikke så stor rolle. Et hull har så kraftig dog leg at det bare er et 5'er jern til greenen hvis du klarer å slå over noen trær. Hullet heter for øvrig Frog Leg! Hullet er 280 meter langt, men i luftlinje over skogen er det ikke mer enn 158 meter! Klubbhuset er meget bra med nydelig mat. Banen ble åpnet i 2007 og er i meget god stand. Treningsmulighetene er gode. Hyggelige mennesker. Banen ligger 230 km fra Tallin. Her er det kalde vintre, men varme somre. Banen er kupert. Det er opplagt en fordel å ha spilt banen før fordi det er noen blinde utslag hvor det ikke er så lett å vite hva som er riktig strategi.

Generelt i Estland er det hyggelig. Hyggelige mennesker og ganske norsk klima. Fint å være der om sommeren. Prisnivået er hyggelig sett med norske øyne.


Her er et av de nye hullene på Tallinn GC

Tallin Golf Club er en etablert klubb. Den hadde 15 års jubileum i 2008. Banen ble utvidet fra 9 til 18 hull i 1994. I 2007 ble det bygd en del nye hull. Her er det mange gode golfhull. Noen av hullene er ganske korte, men likevel utfordrende. Banen holder høy standard, og det er mange fine utfordringer på veien rundt. Klubbhuset og treningsmulighetene rundt er meget gode. Her kan man spille flere ganger. Her er mer info. Klikk her

Estland er et fremmed golfland for nordmenn. Men det er virkelig verdt en tur. Levekostnadene er lave. Kvalitet på hoteller og golfbaner er meget bra.

Skal du til Estland kan noen av disse linkene være greie å se på:
www.visitestonia.com (Estlands turistråd)

www.estonian-air.ee 

http://www.golf.ee/

www.norwegian.no -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser

Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com