Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Golfreiser
Tilbake til første side
Tilbake til Golfreiser

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 

 

 
Canada
Hvilket land er du interessert i?
Argentina Australia Belgia Brasil Canada Danmark Dominikanske Republikk Dubai Egypt England Estland Finland Frankrike Irland Italia Jamaica Kina Kypros Marokko Nederland Polen Portugal Skottland Spania Sveits Sverige Sør-Afrika Thailand Tsjekkia Tunisia Tyrkia Tyskland Uganda USA Østerrike

tilbake til Golfreiser

Canada

Canada har mange spennende baner. Bruk de linkene du finner under disse linjer til å orientere deg. Veien til golf i Canada går gjennom denne linken: http://www.golfcanada.com/

En annen interessant side fra Canada: http://www.scoregolf.com/

Flagstick Magazine byr på en annen side i Canada:  http://www.flagstick.com/


Nova Scotia:

Meget spennende i Canada

Nova Scotia i Canada er et ukjent reisemål for de fleste norske golfere. For de golfinteresserte er det selvsagt avgjørende om det er golfbaner i distriktet. Det er det på Nova Scotia.


Flyforbindelsen til dette noe fjerntliggende reisemålet skulle være i orden. Icelandair har en tid hatt en rute til Halifax, men det finnes også andre reiseruter.

Stor variasjon
Nova Scotia; det nye Skottland - centre of adventure - har en rekke tilbud til turister. Seiling, god mat - spesielt sjømat, naturopplevelser, golf, kultur etc. skulle kunne lokke mange nye turister. Det mange ikke vet er at området ligger omtrent like langt syd som det nordlige Middelhav der det ligger ut mot Atlanterhavet.

Tidevannet varierer med rundt 15 meter - en turistattraksjon i seg selv. Prisene er ikke så gale. Billige overnattingsmuligheter og overkommelige priser på leiebil bidrar til å gjøre Nova Scotia attraktivt for norske golfspillere.

Skotske tradisjoner preger miljøet med sekkepipemusikk og dans. Naturen minner mye om The Highlands i Skottland.

I de siste årene har man opplevd økende turisttrafikk fra Norge. Et gjestfritt folkeferd står klar til å ta i mot norske golfspillere som vil reise til et litt annerledes sted hvor kanskje ikke mange norske golfspillere har vært før.


Tilbake til første side
Tilbake til Golfreiser

 
 
Annonser