Her kan din annonse stå. Kontakt Asbjørn Ramnefjell tlf 900 900 72
Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Golfreiser
Tilbake til første side

Tilbake til Golfreiser

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 

 

 
KINA
Hvilket land er du interessert i?
Argentina Australia Belgia Brasil Canada Danmark Dominikanske Republikk Dubai Egypt England Estland Finland Frankrike Irland Italia Jamaica Kina Kypros Marokko Nederland Polen Portugal Skottland Spania Sveits Sverige Sør-Afrika Thailand Tsjekkia Tunisia Tyrkia Tyskland Uganda USA Østerrike  

tilbake til Golfreiser   

Forholdsvis nytt for golfspillere
Kina har på få år utviklet seg til å bli et meget interessant for golfspillere også.

Kineserne satser sterkt på golf. Det er ingen hemmelighet at det er en blomstrende økonomi i Kina og en sterk påvirkning fra vestlig kultur. Med dette følger golfsporten som er på full fart inn i Kina.

Våren 2005 var det rundt 300.000 golfspillere i Kina. Men det kanskje ikke mange vet, er at det er ca. 11 millioner som kan tenke seg å begynne med golf. Og trolig snart gjør det.

Kina har for tiden flere turneringer på Europa Tour'en enn selveste Skottland - golfsportens hjemland. Mange har sett TV-sendingene fra Europa Tour'en fra flere steder i Kina. Det er klart at lysten til å reise til dette nye golflandet er blitt sterkere med disse sendingene.

Kineserne har vært veldig flinke til å bygge flotte anlegg. Et sted er det 10 baner som er designet av noen av verdens fremste banearkitekter. Dette er Mission Hills som det har kostet rundt 400 millioner euro å bygge. David Leadbetter har eget golfakademi på området. Det er som regel av høyeste kvalitet. 

Også turoperatørene/reisebyråene har begynt å konsentrere seg om Kina de siste årene. Det er selvsagt ikke bare golf man skal bedrive tiden med i Kina. Her er ufattelige kulturminner som kan kan utforske enten på egen hånd eller i organiserte former.


Tilbake til første side
Tilbake til Golfreiser

 
 
Annonser