Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Golfreiser
Tilbake til første side

Tilbake til Golfreiser

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 

 

 
DUBAI
Hvilket land er du interessert i?
Argentina Australia Belgia Brasil Canada Danmark Dominikanske Republikk Dubai Egypt England Estland Finland Frankrike Irland Italia Jamaica Kina Kypros Marokko Nederland Polen Portugal Skottland Spania Sveits Sverige Sør-Afrika Thailand Tsjekkia Tunisia Tyrkia Tyskland Uganda USA Østerrike

tilbake til Golfreiser

10.11 Lang-weekend i Dubai:
Med nattklubbrekyl på 12. hull
Av Golfsidens utsendte Peter Hallqvist og Tom Dahl
Kontrasten fra løvraking i Oslo til Ramadan golf i Dubai måtte bli stor. Les mer


Dubai

I Dubai vil du oppleve drømmeforhold på meget gode baner. Hotellene er av ypperste klasse. For eksempel er det 20 restauranter på Jumeirah Beach Hotel som ligger rett ved siden av det eneste 7 stjernes hotellet i verden; Burl Al Arab.

Emirates Golf Club har Europa Tour'en på besøk hver vår. Vi er fast bestemt på at proene gleder seg til å komme hit hvert år. Banen er bra og atmosfæren er svært bra. Alt er statseid og basert på oljepenger. Det arbeider 350 mann på banen. Dermed er det håp om at banen er i utmerket stand. Det er 36 hull på Emirates.

The Creek Golf and Yacht Club er like bra som Emirates, men litt annerledes. Den ligger ved elveoset. Klubbhuset er designet som et seil og er svært imponerende. Greenfee lå på 1.200 kroner i begynnelsen av 2002. 


Tilbake til første side
Tilbake til Golfreiser
 
 
Annonser