Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal
Les mer

 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side  Debattsiden   tilbake til Golfreiser

Hvilket land er du interessert i?
Argentina Australia Belgia Brasil Canada Danmark Den dominikanske republikk Dubai Egypt England Estland Finland Frankrike Irland Island Italia Jamaica Kina Kypros Marokko Nederland Polen Portugal Skottland Spania Sveits Sverige Sør-Afrika Thailand Tsjekkia Tunisia Tyrkia Tyskland Uganda USA Østerrike

Den dominikanske republikk
Flotte baner i Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk er kåret til Karibias beste golfreisemål

Den dominikanske republikk posisjonerer seg nå som en av de beste golfdestinasjonene i verden.

World Golf Awards 2014 ga to prestisjetunge golf-priser til Den dominikanske republikk. World Golf Awards er en del av World Travel Awards, reiselivsbransjen motstykke til Oscar-utdelingen. Les mer

Artikkelen fortsetter under bildetWorld Golf Awards* ble avholdt den 15. november i 2014. Den dominikanske republikk ble her kåret til "Karibias beste golfdestinasjon". Samtidig ble golfbanen "Teeth of the dog" på det legendariske golfanlegget Casa de Campo på den dominikanske sørkysten kåret til "Karibias beste golfbane." Her ble VM for amatører arrangert i 1974. Pete Dye er banearkitekt. Golfsiden hadde gleden av å treffe ham på banen den gangen under treningsrunden. Da fortalte han om mange av de detaljene han hadde tenkt på i forbindelse med planleggingen av banen.

Artikkelen fortsetter under bildetI tillegg ble den 7.000 hektar store resorten Casa de Campo i La Romana nylig hedret med den prestisjetunge "Golf Resort of the Year" i kategorien "Resten av verden" på den årlige IAGTO Awards*.

Patricia Polanco de Almos har grunn til å være stolt over det landet hun er turistsjef for i Norden. Foto: A. Ramnefjell

En kåring av den beste
 - World Golf Awards kårer og støtter på golfturisme. Det er en stor ære å bli utnevnt som Karibias fremste golfnasjon og for å bli belønnet med to prestisjetunge priser, sier Patricia Polanco de Olmos. Hun er direktør i Den dominikanske republikk Tourist Board i Norden.

Ikke første gang
I 2013 ble den Dominikanske republikk kåret til den beste golfdestinasjon i Karibia og Latin-Amerika for andre gang av IAGTO.

- Det er et flott bevis på at vi er i forkant av golfturisme og oppfattes som en golfdestinasjon i verdensklasse. Tildelingen fra IAGTO er en av de beste anerkjennelse du kan få, siden den er basert på vurderinger fra 500 golfturoperatører fra 62 land som har stemt på sine stemte favorittbaner, sier Patricia Polanco de Olmos.

Artikkelen fortsetter under bildetGolfparadis
Med mer enn 25 forskjellige golfbaner er Den dominikanske republikk et paradis for golfspillere. Den tropiske klimaet gjør det mulig å spille hele året.

Destinasjonen tilbyr golfbaner i verdensklasse med varierende vanskelighetsgrad. Det er baner både i fjellet og i innlandet. Noen baner ligger fantastisk til ved kysten. Det innebærer en fantasisk naturopplevelse på mange baner. Her ligger det karibiske hav som et vakkert blikkfang.

Banene har svært god kvalitet. Det skulle bare mangle med banedesignere som Greg Norman, Jack Nicklaus, Robert Trent Jones, Pete Dye og Nick Faldo. Det lyder godt i golfspilleres ører over hele verden.


Mange spennende baner å velge mellom

Casa de Campo
Golfsidens utsendte medarbeider har bodd på Casa de Campo som er en golf-resort av høy klasse. Her er det 90 hull fordelt på tre forskjellige og utfordrende golfbaner: Teeth of the Dog, Dye Fore og The Links.

Teeth of the Dog er anleggets eldste og mest berømte golfbane og er ranket som nummer én i regionen. Banen ble innviet for over 40 år siden, og var den første banen som trakk til seg golfturister. I begynnelsen var det mange amerikanere. Nå kommer folk fra hele verden.

Mange kjendiser har funnet veien hit; Bill Clinton, George W. Bush, Ricky Martin, Ivan Lendl og Mikhail Gorbatsjov, for å nevne noen .

Andre topp golfbaner rundt om i landet er Punta Espada Golf Course i Cap Cana Resort og Corales Golf Course på PUNTACANA Resort & Club.

* World Golf Awards er en del av World Travel Awards, ofte referert til som "reiselivsbransjens Oscar-utdeling". Den første utgaven av World Golf Awards fokuserer på 130 ledende golfnasjoner som er med på å forme fremtiden for golfindustrien.

* IAGTO er en global bransjeorganisasjon for golfturisme. Den årlige prisen kårer de mest vellykkede golfanlegg i tre regioner: Nord-Amerika, Europa og resten av verden.


For mer informasjon:

www.godominicanrepublic.com  og www.casadecampo.com.doTilbake til Golfreiser

Tilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon

Berg-Hansen Asker og Bærum

Henvendelse om annonsering. Send mail til:
ar@golfsiden.com