Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
VISNINGSTUR - kontakt Golfsiden

Tilbake til første side- Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer


Kunne du tenke deg å tilbringe kvelden her etter en runde på en Jack Nicklaus designet bane?


26.03 Interessert i bolig i Spania?
Skal du investere i bolig i Spania? Bli med på visningstur!
Det finnes mange gode muligheter for å sikre seg bolig i Spania. Golfsiden kan formidle kontakt med en seriøs aktør som ikke bare kan tilby meget gode boligobjekter, men også gode muligheter for å leie ut boligen slik at den nærmest finansierer seg selv.

Bli med på visningstur. Skriv til Golfsiden: ar@golfsiden.com  eller ring 900 900 72


God flyforbindelse
Norwegian har direkte fly til Murcia Flyplass som kun er 15-20 minutter fra Polaris World i bil. De har ukentlige avganger fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Effektiv reise med andre ord.

Vedr.: Greenfee - Medlemskap - Rabatterte golfrunder:
Normalpris Greenfee for gjester: 25 euro for 9 hull og 50 euro for 18 hull.
Et medlemmskap koster 1.350 euro pr. år.
Du betaler da 4 euro for 9 hull eller 6 6uro for 18 hull. Du kan velge mellom alle banene innenfor Polaris world Resort.

Man kan ut over dette kjøpe følgende:
3 Greenfee for Euro 135 - du må spille innen 15 dager
6 Greenfee Euro 260 - du må spille innen 45 dager
13 Greenfee Euro 510 - du må spille innen 90 dager.

For leietakere vil det være naturlig å spille 5 greenfee - 47 euro pr. runde.(385 kr). Ikke verst priser til å være i Sør Spania. La Torre og Mar Menor har ferdige 18 hulls baner. La Terrazas de La Torre er ferdig i løpet av slutten av 2008/begynnelsen av 2009. Begge er designet av Jack Nicklaus. Du har derfor 36 hull, og det er selvfølgelig mulig å spille alle banene til Polaris World med samme rettigheter. Dette er et viktig salgsargument for utleie til norske golfspillere! De har en rekke baner å velge mellom.

Her er et eksempel på en rapport fra en visningstur til Polaris Worlds flotte anlegg:
To døgns opphold på Mar Menor Polaris World 5*Hotell – Jan 2007.


Etter 45 min. i bil fra Alicante kommer man til det fantastiske Murcia-distriktet. Det er et veldig flatt område med appelsin- og sitron plantasjer. Mar Menor Resort ligger innbydende med sitt fem stjerners hotell og foreløpig en 9 hullsbane.

Resorten ligger fem minutter i bil fra der hvor to hav møtes; Middelhavet og Mar Menor. Man kan se til berømte La Manga Club i godt vær. Historiske byer som Murcia og Cartagena gjør Mar Menor det ideelle stedet å bo, både innenfor og utenfor resorten.

Neste dag er det direkte til Polaris Worlds hovedkontor. Her ble det vist de 6 Modellene til de forskjellige retortene omgitt av fem 18 hullsbaner samt en 9 hulls bane på La Loma Golf Resort.

Man finner noe for enhver smak både med hensyn til størrelse, pris og ikke minst beliggenhet. Samtlige resorts er omgitt av flate parkbaner med typisk amerikansk design med klokt plasserte bunkere blant annet.

Det er imponerende å se Mar Menor I som er ferdigstilt og hvor alle leilighetene er utsolgt. Banen utvides til 18 hull i løpet av 2008.

Polaris World tar seg av alt. Du kan få plantene dine passet hele året. Her er det eget vakthold, og du bor innenfor et inngjerdet område med adgangskontroll. Her er egen helsetjeneste. Du kan leie ut din bolig hvis du ønsker dette. Bilutleie finnes også på resorten.

Etter en herlig lunsj sent på dagen var det tid for en kjøretur til Mar Menor – en hyggelig Spansk Cafe på stranden med utsikt til La Manga og alle fiskebåtene - en herlig kveld!

Med på turen var noen norske golfspillere. Om de var fornøyde? De hadde allerede kjøpt leiligheter, og gledet seg til ferdigstillelse i 2008!

Golfbanene er designet av Jack Nicklaus. Det innebærer en garanti for høy kvalitet. Banene passer for alle typer spillere. Tryggheten av å kjøpe en bolig i Polaris World er vissheten om at du hele tiden handler med et ledende selskap.

Polaris World tilbyr sine kunder en unik integrert konsept med golfbaner, der selskapet administrerer alle tjenestene tilknyttet boligene, hvilket gir eierne helt klare fordeler.

Interessert i en visningstur? Send en mail til ar@golfsiden.com som er samarbeidspartner med flere aktører.

Se også denne artikkelen:

12.12 Polaris World og Jack Nicklaus:
Investering og/eller feriebolig
Når høstmørket senker sine dystre dunkelhet over sinn og sjel, er det mang en golf-keen nordmann som lengter etter sol og varme. Men så var det dette med kostnader i forhold til bruk. Skal vi falle til ro? Hvor skal vi kjøpe? Hvor skal vi bo?
Et alternativ kan være å kjøpe hos Polaris World som bygger stort i den sydlige delen av Spania. Les merLeter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer


Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tilbake til første side

 

 
 
Annonser

 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com