Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side

VESTFOLD GOLFHALL
Vestfold Golfhall finner du på Vear like utenfor Tønsberg. Hallen åpnet i 2001, og er bygget for golf. Anlegget har 30 utslagsplasser med slaglengde på 30 meter, og høyde på 12 meter.

Nytt av året er Europas beste innendørs puttingreen (i følge daglig leder) på 550 m2 i et eget drivhus. Her kan du trene nærspill på en ny astroturf som er bedre enn de fleste utendørs greener! Golfsiden har testet greenen og ble skikkelig imponert. Både pitching, chipping og putting kan med hell øves inn her i løpet av en lang vinter. Bare noen timer her vil kunne gjøre et kraftig innhugg i en spillers handicap. Spesielt hvis spilleren tar instruksjon slik at teknikken blir riktig. Dette dekket burde for øvrig legges utendørs på mange treningsgreener slik at man slipper å vente til juni juli før man kan trene nærspill mange steder her i landet. Det er Chrisco Golf som importerer dette dekket. 

Hallen har tre golfsimulatorer, cafe, proshop på 220m2 og konferanserom.

I Vestfold Golfhall har de et shaft-laboratorium (det eneste i Norge) som måler din sving, og forteller deg hva slags køller som passer best for deg.

Vestfold Golfhall tilbyr firmagolf, bedriftsavtaler, undervisning, grønt-kort kurs og firma events. For bestilling: telefon 333 66950.

Vestfold Golfhalls egne hjemmesider: www.vestfoldgolfhall.no 

Tilbake til første side
 
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser