Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Golfutstyr

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 

 

 
Golfutstyr
Tilbake til første side

Tilbake til
GOLFUTSTYR

En del utstyrsleverandører

Det er en rekke leverandører av golfutstyr i Norge. Bare 6-7 stykker arbeider i større skala og satser seriøst på dette. Noen har denne virksomheten som en del av noe annet eller på hobbybasis.

SMD Holding har mange fine agenturer; Footjoy (kvalitetsmerke innen sko), Titleist (køller og baller), Cobra (køller), Lyle&Scott (klær), Golf Design (reklameartikler) og Sunderland (regntøy). Golf Design har blant annet greengafler, gaveartikler, penner og markører. En flott sak var en sammenleggbar putter i et gavesett i et sigarkasselignende skrin.

TWT SPORT AS har blant annet Galvin Green og Cleveland. De har også US Kids Golf og Never Compromise. Selskapet er en totalleverandør av golfutstyr og har også baneutstyr.

Taylor Made kommer til landet gjennom Salomon Norge 
De har:
XR-03 Driver 300 Series driver, fairwaywoods og jern. 200 Steel driver, fairwaywoods og jern, Rossa Putters, Adidas golfsko og Adidas golfklær.

Chrisco Golf har en mengde artikler som selger godt.


Wilson Torino Sport AS har forbedrete Fat Shaft køller. Sweet spot'en er lagt ned i forhold til tidligere år. Dette gir høyere ballbane og er litt lettere å slå med. Wilson har også nye baller som lover godt i markedet. Disse kommer i fire varianter som byr på ulike egenskaper avhengig av hva spilleren ønsker. 

Callaway har egen
Sales Manger i Norge og kontor i Horten. Selskapet selger også Odyssey puttere.

Mark Nichols importerer køller fra Ping. Jernene har vært gode i en mannsalder. Den utflyttede bergenser Carsten Solheim har virkelig gjort en god innsats innen utvikling av puttere og jernkøller. Nå er de også blitt gode på trekøllene. Mark Nichols har også gode forbindelser til Swix og dette gode skaftet.


Tilbake til første side

Tilbake til utstyrssiden

 
 
Annonser