Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer


30.03 US Masters:
101 mann med i US Masters
56 amerikanere og 46 ikke-amerikanere er invitert til å være med i USA Masters.

Mange har kritisert arrangøren for at dette er det svakeste startfeltet i Major turneringene. Normalt er det drøyt 150 mann med i et fullt felt. En rekke golfjournalister internasjonalt har harselert med dette. I forrige ukes Players Championship fant vi årets beste startfelt. Der var det ingen friplasser for amatørspillere og mer eller mindre tilfeldige kvalifiseringsspillere fra Grønland, Tibet, Andorra og Langtvekkistan som vi finner i US Open og The Open. Heller ikke var det plass til en hel haug med spillere fra den utdøende rasen av såkalte club professionals som vi finner i The PGa Championship i august. Skal vi tro noen av golfskribentene internasjonalt. Og de har en del rett i det de skriver.

Spillere som Colin Montgomerie og Tongchai Jaidee blir det høyst sannsynlig ikke plass til i US Masters. Selv ikke etter den flotte muntlige søknaden Colin Montgomerie leverte etter sin 60-runde sist søndag inneholdende 9 birdier på rad. Mange ventet at disse to skulle få en spesiell invitasjon til å spille i US Masters i år.

Richard Greeen og John Daly var blant dem som falt ut av listen over de 50 beste ved sist ukes reranking på verdensrankingen. Richard Green, som trenes av Darren Webster Clarke, Miklagard, har drømt om å få spille på Augusta i hele sitt liv. Men det gikk ikke.

Montys fjerdeplass i Indonesia betydde ingen ting for hans ranking. Han beholdt sin 54. plass. Fred Funk hoppet opp fra 59. til 22. plass, mens Tom Lehman hoppet fra 40. til 21. plass etter sin delte andreplass.   
 

LINK TIL GOLFSIDENS NYE DEBATTSIDE - KLIKK HER Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!


Tilbake til første side


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser