Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side                  Søk på GOLFSIDEN Les mer                Her er DEBATTSIDEN

8. hull på Bernhard Hunt-banen

24.01 Ukens reisetips:
London
Av: Louis Røren
Jeg kan tenke meg minst ti gode grunner for å reise til London - når som helst på året.
En av dem er for å spille golf. I det jeg skriver dette ringer en venn av meg fra London for å gratulere meg med bursdagen – han er på vei ut for å spille golf i +12C, datoen er den 29.januar, heldiggrisen.

Det finnes et trettitalls baner i Londons nærområde som de fleste ønsker gjestespillere velkommen.
En del baner er imidlertid så private at du må minst må være i følge med et medlem for å få spille der.
Nedenfor vil jeg omtale hjemmeklubben til min kamerat – Foxhills Golf Club – som er et meget bra alternativ for en weekend/eller lengre golf reise til London da den ønsker alle kategorier spillere velkommen. Her bor og spiser man i slottslignende omgivelser i topp standard fasiliteter, uten at det føles snobbete.

Man bor staselig på Foxhills Golf Club

Foxhills Golf Club

ligger i Surrey, sydvest for London.

Det er en liten tilsnikelse å omtale denne banen som beliggende i London, men jeg gjør det likevel da den ligger meget sentralt både fra flyplasser og bysentrum.

Til Foxhills tar det en liten halvtime i bil/drosje fra Heathrow. Her kan man bo i klubbens flotte hotell anlegg og spille på to meget bra baner samt en 9 hulls korthulls bane. Alle med utslag omtrent fra dørstokken av hotellet.

Skulle man ønske å bo i sentrum av London, tar det kun rundt 40 minutter med toget fra Waterloo Station til nærmeste landsby i Surrey.
 
I nærområdet finnes prestisjebaner som Wentworth og Sunningdale, men jeg anser det for usannsynlig at man skulle få behov for å spille andre steder enn Foxhills. For sightseeing interesserte ligger Windsor Castle og Hampton Court innen relativt korte kjøreavstander.

Foxhills er det nærmeste man kommer en amerikansk country club i England. Foruten golfbanene finnes der rikelig (11) med tennisbaner, 3 squash courts, spa, svømmebassenger (ute/inne), flere (4) restauranter, og banen har vært i operasjon rundt 30 år. Et utmerket alternativ for hele familien. Eller andre grupperinger hvor ikke alle nødvendigvis spiller golf.

Området og omgivelsene er landlige uten sjenerende bebyggelse inntil banene. Her er et rikt fugle- og dyreliv. Som navnet angir er det ikke uvanlig å se rever luskende rundt i skogen.

De to 18-hulls banene, Longcross og Bernhard Hunt er begge parkbaner og rimelig kuperte. Longcross er imidlertid den flateste og noe trangere, men begge baner er greie å gå og er en god utfordring for spillere av alle kategorier. Etter hver gang jeg har spilt en av banene har jeg gått av med følelsen at: hit vil jeg gjerne tilbake.

Eller som klubben selv uttrykker det:
Our aim is simple: when you leave Foxhills you feel better than when you arrived.

Sjekk ut: www.foxhills.co.uk
Telefon 01932 8720501
Adresse: Ottershaw, Surrey.

Skulle man ha andre ønsker om golf i London er websiden www.golfinlondon.co.uk et godts sted å begynne.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser
Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com