Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

17.01 Ut på tur?
Golf og reiser
Av: Louis Røren
Det finnes rundt regnet 33.000 golfbaner i verden i dag. Disse banene tar opp et areal på omtrent 22.000 kvadratkilometer. Dette er noe i underkant av hele Oppland fylke.

Golfbaner finnes i dag i så og si alle verdens land. I Europa er det kun i Hviterussland og Ukraina det angivelig ikke finnes baner - ennå.

Utviklingen går mot flere baner på nye steder i stadig nye land.

Flere land som ikke har tradisjoner for golfspillet, men hvor turisme generelt er en viktig næring, satser stort på å utvikle golf som eget turistprodukt. Eksempler på dette er Tyrkia, Egypt, Tsjekkia, Brasil og ikke minst Kina.

Selv land som både har tradisjoner og et allerede velutviklet golfprodukt fortsetter videreutviklingen med nye baner på nye steder som i Spania, Portugal, England og USA. Banene blir hele tiden flottere (om ikke bedre) og mer fantasifulle. Kjente golfspillere får sine navn stadig oftere knyttet til disse nye baneanleggene., som en slags kvalitets garanti.

Det er blitt slik at selv for en som følger rimelig godt med på utviklingen er det vanskelig å ha den fulle oversikten.

Golfsiden har til nå hatt et relativt begrenset tilbud av reisestoff. Vi har lenge hatt et ønske om å kunne utvide dette tilbudet og har nå knyttet til oss Louis Røren som har en omfattende internasjonal virksomhet bak seg - og formodentlig foran seg - i golfsammenheng. Hans reportasjer vil bli å finne på denne siden i tiden fremover, og noen ganger med betraktninger rundt spesielle golfrelaterte temaer.

Vi håper at dette tiltaket vil være velkomment hos de fleste av våre lesere og ser frem til en interaktiv dialog med de av dere som har spørsmål og synspunkter om denne populære delen av golfspillet.


Se også: Golfreiser

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser

 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com