Nyheter
Sitatet |
"The
more I
practice,
the
luckier
I
get"
BEN
HOGAN
|
|
|
|
|
Nyheter
|
Tilbake
til første side
08.06 Golfkroene:
En umulig oppgave å drive?
Her på Golfsiden har vi hatt
gående en spørreundersøkelse
rundt dette med bruk av
golfkroene/golfrestaurantene.
Resultatet er skremmende for
serveringsstedene på
golfbanene. Over 60 prosent
brukte bensinstasjonen som
kilde for sine forsyninger
på golfbanen. Bare 15
prosent brukte golfklubbens
tilbud! Omtrent hver fjerde
golfspiller satset på sin
hjemmelagde matpakke.
Dette betyr liten omsetning
for serveringsstedene på
golfbanene. Kanskje ikke så
rart at mange sliter.
Her må det
holdningsendringer til for
at vi skal få opprettholdt
servering på golfklubbene.
For å overleve bør
serveringsvertskapet satse
på selskaper der hvor det er
mulig. Dette er langt mer
lønnsomt enn å servere pølse
med lompe og en Kroneis med
sjokolade. Det kan helt
sikkert gjøres noe med
tilbudet på klubbene også.
Men det er golfspillerne
selv som må tenke på at uten
at de bruker serveringen på
klubben, har serveringen
ikke livets rett.
Det er mye som kan gjøres:
- Alle medlemmer betaler et
visst forskudd (Dette gjøres
blant annet på Miklagard og
Oppegård)
- Lunsj innbakes i
greenfeeprisen.
- Varm lunsj/bufet kan være
attraktivt
- Endret tilbud i pakt med
golfspillernes ønsker
- Endre holdningene til
spillerne (vanskelig for
tradisjonsrike
matpakkenordmenn)
Men at man skal stoppe på en
bensinstasjon for å kjøpe
brus i stedet for på
golfklubben for å spare 3
kroner og attpå til få en
varm brus i stedet for en
kald en der og da - kanskje
med glass og isbiter, det må
det bli en endring på.
Slik så undersøkelsen ut:
Bunkrer du mat og drikke
på bensinstasjonen, på
golfklubben eller hjemme
(matpakke)?
(kryss av et alternativ)
- Bensinstasjon
- Golfklubben
- Hjemme (matpakke)
Resultatet:
Andre
spørreundersøkelser:
Klikk her
Tilbake til første side
|
|
|
|
|