Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer


06.12: Tøffe tak i kvalifiseringen
Ikke bare Henrik som hadde det tøft.

Henrik gjorde en strålende jobb og klarte å holde hodet kaldt på siste runde
.

Jay Haas er en god spiller. Hans sønn også. Bill Haas fikk bogey på det 15. hullet og ble 9 under par. Han senket en 3 meters for par på det 17. hullet. Han fikk birdie på det 17. og lå 15 meter fra hullet i to på det 18. hullet (par 5). Den metersputten han hadde for birdie satte han rett i hullet. Bill Haas sa etterpå: "It was tough out there today. I thought I was going the wrong way. Somehow, I snuck a putt in on the last hole. I was shaking. I was nervous."

Mathias Grönberg avsluttet biride, par birdie for å klare det akkurat på streken.

En god spiller som Notah Begay, som spilte skjorta av Tiger Woods i Disney-turneringen i oktober, endte på en 88. plass.

Kevin Stadler som ble disket fordi han hadde en bøydv kølle i bagen da han spilte godt og lå godt an til å klare kortet, hadde 65 i dag og spilte seg opp fra 128. til 74. plass. Men det holdt ikke. Pappa Crag "The Walrus" Stadler var nok ikke litt fornøyd med sønnen som Jay Haas.

Danny Ellis var sikker på at 10 under par ville holde. Han chippet rett i hullet på det 18. for en eagle og ble 11 under. Det holdt akkurat!

John Engler, som hadde en alvorlig bilulykke for et par år siden hvor mange trodde han ikke ville kunne gå igjen, klarte brasene. To mennesker ble drept i ulykken. Han trente seg opp etter et alvorlig benbrudd og hodeskader. Han hadde 67-68 på de to siste rundene for å dele 13. plassen med Henrik Bjørnstad.

Tommy Tolles hadde birdie på 6 av de siste 9 hullene før han kom til det siste, banens 9. hull. Der slo han i vannet og fikk en dobbelbogey og falt dermed utenfor det gode selskap.

Scott Hend, Australia lå på 6. plass før siste runde. Han gikk på 78 og misset med to slag. Han var den som slo lengst med driveren på årets PGA Tour.

Ti mann kom seg gjennom de tre stegene i kvalifiseringen, deriblant Henrik Bjørnstad. Vinneren John B. Holmes kom rett fra college, gjennom kvalet og rett til topps. Det har ikke skjedd siden Willie Wood i 1983.

Alex Aragon avanserte fra 65. plass til 18. plass etter en avsluttende runde på 65 slag.

Brendan Jones fikk bogey på det lette par 5 hullet (18.). Han trengte en birdie for å få kortet.

Det var ni mann som spilte seg inn blant de 32 som fikk kortet den siste dagen sammenlignet med resultatet etter fem runder.

Det var seks mann som lå innenfor grensen, men som spilte seg bort siste dag.
 
Skal vi drømme om at Henrik blir Rookie of the Year i 2006? 

 
Her finner du
DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Tilbake til første side


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser
 
 

 

 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com