Tilbake
til første side
Søk på GOLFSIDEN
Les mer Her er
DEBATTSIDEN
Golfsidens
redaktør blir undervist av Stéphane RAIMBAULT i kokkekunstens hemmeligheter på
2 stjernersrestauranten. Foto: Héloïse GEMEHL
17.12 Golf og god mat?
Rivieraen har mye å by på -
bl.a. Oasis
Dette er en virkelig oase for dem som setter pris på god mat. Med to stjerner i
Michelin-guiden forstår man fort at dette er noe spesielt. Eleganse er er
viktig stikkord når man skal beskrive dette stedet. Her er det stilrent,
hyggelig og varmt samtidig. Lekre lokaler, velutdannet personale, et utsøkt
kjøkken (selvsagt) og elegante bord. Her føler man virkelig at man er i et
restaurantmiljø av høy klasse. Man blir faktisk glad når man opplever lekre og
vakre retter som samtidig selvsagt er meget velsmakende.
Skolekjøkken?
Golfsiden var på kokkekurs i denne fantastiske restauranten. Det var en stor
opplevelse. Elevene måtte spise opp maten de lagde. Det var ikke noe problem
med en så god læremester som Stéphane RAIMBAULT. Dette kan absolutt anbefales
på det sterkteste. Det hele minnet
litt om skolekjøkkenet i gamle dager, men bare litt. Her var det selvsagt mye høyere kvalitet,
andre ingredienser og ikke minst en læremester på meget høyt nivå. Det er
morsomt å kunne stille spørsmål til en som virkelig kan sine ting. Denne
kursvirksomheten ligger like ved siden av restauranten og man kan ta kurs på
noen timer hvor man lager egne retter, og det er mye å velge mellom.
Virksomheten drives av tre brødre som er eksperter på hvert sitt område.
François RAIMBAULT er ekspert på søte bakverk og andre godsaker, konditor med
andre ord. En kunstner av dimensjoner. Den siste broren hete Francois.
Prisene er ikke avskrekkende etter norske forhold, men en svakere krone og
sterkere euro gjør
det litt dyrere enn det var tidligere i 2008.
Eksempel
på en rett på denne flotte restauranten.
Her er:
FLAKED CRAB WITH
GUACAMOLE
WITH SPINY LOBSTER AND CRESS SALAD With Tamarin and Curry Dressing. Vel bekomme!
17. mai
17. mai er det norsk meny i restauranten både mat og språk.
I 2008 var det kongekrabbecoctail og markedets vårgrønnsaker "Barigoule" med
hjerteskjell på menyen. Videre inneholdt menyen sprøstekt torsk, laks og
champagnecoctail med røde frukter. På fransk høres dette selvsagt mye flottere
ut samtidig som det også var sannheten. Bestill bord til 17. mai i tide hvis du
er på de trakter 17. mai 2009.
Golf
Innenfor et par mil finner du 10-15 golfbaner å velge mellom. Den nærmeste er
den gamle og koselige Le Old Course de Mandelieu. Klimaet i denne delen av
verden er som kjent meget bra for både mat og golf. Da Golfsiden var der midt i
november, var det pent vær med behagelig, norsk sommertemperatur midt på dagen.
På denne linken kan du klikke litt hit og dit og drømme deg bort. Her finner du
priser, menyer, vakre bilder og god mat.
Klikk her
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du
DEBATTSIDEN
Si din mening!!
Leter du etter noe?
Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på
tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet.
Les mer
Skal
du annonsere kjøp eller
salg av aksjer/spilleretter
eller brukt utstyr?
Skal du annonsere
selv?
KLIKK
HER
Tilbake
til første side
|