Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

Golfsidens redaktør blir undervist av Stéphane RAIMBAULT i kokkekunstens hemmeligheter på 2 stjernersrestauranten. Foto: Héloïse GEMEHL

17.12 Golf og god mat?
Rivieraen har mye å by på - bl.a. Oasis
Dette er en virkelig oase for dem som setter pris på god mat. Med to stjerner i Michelin-guiden forstår man fort at dette er noe spesielt. Eleganse er er viktig stikkord når man skal beskrive dette stedet. Her er det stilrent, hyggelig og varmt samtidig. Lekre lokaler, velutdannet personale, et utsøkt kjøkken (selvsagt) og elegante bord. Her føler man virkelig at man er i et restaurantmiljø av høy klasse. Man blir faktisk glad når man opplever lekre og vakre retter som samtidig selvsagt er meget velsmakende.

Skolekjøkken?
Golfsiden var på kokkekurs i denne fantastiske restauranten. Det var en stor opplevelse. Elevene måtte spise opp maten de lagde. Det var ikke noe problem med en så god læremester som Stéphane RAIMBAULT. Dette kan absolutt anbefales på det sterkteste. Det hele minnet litt om skolekjøkkenet i gamle dager, men bare litt. Her var det selvsagt mye høyere kvalitet, andre ingredienser og ikke minst en læremester på meget høyt nivå. Det er morsomt å kunne stille spørsmål til en som virkelig kan sine ting. Denne kursvirksomheten ligger like ved siden av restauranten og man kan ta kurs på noen timer hvor man lager egne retter, og det er mye å velge mellom.

Virksomheten drives av tre brødre som er eksperter på hvert sitt område. François RAIMBAULT er ekspert på søte bakverk og andre godsaker, konditor med andre ord. En kunstner av dimensjoner. Den siste broren hete Francois.

Prisene er ikke avskrekkende etter norske forhold, men en svakere krone og sterkere euro gjør det litt dyrere enn det var tidligere i 2008.

Eksempel på en rett på denne flotte restauranten.

Her er: 
FLAKED CRAB WITH GUACAMOLE
WITH SPINY LOBSTER AND CRESS SALAD With Tamarin and Curry Dressing. Vel bekomme!


17. mai
17. mai er det norsk meny i restauranten både mat og språk. I 2008 var det kongekrabbecoctail og markedets vårgrønnsaker "Barigoule" med hjerteskjell på menyen. Videre inneholdt menyen sprøstekt torsk, laks og champagnecoctail med røde frukter. På fransk høres dette selvsagt mye flottere ut samtidig som det også var sannheten. Bestill bord til 17. mai i tide hvis du er på de trakter 17. mai 2009.

Golf
Innenfor et par mil finner du 10-15 golfbaner å velge mellom. Den nærmeste er den gamle og koselige Le Old Course de Mandelieu. Klimaet i denne delen av verden er som kjent meget bra for både mat og golf. Da Golfsiden var der midt i november, var det pent vær med behagelig, norsk sommertemperatur midt på dagen.

På denne linken kan du klikke litt hit og dit og drømme deg bort. Her finner du priser, menyer, vakre bilder og god mat. Klikk her
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser
Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com