Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nationwide Tour

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer
Nationwide Tour: Nationwide TOUR (terminliste)
tilbake til ukens turneringer

21.10 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad med svært beskjeden åpning
Han lå 5 slag bak etter 6 hull. Henrik startet med bogeyer på 3 og 5, men kom tilbake med en birdie på det 6. hullet. Med den svake åpningen er presset borte. Dermed kan han komme sterkt tilbake. Kanskje den svake åpningen skyldes litt for høyt spenningsnivå. Jfr. artikkelen om å gå i lederballen når man ikke er vant til det Les mer. Han fikk par 3 på det 7. hullet og en flott birdie på det 8. hullet. Han har slag til å spille bra. Det er mange lave scorer i dag. Han som lå sist i feltet etter tre runder, gikk på 65 slag i dag.

Henrik fortsatt med en dobbelbogey på det 9. hullet. Dermed var håpet om seier forduftet. Nå blir det å kjempe om en topp 10 plassering, ser det ut til. Vi får håpe på en sterk avslutning. Par ble det på det 10. hullet. Delt 8.plass. Bogey på det 11. hullet førte Henrik ned på en 15. plass. Spørsmålet er om det er for lenge siden han har vært i tetbildet og at spenningsnivået har vært for høyt i dag. Nå er i hvert fall presset borte. Det kan slå begge veier. Skuffelsen kan gjøre at han spiller svakt, men han kan også bli avslappet og mer aggressiv. Det kan gi en god avslutning.

Hull 12: PAR
Hull 13: PAR
Han har stabilisert seg, senket skuldrene, og så kommer det to birdier på rappen. Tilbake til 7. plass. Kan kan få en birdie til på hjemveien på de tre siste. Det er et par 5 hull der; hull 18?

Hull 16: PAR
HULL 17: BIRDIE! Den var verdt mange penger! Uten tre bogeyer og eb dobbelbogey i dag hadde han vunnet turneringen. Det er ingen ting i veien med potensialet. Nå gjelder det å bli sterkere psykisk framover. Her har denne turneringen vært til meget god hjelp!

En birdie på det siste hullet gir delt 3. plass! Det er bare 480 meter langt og fullt mulig å nå på to slag for Henrik.

Hull 18: Treffer fairway, godt utgangspunkt. Men det ble "bare" en par. Dermed delt 6. plass med en spiller og trolig rundt 15.000 dollar. Det gir opprykk med rundt 10 plasser til en plass midt på 70-tallet hvis Golfsidens raske hoderegning stemmer.

Han kom godt tilbake mot slutten da spenningen omkring topplasseringen for lengst var borte for Bjørnstads del.

Her følger du med søndag kveld: Live score fra denne turneringen

Følg med på Henrik Bjørnstad søndag kveld - han er  nr 2 før siste runde
Han er bare ett slag bak ledende Ron Whittaker. De to går i lederballen og starter kl 19.05 søndag ettermiddag norsk tid. Henrik har drivet over 3000 yards i denne turneringen og truffet mange greener. Han har ikke gått i lederballen på lenge. Det blir litt uvant, men han begynner å få en del rutine. Dette blir en spennende søndagskveld!
Her følger du med: Live score fra denne turneringen

20.10 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad storspiller
Han spilte en flott runde på 67 slag. Dermed har han en god mulighet til  å få en topplassering. En seier hadde smakt godt, men det er kanskje for mye forlangt?  Han hadde 69 66 67 og ledet da han kom inn etter den tredje runden lørdag. Men en mann passerte Henrik med ett slag.  Da går han i lederballen søndag. Håper det går veien! Her følger du med:
Live score fra denne turneringen

Henrik Bjørnstad med en glimrende fredag
Henrik åpnet bra på den andre runden. Han var fire under etter 8 hull, men fikk en dobbelbogey på det 9. hullet. Da var han nr. 36, men det er tett oppover på listen. Også bare 2 slag ned til missed cut.  Bogey på nr 10!

Han fikk eagle på 14 og birdie på 15 og rett opp på en 17. plass. Ny birdie på det 16. Nå får Henrik vist sitt potensiale. Par 3 ble det på 17. hullet. Det siste er et par 5 hull. Med det trøkket han har i spillet sitt kan det fort bli en birdie. Og det ble det. En strålende 66 runde selv med en bogey og en dobbelbogey! Fem under på de fem siste hullene og en 9. plass halvveis like før runden var slutt.
Her følger du med videre.

18.10 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad åpnet med 69 slag
Han hadde en dobbelbogey på det 18. hullet - par 5 som burde være en god birdiemulighet. Før runden var slutt lå han på en 31. plass. Han hadde 4 birdier og en eagle på sin runde. Live score fra denne turneringen

16.10 Nationwide Tour:

Henrik Bjørnstad spiller i Chattanooga Classic presented by Black Creek
Henrik misset cutten i forrige uke. Har han motivasjonen og det gode spillet inne?I forrige uke spilte han svakt. I helgen hadde han mulighet til å trene på godt underlag på den banen han misset cutten. Henrik benytter gjerne anledningen helgen til å trene på den banen han er på hvis han misser cutten på fredagen. Han trenger sårt en god plassering nå for å få en bedre ranking. Målet hans om å bli blant de 25 beste på Nation Wide Tour'en er i ferd med gå tapt. I fjor vant Kyle Reifers etter play off. Han gikk på 61 på den siste runden og hadde da spilt seg opp fra en 13. plass.

Start: Torsdag

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------