Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nationwide Tour

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer
Nationwide Tour Nationwide TOUR (terminliste) Live score fra Nationwide Tour         tilbake til ukens turneringer

Henrik Bjørnstad

23.08 NW:
Henrik ble nr 23
Henrik Bjørnstad viser solid form. Han kom på 23. plass etter runder på 71 70 66 68. Det var bare 4 mann som lå over ham på listen før denne helgen som endte foran ham på listen. Dermed tapte han ikke særlig terreng i kampen om en plass på PGA Tour'en.

21.08 Nationwide Tour:
Bjørnstad skuffet litt på den første runden
Henrik Bjørnstad hadde 4 birdier, men en dobbelbogey og to bogeyer dro scoren opp til 71 slag . Dermed er han langt nede på listen etter første dag. Helt nede på 79. plass. De spiller på en forholdsvis lett bane. Paul Claxton hadde 10 birdier på sin 63 runde tidlig på torsdag.
Her følger du med på LIVE SCORE denne uken

20.08 Nationwide Tour:
Bjørnstad er i form
Henrik Bjørnstad er på god vei mot PGA Tour'en hvis han fortsetter å komme opp med sitt gode spill. Vi skal huske at det svinger fort i golf på alle nivåer. En topplassering denne uken vil være flott, men vi skal ikke bli alt for skuffet om det ikke går veien. 22 av de 25 beste på rankingen er med denne uken. Henrik starter 14.40 norsk tid torsdag.

Her er Henrik Bjørnstads statistikken hans i år pr 19. august: Les mer

19.08 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad spiller denne uken også
Han spiller i Christmas In October Presented by Kansas City Crusaders, Kansas. Han hadde 5. plass og rykket opp til 20. plass på pengelisten i forrige uke. Kanskje det blir noe å glede seg over denne uken også? Henrik har vist at han har fin stabilitet over spillet sitt nå, men han trenger sårt en topplassering slik at han kan krabbe enda lenger opp på listen.
Her er hjemmesiden

Fra uke 33:
16.08 NW Tour:
Henrik Bjørnstad nr 6 da uværet satte inn, men det ble bedre
Han har 65 68 67 og var 1 under par på den siste runden med 4 hull igjen å spille. Uværet kom, men gikk fort over. Så ble spillet satt i gang igjen. Han fikk en birdie 2 og hadde 3 hull igjen da klokken passerte idnatt norsk tid. Han avsluttet med par på de siste 3 hullene og endte til slutt på en delt 5. plass med to andre. Det gir gode penger på rankingen. En 66 runde til slutt hadde holdt til seier. Live score

Ypperlig mulighet for Henrik
En god sisterunde kan sikre kortet på tour'en neste år. Det hadde vært hyggelig! Men da må han vinne. Kanskje en 65 runde holder. Men så var det det å gjøre det da!

Han lå på 6. plass da uvær stoppet turneringen en stund (Kl 23.40).
Live score

15.08 NW Tour:
Henrik nr 10 halvveis
Han fikk to bogeyer mot slutten av runden og endte på 68. Han er 5 slag bak lederen.

14.08 NW Tour:
Bra start av Henrik Bjørnstad - 31 slag på første 9
Han lå høyt oppe på listen tidlig på dagen amerikansk tid. Med ett hull igjen å spille lå han i teten! Han gikk på 65 slag og var nr 2 etter første dag like før runden var ferdig. Etter 1. runde var det to mann på 64 slag. Henrik hadde 65 slag med 7 birdier. Live score

11.08 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad spiller denne uken
Han spiller i Price Cutter Charity Championship Presented by Dr Pepper Han hadde 9. plass og rykket opp til 27. plass på pengelisten. Kanskje det blir noe å glede seg over denne uken også?

10.08 NW:
Henrik med 67 67 72 68 - topp 10 plassering
Han avanserer på rankingen. Chris Tidland vant etter en sterk 65-runde søndag. Med fire birdier og en bogey fikk Henrik en slags revansj for siste ukes svake avslutningsrunde. Han viser at han er mye mer stabil enn han har vært på lenge. Dette lover godt for fortsettelsen av sesongen. Han hadde 7 bogeyer og en eagle på 72 hull. Det ga 9. plass til slutt.  LIVE SCORE

08.08 NW:
Henrik med 67 67
Han var 4 under par på den første runden. Etter 5 hull på den 2. runden lå han et slag fra toppen av listen. Han spilte bra på hjemveien og var 8 under par etter to dager og bare tre slag bak lederen.  LIVE SCORE

06.08 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad spiller også denne uken
Han spiller i Preferred Health Systems Wichita Open, Crestview Country Club, Wichita. Han hadde birdie-tørke på sisterunden forrige helg og raste nedover på listen fra en god plassering. Spillet hans er bra for tiden. Det gjelder nå å få flyt i en turnering. Henrik går ut 12.10 lokal tid. Det skulle med 6 timers forskjell bli 18.10 norsk tid.  LIVE SCORE

05.08 CT:
Henrik med svak sisterunde
Han falt nedover på rankingen etter at han avsluttet med 76 slag og raste fra en 7. til en delt 29. plass søndag. Han hadde den svakeste runden blant de 50 beste på sisterunden. Derek Lamely, som lå et slag bak Henrik før den siste runden, vant turneringen etter 65 på den siste runden og 2 ekstrahull mot Rickie Fowler. Nå begynner det for alvor å spøke for håpet om å komme med blant de 25 som får kortet til neste år på PGA Tour'en. Her er LIVE SCORE

01.08 CT:
Henrik er med helt i toppen
Han åpnet med en fin runde på 67 69 (-6) etter to runder.

30.07 CT:
Henrik startet strålende torsdag
Han åpnet med en fin runde på 67 slag (-4). Tidlig på runden ledet han sammen med et par andre spillere. Han hadde 6 birdier på runden. Det lover godt for fortsettelsen.
Her er LIVE SCORE

29.07 Nationwide Tour:
Han bør få seg en topp 10 plassering for å henge med i kampen om Tour-kortet for neste år. Turneringen er Nationwide Children's Hospital Invitational, Columbus Ohio. Han har tidlig start torsdag kl 14.00 norsk tid. LIVE SCORE

26.07 NW:
Henrik nr 38
Med såpass svak plassering ble det ikke så mange penger i kassa. Henrik viser nok en gang at han spiller på et høyt nivå, men det mangler det siste lille for å hevde seg i teten. Han må en flere topp 10 plasseringer for å kunne håpe på å komme direkte med på PGA Tour'en neste år. Money list: klikk her

22.07 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad er tilbake etter ferie i Norge
Spørsmålet er om dette har vært en fin vitamininnsprøytning eller om skøytene er blitt litt sløve etter ferieoppholdet. Turneringen er Cox Classic Presented by Lexus of Omaha
Champions Run, Omaha, Nebraska. Pott: $725.000. Starter 07.55 lokal tid torsdag. LIVE SCORE