Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

25.09 Løgstør Parkhotel:
Mer enn bare golf
Når sesongen nærmer seg slutten mange steder i Norge, er det mange som velger å reise til Danmark. Der er sesongen mye lenger enn i Norge selv om det ikke er sommervarme i luften høst og vår der heller.

Løgstør Hotel satser på nordmenn
Her er det mange muligheter. Hotell og golfbane ligger inne i byen. Man skal ikke reise langt for å ha en drøy håndfull golfbane å velge mellom. Hotellet satser på aktiviteter om kveldene. Her er det restauranter med fornuftige priser sett med norske øyne og meget god mat. Det er en god gammeldags engelsk pub og levende musikk. Konferansemuligheter er det også i tillegg til wellness. I helgene er det gode musikalske tilbud med populære artister. På høstparten finnes det meget gode weekendtilbud. Bare se: http://www.logstorparkhotel.dk/tilbud/ 

Hotellet har to restauranter: gourmet eller italiensk. Det er ikke langt til en 9 hulls pay and play bane som selvsagt er åpen for alle. Golfbane med golfbiler og andre golfbaner i nærheten åpner for mange muligheter. I wellness-senteret, som er i to etasjer, er det alle mulige behandlinger. Løgstør er ivrig på kulturpronten. Eksempelvis kommer Johnny Logan 28. januar 2010. Hotellet ligger Ikke langt fra byen og har utsikt ut over Limfjorden. Det er fine shopping-muligheter. Noe som mange setter pris på er den lange havnen med restauranter museer og gallerier.

Det er mulig å seile nedover kanalen. Et fint mål for seilturen er en øy like ved. De himmerlandske heder er også en flott opplevelse for naturmennesker.

Det er mange baner innenfor et kvarters kjøring. Det finne gode muligheter for dem som ønsker ulike baner, og det er samarbeidsavtaler med de ulike banene med billigere greenfee.

Dette kan være et spennende alternativ til familier, venner, gutteturer, jenteturer, firmaer, klubber etc..

Her finner du hjemmesiden med masse utfyllende informasjon: Klikk her
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser

Kjøpe selge golfaksjer/-andeler?
Annonsering golfaksjer

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 

Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com