tilbake
til første side
tilbake til Leserbrev
08.06
Restaurantforskudd?
Av: Knut
Hei.
Hvorfor ikke prøve en ordning a la det man ofte ser i utlandet.
Medlemmene betaler en hvis sum, enten pr måned/kvartal eller år.
For denne summen kan man spise/ handle i restauranten og derved tære på
beløpet.
Det som ikke er forbrukt pr tidsintervall, tilfaller restauranten. Økt behov
betales separat.
På en klubb med 2000 medlemmer vil f. eks 100 pr mnd i 6mnd gi 1,2 mill i
garantert inntekt/omsetning.
Nå kan du
søke på GOLFSIDEN
etter ord, navn, uttrykk som du leter etter.
Les mer
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden
Du skrive inn ditt innlegget i feltet
under. Alle innlegg må også
underskrives, men kan publiseres anonymt eller under et kallenavn hvis du
ønsker det. Bare si i fra
Leserbrev:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ditt innlegg
tilbake
til Leserbrev
|