Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side    Søk på GOLFSIDEN Les mer        Her er DEBATTSIDEN

Juniorene endte langt bak i Japan

22.06 TOYOTA Junior Golf World Cup 2009 Supported by JAL:
Juniorene langt bak i Japan
Det ble ingen suksess for våre juniorer i Japan i år. 14 land var med i denne lagturneringen for juniorer som er sponset av Toyota. Vi får håpe at dette ikke er et tegn på svakere tider på juniorsiden. Det arbeides godt på juniorsiden, men denne gangen var ikke resultatene av samme merke som de har vært i denne turneringen sett med norske øyne. Hjemmeside

Norge, som er vant til å få gode plasseringer i denne lagturneringen, endte nest sist i år på en 13. plass. Bare Uruguay kom 13 slag bak. Kanskje litt urovekkende var det at det var så langt frem til de beste. Norge gikk 22 over par mens 11 av de 14 lagene gikk under par. Opp til vinnende Argentina var det hele 44 slag eller nesten fire slag pr runde pr mann bak vinnerne. Sluttresultat

Her er scorene til alle spillerne: Klikk her