Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 

Nyheter

Tilbake til første side

Innendørs trening gir nye muligheter

Ken Venturi, stjernekommentator og ekspert (toppspiller for en del år siden) nevnte i en kommentar i forbindelse med Buick-turneringen på Torrey Pines i uke 6 i 2002: 

“Amateur Golfers will improve more at Indoor Golf Practice and Training Facilities than they will at Outdoor facilities. Indoors, the focus becomes the swing instead of the ball. They soon learn that the ball just gets in the way of a good swing.”

Hvis vi antar at at "amatører" betyr begynnere eller spillere som er ferske i geamet, er nok Ken Venturis utsagn riktig hver gang. For litt bedre spillere er det helt sikkert ikke dumt å fokusere på bevegelsen i stedet for ballens fluktmange ganger. Vi har hørt om elever i golf som ikke har slått et eneste golfslag før i den tredje leksjonen.

Vi har hørt det før: Gjør en god bevegelse og la ballen komme i veien for en god og rytmisk sving. 

I dag har vi videoutstyr og annet som gjør at det ikke er så farlig om man ikke ser hvor ballen går hen. Ofte kan det faktisk være en fordel. 

Tekniske hjelpemidler gjør at innendørstrening gir et meget godt utbytte.

Uansett gjelder det å holde svingbevegelsen ved like gjennom vinteren selv om man ikke helt har kontroll over hvor ballen går. Vedlikehold av svingen gir et stort forsprang på dine venner og konkurrenter i forkant av sesongen.

Se for øvrig Innendørsgolf og muligheter 
  
Tilbake til første side
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser