Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer


22.04 Reiser og golf:
GolfFerie med nye, spennende reisemål i sesongen 2005/2006
Golfspillere reiser mer og mer. Vi merker stigende interesse for å feriere sammen med golfkøllene. Folk reiser til fjernere steder og nyter sin golf under stadig nye himmelstrøk.

Spesialbyrået GolfFerie har en rekke reisemål
Selskapet har nettopp avsluttet en sesong med stor oppslutning om kombinasjonen golfskole og golfferie på Costa del Sol. Programmet har vært konsentrert om området øst for Malaga, i den lille byen Rincon de la Victoria, kun 20 minutters kjøring fra flyplassen i Malaga.

I samarbeid med proene på en rekke norske klubber, har dagene blitt fylt med instruksjon av hjemlige, velkjente proer, og selvfølgelig banespill nesten daglig for å praktisere de nyervervede ferdighetene. Kombinert med det hyggelige sosiale fellesskap som følger med denne typen arrangementer, kan det trygt slås fast at opplegget har vært en suksess, og at dette vil bli videreført i den kommende sesongen.

Thailand
Nytt av året er en fellesreise til Hua Hin, Thailand fra 10. - 28. november. Daglig leder Per Lottrup forteller med stolthet at GolfFerie har knyttet til seg Steinar Bjerke som reiseleder for denne turen. Steinar vil være kjent for sine reiserapporter på Golfsiden fra tidligere turer. Hans lokalkunnskap borger for at dette blir en minneverdig reise, hvor alt "går på skinner", slik at det virkelig blir en opplevelse for livet.

Gjennom sine gode, lokale kontakter i Hua Hin, kan GolfFerie også skreddersy individuelle reiser til "Smilets Land", for alt fra 2 til 50 personer. Så hvis tidspunktet for årets reise ikke skulle passe, er det bare å ta kontakt, så får du et uforbindtlig tilbud om et opplegg for deg og dine. Kanskje noe å tenke på for en tur med vennegjengen eller gode klubbkompiser?

Portugal
Portugal er en ny destinasjon som kommer på plass til høsten. Representanter fra GolfFerie har nylig vært i Portugal for å legge forholdene best mulig tilrette for de golfere som velger denne spennende destinasjonen. Følg med på hjemmesiden, for det kommer fortløpende nyheter.

Sør-Afrika
I Sør-Afrika kan vi også skreddersy et program med safari, golf- og badeferie. Med omvendt sesong forhold til Europa kan du nyte behagelig, sommerlig middelhavsklima når du virkelig trenger litt sol og varme!

Ellers vil GolfFerie fortsette aktivitetene med sponsorturer og juniorturer.

Klikk på linken www.golfferie.com for å finne flere detaljer. Der finner du også en rekke bilder fra fjorårets Thailandtur!


LINK TIL GOLFSIDENS NYE DEBATTSIDE - KLIKK HER Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!


Tilbake til første side


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser