Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
    

Nyheter

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"


BEN HOGAN
 
 

Nyheter

Tilbake til første side 


03.11 Innendørs golf:
I dag åpnet golfsenteret på Fornebu
Suzann Pettersen klippet over snoren og satte i den første putten på det fine nærspillsområdet.

Det blir en tøff konkurranse mellom sentrene i Oslo-området når Fornebu åpner sine dører i dag. Det er ikke lett å få til lønnsomhet i innendørssentrene. Det har vi sett både i Oslo, Vestfold og Sarpsborg. Mange andre rundt om i landet har lagt ned eller minimalisert driften.

Slik ser det store innesenteret ut på Fornebu

- Vi har investert 5 millioner kroner i dette senteret, sier Benny Christiansen til Golfsiden. Han har fått finansiering i den Jyske Bank i Danmark. Ingen norske banker ville være med på finansieringen, men DnB har formidlet kontakten i følge avdelingsdirektør Steen Aksglæde som selv er golfspiller på et habilt nivå.

Benny Christiansen kan fortelle at flere av klubbene i området har bestilt tid og plass for sine juniorgrupper. Salg av medlemskap og faste matter er kommet i gang.

Flott senter
Senteret på Fornebu inneholder pro shop og kølleverksted (Custom Golf) og Slammergolf. Slammergolf drives av tidligere storspiller Thomas Nielsen som kan hjelpe deg med analyse av svingen på video. Se slammergolf.com.

Det er også eget rom med simulatorer og et område hvor barn kan ha stor glede av å leke.

Det er også en kafé/restaurant som er godt oppvarmet. Maten som ble servert pressen under åpningen var aldeles utmerket. Her kan det bli et hyggelig møtested for de som

Selve golfhallen er stor. Det er jo en gammel flyhangar. Du kan slå temmelig langt, men ikke så høyt mot slutten av ballbanen. I enden er det lavt under taket. Kortspillsområdet er meget bra. Her er det en egen stor putting-green og en stor green for pitching og chipping fra greenkanten. Dessuten er det to bunkere hvor det er gode muligheter for å forbedre dette viktige slaget.

Vi var litt spente på hvor varmt/kaldt det blir ute ved veggen her hvor de gamle portene var temmelig dårlig isolert. Dette er blitt rettet opp og Benny Christensen kan fortelle at oppvarmingskostnadene på langt nær er så store som da flyene kjørte ut og inn av de store åpningene

De som ønsker å trene golf innendørs, har gode muligheter til å forbedre spillet sitt. Slik som på andre golfsentre

Viktig med innendørstrening
Vi trenger å trene innendørs for å opprettholde formen over vinteren. Med rundt 8 måneder god vinter og 4 måneder mer eller mindre god sommer, sier det seg selv at de som ikke trener i den mørke årstid går glipp av 2 "golfår" i løpet av et vanlig år.

Men de som driver og investerer i golfsentrene må ha overskudd for å drive i det lange løp. Det er grenser for hvor lenge snille onkler åpner lommebøkene.

Problemet i Norge er at det ikke er så stor interesse for innegolf. Dette har variert en del over tid. Kanskje interessen nå kommer tilbake. Vi får håpe det slik at vi slipper flere konkurser som den på Kolbotn med Birdie Birdie som stengte dørene omtrent før det kom i gang og la igjen flere millioner kroner i tap for leverandører.

Simulatorgolf er populært. Folk velger de beste simulatorene. Det blir spennende å se hvem som får den største trafikken i vinter.

Det er hyggelig å kunne slå lange slag slik som på Fornebu og i Sarpsborg, men man får ikke med seg hele ballbanen, slik at det ikke blir som å slå ute.

Vi ønsker alle innesentre velkomne, og vi håper at folk bruker sentrene slik at de slipper å stenge.


LINK TIL GOLFSIDENS NYE DEBATTSIDE - KLIKK HER Meget enkelt å bruke!
Si din mening!!


Tilbake til første side


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Her kan du skrive ditt leserbrev til Golfsiden

Skriv inn ditt innlegg i feltet under. Innlegget kan godt være med kallenavn, men som i andre seriøse fora ønsker redaksjonen å vite hvem innsenderen er. 

Leserbrev
:
 

Navn: E-post

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

 
 
Annonser