Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

01.06 Golf i Danmark:
Gyldensten – golf som det opprinnelig var
Drømmer du om å spille golf i herskapelige omgivelser og i en enestående flott natur, er det bare å legge veien innom den nye golfbanen, Gyldensteen Golf ved Bogense på din neste golfferie.

Gyldensteen Golf ligger i skjønne omgivelser bare 15 minutters spasertur fra Bogense Havn. Her er det noe for enhver smak. Nordfynboerne er et selskaplig folk, som gleder seg over besøk og en prat med gjester fra fjern og nær.

For bare halvannet år siden var det bølgende kornåkrer over alt. Nå er det en 18 hulls golfbane. Banen er inspirert av skotske linksbaner og ligger like ved Gyldensteen Gods.

Gyldensteen Golf er en utfordrende linksbane med 106 pot-bunkere og fairwayer som i likhet med greenene er ganske ondulerte. Man ligger sjelden på et flatt parti på denne banen.

Store variasjoner i naturen gir en del strategiske utfordringer for spillerne.

Det er fine muligheter til å leie seg inn i nyoppførte ferieboliger som er fint innredet. Det er utsikt over golfbanen. Hyggelige spisemuligheter er det på Braisseriet/caféen i den nyoppussete hovedbygningen til Gyldensteens tidligere avlsgård. Her er alle velkomne - også ”ikke-golfspillere”.

Les mer om Gyldensteen Golf på www.gyldensteengolf.dk 
Kristianslundsvej 15, 5400 Bogense-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HERTilbake til første side

 

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com