Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Beartown - 30. apr 2010 kl. 06:12 *  IP
Quail Hollow Championship - DAG 2

Ja, som gode gamle Per Jorsett ville ha sagt.."Naa er vi akkurat etter skjema". Ja, i hvert fall mitt skjema for uka. Det jeg oensket var en solid runde. Ingenting spektakulaert hverken den ene, eller den andre veien. Nei, stabilt spilll slik vi vet Henrik kan vise. Stabilt i den forstand at han utligner de gule med de lyseblaa. Det at han gaar paa PAR foerste runde naar du ser hvilke problemer han var i paa enkelte hull saa ser jeg fremgang.

Jeg sa 'Baby Steps' denne uka, og det tror jeg jaggu vi fikk i dag. Naa har Henrik to runder han kan bygge videre paa. Det gir selvtilitt. Vi kan gjerne sitte her og oenske at det blir 3-4 under par, men det kommer, det kommer.

Denne uka er Made Cut det viktigste. Jeg sier dette for at Henrik skal faa igjen foelesen at han kan spille med de aller beste i verden. Det er livsviktig bare a faa den foelelsen at "Naa klarte jeg cutten igjen". Utrolig hva det kan gjoere for en spiller.

Denne banen er ogsaa utrolig vanskelig, og med greener som er raske saa er det alfa omega a putte bra. Da maa jernslagene sitte litt bedre. Det kommer seg etterhvert, men det er fortsatt enkelte slag som er skuffende. 7 og 15 er vel de hulla jeg tar frem fra i dag. Hvis jeg ser paa ST saa airmaler han 3 slaget noe inne i helsike. 88 feet til flagget....saa 3 putt. Paa 15, duffer pitchen fra under 40 yrds. Den skulle han planta innafor 10 feet fra den distansen. Men saa er det hull som utligner for dette. Derfor synes jeg at PAR var en helt riktig score fra i dag.

Det at han tar Tigern med 2 slag, og er 2 etter Phil bryr jeg meg ikke saa mye om. Woods er rusten, mens Phil bare kan scramble saa mye. Men det viser at han for oeyeblikket er verdens beste spiller i mine oeyne.

I dag er mitt maal en runde der Henrik gaar under PAR. Jeg tar imot en 71 med stor glede. Gaar han paa 70 saa jubler jeg. Spill sikkert. Ta sjanser naar du kan, men spill klokt. Naar flaggplasseringa er som den er paa 18 i dag, saa vil jeg ha en middle of the green i steden for flagg hunting. Jeg tror Henrik har laert mye de siste ukene. Man maa balansere det agressive med det at PAR er bra paa dette hullet. Modningen er i ferd med a skje!!

En annen ting. Bo Van Pelt gaar 7 under par i dag...helt sykt!! Gaar han under par i dag saa skal jeg kjoepe en 6 pack av i mine oeyne verdens verste oel "Pilsner Urqell".
Det maa komme en reaksjon etter en slik runde. Jeg vil heller ha en jevn stigning...ikke disse berg og dalbane rundene.

Ja, utslag i morgen fra hull 10. Da faar vi i hvert fall 16-18 unnagjort paa de foerste ni. PAR paa alle disse er gull.

Jeg forventer at cutten gaar paa EVEN par, saa han er safe med en ny 72 runde, men ett, eller to slag bedre takker og bukker vi for.

Utslag klokka 14:50.

Til aere for Mr. Simen Oestnor saa var Metallica paa oeretelefonene under hele seansen. Er 40+, men for et band!!!

God natt fra meg :-)
 jørgen (30. apr 2010 06:38) *  IP
og der er helgen i gang med BT's ypperlige innledning. Er spent på hullplasseringen i dag. Er det like kjip som i går kommer cutten til å gå over par. Håper på en runde under par i dag. Van Pelt kommer til å sige bakover i feltet. Er mange at disse gutta som satser skinnet på pølsa for en seier. Alltids en og annen som får en kanonrunde, men for å vinne trengs 4 stødige runder.


 Dr Hook (30. apr 2010 07:30) *  IP
Flott intro BT.
Etter Henriks åpning med 3-putt bogey fra 34 feet var dette steady golf. Jeg håper at Henrik selv gikk for sikre grentreff - og at dette er hovedårsake til at balen ofte havner litt langt unna for birdie.
En liten forbedring av korte jern vil gi flere reellle birdieoptions. Slag fra minus 120meter bør nørmere pinnen....
Putteren virket meget stødig i går, det ble et par svin av langputter som fallt i og en del en del tap-ins som kanskje kune gått i på en dag med enda mer flyt?
Nå er det bare å nyte Even par, og knalle til med enda en stødig runde som hopefully gir helgespill.
Keep rollin those birdieputts in HB!! pondus (30. apr 2010 07:53) *  IP
Fulgte mest Haugsrud igår kveld og han ga opp etterhvert ndgj innspillene for henrik.. Ja det er vel ingen tvil for noen hvor potensialet akkurat nå er. Men dette var stødige greier settunder ett. Klart bedre enn Tiger. Og viser for nte gang at det bor mye golf i karen.


 AR (30. apr 2010 08:38) *  IP
Golfsidens debattside ble oppgradert i natt slik at faren for overbelastning og kø for å komme inn på Golfsiden skal være en saga blott. Får vi håpe!

Klart for storinnrykk og "fulle tribuner" på Golfsiden med andre ord.

Nå er det opp til Henrik å levere varene slik at de kan kommenteres uforstyrret her på Golfsiden. 2by (30. apr 2010 08:43) *  IP
Det er helt sikkert denne oppgraderingen HB har venta på!
mannen kan jo ikke starte storspillet før alle brikker er på plass. Kan han vel? knut (30. apr 2010 09:07) *  IP
Bra 2by og AR
Nå som Henrik vet dette, kommer han til å sette oss alle ut av spill med en fantastisk runde i ettermiddag:-) TinMan (30. apr 2010 09:09) *  IP
Fin innledning dette BT, men er ikke sikker på hvordan du ser en duff i ST - du har kanskje insideinfo.

Henrik traff jo svært få fairways i går men som Tiger sa er det lett for å rulle ut av disse fairwayene.
Når vår mann likevel er T11 på greens in reg for runden er det jo svært bra synes jeg. Null greenbunkers gjør underverker med tanke på hvor dårlig han har vært til å save fra sand i det siste. Med høy GIR er det jo ikke så mystisk at han får et høyt antall putter (T116 putts per GIR) på disse vanskelige greenene.

Henrik selv er godt fornøyd på twitter:

lillebjorn79 Very happy with today's round! Beat The Chosen One by 2 shots, really good for being me:) 0850 tee-off tomorrow.

Krysser fingrene for en like bra runde i dag! pondus (30. apr 2010 09:40) *  IP
En realistisk Henrik på twitter, men oppstemt. Viktig.
Jeg synes han var delvis stødig på drivingen, noe han egentlig har forbedret de siste turneringene. Men det er jo innspillene fra 100-150 m som skranter for mye + bunkerspill. Hva med caddien her? hmmm Enur (30. apr 2010 09:53) *  IP
Jeg tror som jørgen at cuten muligens kommer til å gå over par når kvelden er omme, men jeg håper at HB er på eller under par etter dagens runde.

Det krever, tror jeg, at han velger samme gameplan som i går: sikkert spill, uten å angripe flagget altfor mye, på en bane med svært raske og ondulerte greener, og hvor det er uhyre lett å trille ut av green og inn i trouble!
Det lyktes han bra med i går, noe jeg var godt fornøyd med.
La andre som måtte ønske det ta sjansene! Noen av dem vil lykkes, mens andre vil bli straffet hardt, og det har ikke Henrik råd til nå, for cutten må klares!

Dessverre går jeg glipp av mye av runden i dag, pga. "familieobligasjoner", men jeg ønsker Henrik og alle her inne lykke til. Og så får jeg gratulere AR med oppgradert debattside, får håpe den tilfredsstiller alle forventninger! Chadwick (30. apr 2010 11:02) *  IP
Solid start, men husk at fredagene er akilleshælen til HB. Ofte da det kommer en blod-choke som Henrik Chokestad ville sagt det.

Jeg er ikke tilfreds før cutten er spikret og helgespill er i boks. Man får nada cash for en decent + førsterunde.

Tenk om han kunne kjørt en Bo van Pelt en gang.... Tviler, men det kaaaaaaan jo skje en eller annen gang ;)? Pølse med brød (30. apr 2010 11:22) *  IP
Han er så nære så nære, men alikevel så langt ifra. Han smeller på 2 bøger for mye.

På banens letteste hull var forskjellen på Henrik og de to andre i ballen tydelig, Henrik gikk for greenen og pinnen, shortsidet seg uten mulighet for bird og ente med bøg. Hvorfor han skal gå på den pinnen forstår jeg ikke. Det safe ville være en kølle mindre, innspillet opp i greenkanten eller evt. 20 meter kort green, kjempemulighet for bird, umulig med bøg, men neida han gruser til og håper på det beste.

Legger han vekk disse junior taktene på noen få hull hver uke er han i boks.....evt. bytte caddy med en som forstår litt mer. Rille (30. apr 2010 11:47) *  IP
Men.. tee-off blir klokka 14.50, ja?


 pondus (30. apr 2010 11:49) *  IP
Han har sikkert tenkt gjennom sakene nå og jeg har trygt håp om at vi får se en lignende runde idag. Gleder meg!


 jørgen (30. apr 2010 11:51) *  IP
Han kan jo bytte ut caddien med opptil flere her fra forumet som jo er selverklærte eksperter på spillestrategi på mesterskapsbaner.


 Chadwick (30. apr 2010 12:26) *  IP
Helt enig PMB.

Ex. par 5 hull - andre slag next.
To options:

1. Gruse på med spoon - 50% sannsynlighet for å gå i vannet evt bunker / dog liiiiten mulighet for eagle.

2. Spille seg 150-180 meter fremover i fairway - 100% sikkert. Kort innspill og stor mulighet for birdie.

De fleste erfarne velger stort sett det siste alternativet. HB går alltid for nummer 1 virker det som.

Kan Enur eller BT bekrefte/avkrefte dette?

Ha en ublu fredag folkens :-) panser (30. apr 2010 12:56) *  IP
Jeg ønsker alle på "tribunen" her en fantastisk helg med HB i førersetet. Hadde en meget interessant diskusjon med Magnus Carlsen i går om psyke i stress situasjoner. Tror HB kunne lære noe av den karen som nå er ranket nr. 1 i sjakk i verden. Nå er det vel ikke mye i sjakk som har med golf å gjøre, men allikevel.
Selv reiser jeg til Berlin (Scharmütselsee/Nick Faldo/Arnold Palmer banene)og får nok liten mulighet til å delta her på dette forum. Satser på at sendingene til Tyskland holder mål selv uten PH.
Lykke til og en god kveld til alle.
Auf wiederseehen ;) Tor-David (30. apr 2010 12:57) *  IP
Blir litt redd jeg når jeg leser på innlegget på Norsk Golf sine hjemmesider der overskriften er: Bjørnstad- bra for å være meg! Har han mistet all selvtillit? Når han går på par og sier bra for å være meg, lurer jeg litt. Hadde han gått 5 under hadde jeg forstått hvorfor han sa det.

Hvis han synes par var bra for å være han, håper jeg virkelig ikke han spiller greit idag!Da må han minst spille bra for å klare cutten. Enur (30. apr 2010 12:59) *  IP
Jeg har nok sett ham gjøre begge deler jeg (uten at jeg har sett han så mange ganger da), men mitt inntrykk er nok det samme som PMB og Chadwick: Jeg synes nok han velger alt. 1 oftere enn alt.2, og noen ganger litt for ofte etter min mening.

Ikke det at jeg mener at han skal safe på hvert eneste par 5-hull, men han bør nok vurdere risk/reward aspektet litt mer kanskje enn det han har gjort hittil.

Har tatt en titt igjen på ST for gårsdagens runde:
På de fire par 5-hullene i går, gikk han helt klart for greenen på hull 5 og hull 7. På hull 5 hadde ikke jeg ventet det, ut fra hvor han lå på utslaget, men det var en sjanse som gikk hjem og vi fikk en herlig birdie. Men det kunne fort ha blitt en greenbunker der istedet.

På hull 7 lå han bedre til etter utslaget, men her var det både bunkere og vann i spill rundt greenen, og sjansen han tok her straffet seg i form av en sur bogey. Burde nok ha lagt seg opp på det hullet.

På hull 10 og 15 er jeg litt usikker på om han har prøvd å gå for det der også, men bare blitt litt for kort, eller om han bevisst har lagt seg opp. I såfall burde han vel ha lagt seg opp på litt tryggere avstand fra greenbunkerne?
Nei, jeg tror egentlig han har gått for greenen på de to hullene også. (Og resultatet ble altså birdie og par).

Normalt skal jo bunkerspillet hans sitte bedre enn det har gjort i det siste, så det er egentlig der det er vann i spill jeg er mest betenkt over at han tar disse sjansene. Green (30. apr 2010 13:00) *  IP
Tor-David:
Jeg leste den twitter-meldinger mer som å bety at det var "bra for han" å gå to slag bedre enn "the chosen one". tilskuer (30. apr 2010 13:20) *  IP
For tiden har vel ikke HB et wegde-/jernspill som gir "gode muligheter for birdie" ved å legge seg opp på par5-hull.
Da er kanskje mer forståelig om han velger å ta noen sjanser på andreslagene. Alt i alt var det ikke så ille å gå på par i går med det "dårlige spillet", og det gir oss et visst håp foran dagens runde. Pro V1 (30. apr 2010 13:28) *  IP
Risk and reward hører jo med til golfen. Til og med Jim Furyk prøver å nå på to slag når mulighetene byr seg. Hvis det kun er greenbunkere som kan ligge i veien og ikke noe vann, vil nok de flste i fletet prøve seg. Ta vil evt. bunkeren ta imor slaget. Ingen spillere på dette nivået er redd for greenbunkere, tvert imot er det jo som regel bedre å ligge i en bunker fremfor i roughen rundt greenene og man kan kontrollere. En annen ting er det hvis bunkeren igjen er plassert slik mot pinnen at man har et håpløst slag ned over o.l. mot vannet i tillegg..

En annen ting som gjelder spesielt par 5 hull er jo at fairway ofte er vesentlig. Slik jeg kunne se av flere av Henrik sine slag igår var de rimelig langt ut i roughen, men som igjen gjorde at han mulig kortet ned spillelinjen til green. Men man vil jo helst spille fra fairway går jeg utifra. Så kan man i ettertid si at så lenge man treffer green så er jo alt greit. Jeg tror Henrik var mer enn fornøyd igår da han traff såpass mange greener og senket noen puttesvin i tillegg. Analyserer man jernslagene og approach så er han sikkert veldig missfornøyd og ser at klart forbedringspotensiale. Vi får glede oss over at det ble en PAR runde som fort kunne blitt 3-4 slag dårligere med en litt kaldere putter.

Det er litt spesielt når han ligger midt i fairway og har korte innspill og ikke når frem til greenene engang. Vi blir alle litt preget av det og vet egentlig ikke hva som kan skje på neste slag. Og endel gjentatte handelser gjør at jeg med flere blir litt satt ut når det skjer gang på gang.

Men når han da får birdie ut av det blå er det jo kjempepositivt. Slik har det også vært mange av.

Men morro å følge med er det, og bra at vi har ST igjen, som gir en liten pekepin bedre en kun pbp.

Twitteren leses i mine øyne at han velger å fokusere på det postive - nemlig at han er to slag bedre enn Tiger, hverken mer eller mindre. Fooore (30. apr 2010 13:40) *  IP
"Man or mouse" sa en av de amerikanske kommentatorene om slike situasjoner. Og Henrik er avgjort "man" i slike sammenhenger. Som PhilM.

Underholdningsbransjen!

Så kan vi hakkere gjøre det vi synes er best for oss selv. Som aaaaaldri er mouse..... Uheldigvis scoremessig. Enur (30. apr 2010 13:56) *  IP
Akkurat det vi snakker om nå, får vi et godt eksempel på ST akkurat nå, i det trioen Mickelson, Furyk og Sabatini har slått ut på hull 10, og velger ulik strategi der.


 Rille (30. apr 2010 13:57) *  IP
Da blir det altså tee-off 14.50. Ikke lenge til:)


 pondus (30. apr 2010 13:58) *  IP
Enig med ProV1 om tvittringa ja. Og så synes jeg som sagt det er en god ting at han holder føttene på jorda. Det kan bety at han innser hvor han er og jobber derfra.


 Pro V1 (30. apr 2010 14:01) *  IP
Joda helt riktig Enur. Furyk gikk av med birdie han etter å ha satt en 5,5 meters putt. Par på PM OG RS. Hvem skulle trodd det etter 2. slaget...


 Enur (30. apr 2010 14:06) *  IP
Jepp, birdie på Furyk som la seg opp, par på de to andre som gikk for greenen.

Men tilskuer og også ProV1 har jo et poeng med at de korte jerninnspillene til Henrik ikke akkurat limer pinnen så altfor ofte, så da er det kanskje greit å prøve allikevel?
Jeg ser det poenget der. Tor-David (30. apr 2010 14:08) *  IP
Golf er fantastisk sport:

Av ni spillere som er -4 eller bedre er det 4 spillere som eldre enn 44 år.

Kenny Perry 50 år - 6
Brad Faxon 49 år - 4
Paul Goydos 46 år - 4
Billy Mayfair 44 år - 4

Det er bare å ta av seg hatten..

Henrik du har mange,mange år igjen;-) Fooore (30. apr 2010 14:11) *  IP
Nå var det vel mest pøttinga som gjorde utslaget i eksempelet på hull 10, Fyruk satt sin fugl mens de 2 andre 2-putta fra kortere avstand.

Vi kan dog sikkert finne et lass ennå bedre eksempel på at den "defensive" strategien er best. Og motsatt... vist (30. apr 2010 14:13) *  IP
Veldig enig med tilskuer her,Henrik har for tiden ikke godt nok wegde-/jernspill til å legge seg opp på par 5 hullene, jeg tror ikke det vil føre til lavere totalscore om han begynner å legge seg opp litt mere.
Selv om jeg også blir forbannet når han får bogey på det letteste hullet, tror jeg det for tiden vil gi best score at han fortsetter å satse der det er en mulighet.

jeg vil på langt nær kalle spillet hans stabilt som noen gjør, men veldig bra at han greier å gå på par når så mange av innspillene svikter.
 vist (30. apr 2010 14:14) *  IP
Satser på -2 idag. :-)


 Pro V1 (30. apr 2010 14:18) *  IP
Og igjen viser det utrolig hva putting egentlig har det meste å si. At Faxon alltid er i toppen på puttestatistikkene er ingen bombe. Statsen for alle 4 lyver ikke, og jo eldre de blir, jo mer rutine får de med putteren. Se bare på chaapions tour sendingene hvordan L. Roberts og gutta senker putter fra "overalt".

Perry: 24 putts - 1.455 snitt GIR

Faxon: 25 putts - 1,727 snitt GIR

Goydos: 24 putts - 1,636 snitt GIR

Mayfair: 26 putts - 1.417 snitt GIR

Henrik: 32 putts - 1.929 snitt GIR Tor-David (30. apr 2010 14:37) *  IP
Helt klart. Nå har Kenny Perry klart å starte med 3 strake bogeys på andre runden.


 Pro V1 (30. apr 2010 14:42) *  IP
Og Furyk gjør det han kan best. Fairwaytreff, innspill fra 145 meter, 1 meter fra pinnen og lett birdie. PM og Sabbatini ligger i rough på utslaget og kommer seg greit på green, men langt unna flagget og toputter for par. Kall gjerne Furyk for kjedelig, men han er og har vært i toppen i mange år, burde vært et forbilde for de fleste ang. strategi. Han har ikke de kreftene eller slagene i baggen som PM og Tiger fra tykk rough etc. Egentlig kanskje bare etpar stykker som har nettopp det..


 Pro V1 (30. apr 2010 14:49) *  IP
Nå skal jeg ikke lage dette om til en tråd om Furyk, men han imponerer. Igjen slår han et nydelig jernslag 210 yards, pin high og fornuftig til høyre for flagget. Setter en 7 meter for birdie. Sabbatini med en draw (som Henrik) drar den med seg for mye venstre men redder seg mesterlig etter å ha satt en parputt på nesten 5 meter.


 Tor-David (30. apr 2010 14:57) *  IP
Furyk er jo helt rå. Tenk hvilken selvtillit denne mannen har, han vet at han har kanskje den styggeste svingen på touren(delt 1.plass med Kenny Perry), men bryr seg ikke om det og går ut og spiller fletta av spillere.

Når det gjelder Henrik B, så tittet jeg akkurat på resultat listen og så hvilken navn som lå bak han på resultat listen og da skjønner jeg hvorfor han er fornøyd.. Beartown (30. apr 2010 15:00) *  IP
Som Enur saa er det nok rule nummer 1 som gjelder. Henrik er aggresiv som faa. Greit nok at noen synes dette er 'kuult', og 'mannlig'. Men bare spoer Phil om hva han synes om egen taktikk noen ganger..."se, US Open". Det maa planlegges litt bedre. Han skaper troebbel med pin hunting hele tida.Gaa for de han kan, men det er ikke noe nederlag a sette den noen meter til hver side hvis det er den safe faktoren. Da tror jeg mange av de gule blir borte ogsaa. Men han laerer han ogsaa.
Jeg haaper han starter med en sikker PAR, og saa gaar vi fra der :-)

Typisk at Furyk storspiller i det jeg bencha han paa mitt fantasy team for dag 2...hehe! Green (30. apr 2010 15:00) *  IP
Og da er Bjørnstad i gang med en rett og fin drive!


 Tor-David (30. apr 2010 15:04) *  IP
Lukter birdie lang vei her nå. Bare 250 m til flagget. Den må han jo gå for med ett 5 wood eller hybrid.


 Beartown (30. apr 2010 15:05) *  IP
Her ville jeg valgt a gaa for green faktisk med den pinplasseringa, og det utslaget. Det er helt i grenseland med 270+, men har sett han naa green fra denne distansen foer.


 Rille (30. apr 2010 15:08) *  IP
13ft for eagle..!:D


 Rille (30. apr 2010 15:09) *  IP
Korrigert til 35. Fortsatt: yey.


 Tor-David (30. apr 2010 15:09) *  IP
Nå snakker vi.. Gi oss en eagle..


 Roar (30. apr 2010 15:10) *  IP
Overveldende second shot!


 pondus (30. apr 2010 15:10) *  IP
Oj oj... Det gjør seg med en slik åpning :)))


 Green (30. apr 2010 15:10) *  IP
haha ST har hikke, ellers var det der tidenes putteduff..


 Zigurd (30. apr 2010 15:11) *  IP
Spørs om ikke det er shottracker som roter...


 Tor-David (30. apr 2010 15:11) *  IP
Nå er det noe feil på ST vel?? Han puttet vel ikke 2 meter på 11 meters putt?


 Beartown (30. apr 2010 15:12) *  IP
Hva i helsike er det ST holder paa med naa da....


 Rille (30. apr 2010 15:12) *  IP
ST er ubrukelig nå, men scorekortet sier birdie på første. :))


 Roar (30. apr 2010 15:12) *  IP
Easy birdie:-)


 Flise (30. apr 2010 15:12) *  IP
Åpner med birdie!!


 Green (30. apr 2010 15:13) *  IP
-1 står det nå! I så fall en super start det.


 Tor-David (30. apr 2010 15:13) *  IP
Birdie er en flott start.. Nice HB


 Beartown (30. apr 2010 15:13) *  IP
Det var aapningen sin det!!!


 Enur (30. apr 2010 15:13) *  IP
Ble litt forvirra av den korte putten som ble oppgitt der ja! Men birdiestart ble det, og jeg syntes også det var helt ok å gå for greenen i dette tilfellet.


 Tor-David (30. apr 2010 15:15) *  IP
Greit å ha noen birdier i lomma føre 16,17 og 18. Kan lett bli 1 eller 2 bogeys der.


 pondus (30. apr 2010 15:15) *  IP
Det angis greit på ST på hull 10 nå.., og en ny super drive på 11.


 Zigurd (30. apr 2010 15:16) *  IP
Får fremdeles 'ShotLink data is not available for players on this course' på HB på hull 10, men 11 ser ut til å fungere...


 Tor-David (30. apr 2010 15:17) *  IP
Henrik har velgt å legge seg opp på 167 yards, kanskje han er mer sikker på de slagene enn rundt 100 m og har lagt spille planen sin etter det? La oss håpe på det:-)


 Rille (30. apr 2010 15:18) *  IP
Får det inn her Zigurd, han hadde 35ft for eagle, som gikk forbi med 1ft+. Andreslaget var sannsynligvis siktet inn mot midten, men rullet ut til venstresiden av greenen (?).


 Zigurd (30. apr 2010 15:20) *  IP
Ja, takker - dukket opp her også nå.


 Beartown (30. apr 2010 15:21) *  IP
Naa maa det scrambles her. Det andreslaget var ikke bra etter fw treff.


 Chadwick (30. apr 2010 15:22) *  IP
Jeg har sagt det før. HB er nok en av de dårligste i feltet fra 150-100 yards.

Merkelig. Rille (30. apr 2010 15:24) *  IP
Chipen inn, derimot - mesterlig.


 pondus (30. apr 2010 15:24) *  IP
Satte nesten innspillet. Nydelig par. Har flyt nå.


 Tor-David (30. apr 2010 15:25) *  IP
Ja det er faktisk litt merkelig.. 20 m venste fra 150 m, det er en ganske grov miss..


 Beartown (30. apr 2010 15:25) *  IP
Det var pokkern meg "Scrambled eggs" En raa chip!!!!


 Chadwick (30. apr 2010 15:27) *  IP
Fantastisk. Han er god på de der. Bare så synd han havner i slike situasjoner ofte.

Cmon - gi oss en kanonrunde H to the B. Enur (30. apr 2010 15:28) *  IP
Det var en nydelig liten chip(?) ja.
Dessverre må jeg forlate arenaen nå, men med en birdie både på Henrik og Tage er det ihvertfall en lovende start på begge.

Håper jeg ser flere fugler (og ikke noe annet) når jeg sjekker innom igjen om ca. 2,5 time. Rille (30. apr 2010 15:30) *  IP
Virker som drivene sitter bra denne uken. Dead center.


 Tor-David (30. apr 2010 15:30) *  IP
Chadwick: Vi trenger deg litt negativ, blir veldig nervøs når du blir possitiv..hehe;-)


 Tor-David (30. apr 2010 15:34) *  IP
Igjen så legger han seg 164 yards ifra, forrige hull 163 yards.. Tror han spiller med hodet denne runden og legger utslagene til den avstanden har føler han er best på. Får se om dette innspillet sitter da!


 Green (30. apr 2010 15:37) *  IP
Var vel ikke så supert det (nesten-)innspillet der. :p


 Pro V1 (30. apr 2010 15:37) *  IP
Deilig å se at utslagene sitter idag, så blir ting så mye enklere. Nå må han treffe på inspillene sine også så blir det mange lyseblå:-)


 Chadwick (30. apr 2010 15:37) *  IP
Faen i helvete, nå CHOKER han garantert ;)


 Beartown (30. apr 2010 15:38) *  IP
Her lukter det et jern for lite. Lukter desverre en sur gul en her. Merkelig uinnspill, men igjen..slik skal da caddie ha begrep paa...


 Chadwick (30. apr 2010 15:38) *  IP
Han er så ræva fra 150 og inn :-( Bogey her med FW treff er skrallt, meget skrallt.


 Green (30. apr 2010 15:39) *  IP
Kjipt det.. Lurer på hva som skjedde med det andreslaget.


 pondus (30. apr 2010 15:39) *  IP
Litt rart spill dette da, men han må være litt usikker på dette jernspillet.. Vi får se..


 Tor-David (30. apr 2010 15:39) *  IP
Hvordan klarer han å slå 30 yards kort?? Henrik vil du at jeg skal slå innspillene dine?? Så tar du resten..


 Pro V1 (30. apr 2010 15:39) *  IP
Nei hva er dette? Har han ingen selvtillit på de korte jerna? Uffa meg. Et helt vanlig slag på under 150 meter som han legger 25 meter kort? Langt fra greenen. Sjerpings nå, vil ikke la negativiteten ta overhånd som jeg fikk kritikk for igår..


 pondus (30. apr 2010 15:41) *  IP
Fikk seg en sur en der ja.. Dette må lukes bort.


 Chadwick (30. apr 2010 15:43) *  IP
Jeg får deja vu fra Herizon og Houston. Her blir det tight. Vår mann er ingen mann i slike tilfeller. Jeg logger av og sjekker scoren ca 0330 i natt med skyhøy promille - da blir ikke skuffelsen så gæern......


 Chadwick (30. apr 2010 15:44) *  IP
Verizon Heritage = Herizon :-D


 Pro V1 (30. apr 2010 15:45) *  IP
Sier som så mange ganger før: her må caddien bli mer aktiv da de er et team og han må påpeke ting når de samme feilene gjentas og gjentas.


 2BY (30. apr 2010 15:46) *  IP
Jeg får deja vu fra Herizon og Houston. Her blir det tight. Vår mann er ingen mann i slike tilfeller. Jeg logger av og sjekker scoren ca 0330 i natt med skyhøy promille - da blir ikke skuffelsen så gæern......


Takk Chad, det gjør meg mer optimistisk,, ;-) hehe Rille (30. apr 2010 15:52) *  IP
Bunker. F..


 Green (30. apr 2010 15:52) *  IP
Beach-time!

Snakkes senere, barn og dame må hentes, og vin til trøst eller feiring må kjøpes inn. :D TinMan (30. apr 2010 15:53) *  IP
Greenbunker, nå får vi se om sand saves er blitt bedre...


 Green (30. apr 2010 15:53) *  IP
Bunker: Huff..
2. slaget: Dobbelthuff.. Tor-David (30. apr 2010 15:54) *  IP
Nei,nei nei.. Igjen over 20 meter kort.. Han kan umulig treffe ballen bra. Er ikke morsomt å spille turnering og ikke klare å treffe ballen.. Been there!!
 Pro V1 (30. apr 2010 15:54) *  IP
Nei og atter nei. Elendig jernslag igjen - 30 meter kort og elendig bunkerslag videre langt over green. Null selvtillit på jernslagene og null selvtillit fra bunker, kom igjen nå, han må spille selv om ballen legger seg midt i fairway. Wedger og jern er jo ganske mye av golfspillet.


 Beartown (30. apr 2010 15:54) *  IP
Igjen virker det som et jern for lite. Fatter ikke dette her. Det skal da diskuteres frem og tilbake mellom spiller og caddie. 27 yrd short er stygt rett og slett. Blir ikke ebdre naar han airmailer green. Her faar vi haape det ikke blir dobbel...synd, etter den lovende starten.


 Peter (30. apr 2010 15:55) *  IP
Hva er det som har skjedd? En serie tilnærmet perfekte slag, og så begynner han plutselig å slå 20-30 meter for kort, flere ganger? Lukter nok litt choking dette, får håpe jeg tar feil


 Einar (30. apr 2010 15:57) *  IP
Lukter dobbel. Da blir det feil side av grensa og kjemping hele runden er jeg redd


 Pro V1 (30. apr 2010 15:57) *  IP
Dette er ikke noe nytt, slik har det vært veldig lenge. konsekvent alltid et jern for lite, minst. Gi mannen en ekstra kølle uansett kjære caddie.


 Pro V1 (30. apr 2010 15:58) *  IP
Dobbel!!


 Albatross (30. apr 2010 16:01) *  IP
AAAouch - Dette er litt for mye spenning - I`m bailing out - må ha en liten treningsøkt.

Måtte han komme seg opp mot E par før runding og skjepe seg med de jernslagene.
 Beartown (30. apr 2010 16:02) *  IP
Den dobbelen var sur, ja. Bare a proeve a nullstille seg naa. Jeg hadde ikke blitt overrasket om han kjoerer fugl paa 2 av 3 (16-18). Det hadde vaert en Bjornstad spesial :-)


 Tor-David (30. apr 2010 16:03) *  IP
Det er jo ikke sant.. Han har 180 m til flagget. Kan umulig ha tatt feil kølle. 5 jern ca 170m og da hadde den vært perfekt. 4 jern 180 m, forsatt vært på green. Enten så treffer han tynt eller så duffer han. Uansett er det helt håpløst å lage dobbel!! 2by (30. apr 2010 16:04) *  IP
Fantastisk utslag nå iallefall


 Rille (30. apr 2010 16:05) *  IP
..Men om utslaget ST viser på neste hull nå er korrekt, er det sykt agressivt, men også sykt bra. Vi får trøste oss med det, at han bruker driveren for det den er verdt i dag..


 Tor-David (30. apr 2010 16:06) *  IP
Håper han putter derfra, kanskje vi får GIR.. I'm out..


 Einar (30. apr 2010 16:07) *  IP
Satser på han retter opp litt fra forrige nå når han er så nærme på driven. Men vet aldri, han har jo ikke vært strålende fra kort distanse i det siste.


 Einar (30. apr 2010 16:09) *  IP
Tricky greener, men han bør sette denn for fugl


 Pro V1 (30. apr 2010 16:09) *  IP
Litt over 2 meter, bør gå det.


 Rille (30. apr 2010 16:10) *  IP
Kvitre. Over linjen igjen nå.


 Einar (30. apr 2010 16:10) *  IP
Viktig!


 Pro V1 (30. apr 2010 16:10) *  IP
Den satt.


 Beartown (30. apr 2010 16:11) *  IP
Den boer settes, men det er slike putter jeg er saa nervoes for naar det kommer til henrik. Lyseblaa er fargen, men jeg blir ikke sjokka om det blir par.


 Tom (30. apr 2010 16:11) *  IP
En ting er sikkert - aldri kjedelig å følge Bjørnstad


 Beartown (30. apr 2010 16:12) *  IP
Da var min nervoesitet for naught. Den smakte ekstra godt!! Kan vi faa en til saa glemmer vi hele dobbelen :-)


 2by (30. apr 2010 16:15) *  IP
perfekt utslag
regner med at det var Chad som ble for positiv, som ga et utslag her,,
Men nå er Chad borte, klar til å ''drikke for å glemme'' og vi kan følge fuglejakta til HB,
Overtroisk jeg,, hehe, neida Beartown (30. apr 2010 16:18) *  IP
2by: En request. Start MAA slaa AAFK paa mandagen. Rekas lag maa settes paa plass en gang for alle!!


 Tor-David (30. apr 2010 16:27) *  IP
Mulighet for en ny fugl her. Mickelson hadde eagle her for noen hull siden.. Han har også vært litt overalt men klarte å gå disse 9 hullene -4.


 Tor-David (30. apr 2010 16:32) *  IP
Det er jo ikke mulig..


 2by (30. apr 2010 16:34) *  IP
2by: En request. Start MAA slaa AAFK paa mandagen. Rekas lag maa settes paa plass en gang for alle!!


Helt greit! ;-) Rangekongen (30. apr 2010 16:35) *  IP
Greit at det ikke er en lett green, men synes å være en svak par etter to bra førsteslag..


 Pro V1 (30. apr 2010 16:39) *  IP
Mangler desverre litt på chipping generellt også, men par er aldri en dårlig score.


 jørgen (30. apr 2010 16:41) *  IP
Har vært og fartet, og kommer til et fargerikt scorekort. Opp og ned som de fleste denne helgen. En fugl til før runding hadde vært svært, så får vi satse på et par minus på front9.


 Pro V1 (30. apr 2010 16:41) *  IP
Fortsatt like imponert over Fyruk som har sterke 1.3 i snitt på putting GIR idag og er -6.


 Tor-David (30. apr 2010 16:44) *  IP
Men når han lager dobbelt bogeys out of the blue, så må han ta vare på de sjansene der. Tapte ett slag til feltet der.. Par 5 hull er birdie hull.. Nå gleder jeg meg til neste.. Har ikke truffet ett jernslag idag og nå kommer hull 17 med vann rundt hele greenen. Det lukter vann og dobbel..


 2by (30. apr 2010 16:50) *  IP
Hjalp lite med at Chad forsvant, nå begynner selv jeg å se mørkt på tingene,,
Tror ikke det går,, så jeg holder meg borte til runden er over.
og ja, like overtroisk. Einar (30. apr 2010 16:53) *  IP
Pokker ass! Og hvis flaggplasseringa på neste stemmer overens med visning på ST så er det helt vilt. Håper på par her. Er på de siste 9 han må gjøre bykset opp på riktig side av cut`en.


 Green (30. apr 2010 16:57) *  IP
Godt å se at han safet der.. :p


 Pro V1 (30. apr 2010 17:03) *  IP
Hull 17 idag var greit, midt på green toputt og par. Skal liksom ikke leke Mickelson eller Furyk som begge fikk birdie og la ballen en meter fra koppen. Bare å se et jernslag som har riktig lengde er positivt i mine øyne.

Men mye kan skje videre. Men vet ikke hva man skal håpe på for di han kan gjøre bogey fra overalt og samtidig plutselig smelle i en langputt. Det er liksom ikke antydning til stabilitet i spillet hans. Men når 18 hull er spilt så får vi svaret. Tipper 1 under siste hullene holder for helgespill. Green (30. apr 2010 17:04) *  IP
Gutta har laget "Team +2" nå...


 Green (30. apr 2010 17:07) *  IP
Spenstig utslag fra Wheatcroft..


 pondus (30. apr 2010 17:08) *  IP
Hele gjengen her vil jo jobbe som besatt for cutn nå på de siste hulla. Skal bli interessant å se hvem som takler det best. Minst en av dem skal kunne karre seg inn på trygg grunn.


 Tor-David (30. apr 2010 17:11) *  IP
bra Henrik..


 pondus (30. apr 2010 17:12) *  IP
Supert utslag. Passende langt inn(dvs ikke for kort..) Nå skal vi se da.. Burde ha funnet ut hvilket jern som skal brukes iallefall.


 Einar (30. apr 2010 17:12) *  IP
Pent! Håper han følger opp


 Rille (30. apr 2010 17:17) *  IP
And he does!


 Green (30. apr 2010 17:17) *  IP
Bra det der! Fugl med litt tur, på vei til front-nine!


 Einar (30. apr 2010 17:17) *  IP
Bør i hvert fall være en sikker par på dette nå. To meget bra slag.


 pondus (30. apr 2010 17:18) *  IP
For en gangs skyld et innspill slik det minst bør være..


 Beartown (30. apr 2010 17:18) *  IP
Maa gaa 2 under paa fronten. Det er ikke umulig.
Vi krysser fingre!! Tor-David (30. apr 2010 17:20) *  IP
Tage ligger innenfor cut grensen etter 13 spilte hull. -1 idag på par totalt.. Krysser fingrene for han også..


 Green (30. apr 2010 17:34) *  IP
Veldig bra spill nå! La oss håpe det snart gir uttelling!


 Tallenes Tale (30. apr 2010 17:34) *  IP
Enig med ProV1

Garth Mulroy som kom fra NW med HB, putting: 5/T9, mens HB
T109/T116

"Putt for Dough" Beartown (30. apr 2010 17:36) *  IP
Sett denne naa da Henrik. Da kan du spille litt mer avslappet, og faar en knallstart paa front nine..


 Tallenes Tale (30. apr 2010 17:37) *  IP
Trodde HB hadde jobbet så mye med sitt nærspill/korte jernslag før sesongen....

tipper han er begynt å tvile på teknikken sin.....
 vist (30. apr 2010 17:42) *  IP
Hjemme fra jobb nå, ikke den scoren jeg hadde håpet på, men han kan rette mye opp på front.
Når det gjelder puttestatestikken, må den jo bli dårlig når innspillene ikke sitter som de skal. jørgen (30. apr 2010 17:44) *  IP
Herregud er det noen som er døde her eller? Voldsomt så nedstemt folket er. Henrik er 1 slag bak cutten, og har den letteste halvdelen igjen. Nå må dere kutte ut sytinga her.


 Adam (30. apr 2010 17:50) *  IP
Blir to fugler på par 5 hullene, og en ny par runde.


 Pro V1 (30. apr 2010 17:53) *  IP
Vil ikke akkurat si at noen hull er enklere enn andre. Det eneste som gjelder er å treffe fairway, uavhengig av hull. Da gir man seg en god mulighet til ved innspill. likte strategien hans på hull 2 - gikk for pinnen, litt lang, men passer perfekt for hans draw. Pinneplasseringer til høyre gjør at han må spille sine utslag helt venstre.


 Beartown (30. apr 2010 17:53) *  IP
Den er jeg med paa Adam. EVEN er sikker Made Cut. +1 kan gaa hvis det spilleforholdene er vaerre for ettermiddagsgruppene, men det ser ut som om vinden loeyer sent paa ettermiddagen. Saa to blaa er nok det tryggeste ja :-)


 vist (30. apr 2010 17:53) *  IP
Beartown, har du noe inside om hva han trener på for tiden, om han har noe spesiellt han fokuserer på? Pro V1 (30. apr 2010 17:57) *  IP
Uff, den var en skikkelig sleiv.


 Green (30. apr 2010 17:58) *  IP
Der kom det en skikkelig suser. Får håpe det er mulig å slå fra "tree outline" og at han har åpning til flagget..


 Einar (30. apr 2010 17:58) *  IP
Om han ikke redder denne er jeg redd det er kjørt. Tipper cut på E.


 Beartown (30. apr 2010 17:59) *  IP
Vist: Har ikke det. Spoer heller aldri. Men han vet godt hva det skal trenes paa. Det som er nede naa er selvtilliten. Gutten kan spille golf, men han maa faa tilbake selvtilitten for at dette skal begynne a gaa i den riktige rettninga igjen. Jo flere missed cuts, jo vaerre blir det. Derfor er det saa viktig at han klarer det denne uka. Det er to uker til neste turnering for henrik's del, og han trenger a faa spilt saa mye competitive golf som mulig.


 McKivre (30. apr 2010 18:01) *  IP
Han får gjøre som Marianne S, legge inn en ørn..


 TinMan (30. apr 2010 18:01) *  IP
Beste for Henrik er å safe innspillene i forhold til greenbunkre. Han har vært i 2 av dem i dag, med resultat +3 på de to hullene.


 Rille (30. apr 2010 18:04) *  IP
Bra ut fra trærne..


 Beartown (30. apr 2010 18:05) *  IP
Maa litt Scrambled eggs til igjen her naa. La oss haape paa en nydelig chip.


 Pro V1 (30. apr 2010 18:05) *  IP
Bra det, bør være en helt grei scramble her med masse green å jobbe med.


 nils (30. apr 2010 18:05) *  IP
Flott av Marianne nå, gjorde nettopp en eagle på h1, -5 idag, -6 totalt og T7


 Green (30. apr 2010 18:07) *  IP
Bommet på en kort for bogie der gitt..


 jørgen (30. apr 2010 18:08) *  IP
Den svei. Men det er flere hull igjen å gjøre det på.


 vist (30. apr 2010 18:08) *  IP
hva skjedde med 3.slaget??


 Beartown (30. apr 2010 18:08) *  IP
Haaper ST er feil, men hvis ikke saa er det like foer toget gaar naa. 3 lyseblaa inn, og 6 hull a gjoere det paa.


 TinMan (30. apr 2010 18:08) *  IP
Må være par - feil i ST i hope


 Roar (30. apr 2010 18:09) *  IP
Får håpe det snur nå da.


 Pro V1 (30. apr 2010 18:09) *  IP
Sikkert feil på ST. Hvis 2. slaget lå der ST viser. 3. slaget er forsvunnet. Men ble nok likevel en bogey er jeg redd. Chippene har vært dårlige lenge, men denne nekter jeg å tro at han ikke klarte å få helt inntil.


 Roar (30. apr 2010 18:13) *  IP
3 birdies siste 6...ingen umulighet men neppe sannsynlig sånn han holder på for tiden.


 Pro V1 (30. apr 2010 18:13) *  IP
Så er det kjørt. Han slo 2. slaget til venstre og så chipet han gjennom greenen på 3 slaget. Bogey og MC - hvis det ikke skjer et mirakel.


 Zigurd (30. apr 2010 18:13) *  IP
Et par eagler og en albatross på siste 6 så er det fremdeles håp!


 Beartown (30. apr 2010 18:14) *  IP
Der retta de opp ST, fortsatt bogey, men andreslaget havna langt unna der vi foerst trodde.


 pondus (30. apr 2010 18:15) *  IP
to birdies kan han faktisk komme langt med.. Jeg tenker vi fortsetter litt mer saklig her..


 vist (30. apr 2010 18:16) *  IP
Jeg tror cut'en går på +1, men det blir vanskelig nok med det spillet han viser.


 Lerouge (30. apr 2010 18:17) *  IP
Kan jo vær at cutten ender på +2 også - i hvert fall lov å håpe!


 Einar (30. apr 2010 18:17) *  IP
To par 5 hull og 8 som er de største sjansene for fugl. HEr må det leveres


 Pro V1 (30. apr 2010 18:18) *  IP
Han har ikke selvtillit eller stabilitet i noen deler av spillet nå, desverre. Jeg håper han tar tak i tingene nå. Dette er bare trist, for ham. Vi andre klarer oss nok fint, men unner ham jo alt godt og følger med i tykt og tynt. Men vi kan jo ikke alltid bare tro og håpe hele tiden. Dette holder ikke mål, og det er fakta som man må forholde seg til. Nå blir det trist å dra på fest, men kommer nok til å dobbelsjekke pgatour.com på mobilen likevel...


 Beartown (30. apr 2010 18:19) *  IP
Det er bare en ting som er sikkert. En gul til, og toget gaar. Men slik tenker jo ikke vi. Det skal bli lyseblaat inn. Det er fargen vi liker :-)
Come on Henriksen!! Green (30. apr 2010 18:20) *  IP
Nok en gang i posisjon for birdie med en god putt.. Trenger virkelig en slik nå.


 Albatross (30. apr 2010 18:20) *  IP
Pilsen er varm og pizzaen ble "overcocked". Hva skal man si?

Nå trenger vi en opptur!!! Roar (30. apr 2010 18:22) *  IP
Alle sliter jo i denne gruppa. W med håpløst innspill nå. Henrik med fin birdie opportunity!


 ah (30. apr 2010 18:23) *  IP
Par.


 vist (30. apr 2010 18:24) *  IP
Han legger jo ballen nermere fra 150 yards enn fra 100, tror han må begynne å spille ut med jern slik at 2.slaget blir lengre. :-)


 vist (30. apr 2010 18:28) *  IP
Nå må det komme en fugl hvis han skal ha en sjansje.
Frykter at Henrik tenker det samme. Beartown (30. apr 2010 18:29) *  IP
Da tar 'familiobligasjoner' over. Sniktitter innom mobilen. 3 blaa....eller kanskje bare 2 for made cut.
Heia Henrik, og maa golfgudene vaere snuille med deg paa de siste 5.

Haaper jeg kan starte en dag 3 traad senere i dag.
Vi trenger litt helgespill igjen :-) Jumper (30. apr 2010 18:29) *  IP
320 yards midt i fairway nå. Spiller man på PGA eller ei? En liten fugl her så ser alt så mye bedre ut.


 Pro V1 (30. apr 2010 18:32) *  IP
Her er det bare å kutte linjen mest mulig å sørge for å nå inn på to. Hullplassering helt bak til venstre passer jo fint for Henrik.


 Green (30. apr 2010 18:38) *  IP
ST feil, og iPhone er ikke stort bedre:

Shot 1 from the tee box
Shot 2 0 in. to right fairway, 38 yds to hole
Shot 3 from the fairway Green (30. apr 2010 18:39) *  IP
Shot 4 in the hole!

Dersom vi stoler på iPhone har vi altså en bird her. ah (30. apr 2010 18:39) *  IP
BIRDIE!


 tas (30. apr 2010 18:40) *  IP
fulg!!


 Tor-David (30. apr 2010 18:40) *  IP
Det der hadde jo vært tidens drive!!!


 Pro V1 (30. apr 2010 18:40) *  IP
Vi får håpe at han ligger rett foran på to slag og at han nå har mulighet for å scramble for birdie. Scrambleprosenten er 20% idag.. Men en birdie vil jo være fantastisk. Stakkars Kenny Perry +7 idag. Mens Johnson, Furyk og Hayes gruser banen idag.


 Qwest (30. apr 2010 18:42) *  IP
en til såååå


 Einar (30. apr 2010 18:44) *  IP
Tror nok han må ha to til for å klare cut`en. Men det er mulig. Et par hull igjen + 8`rn som er et birdihull. Kan fortsatt gå med et nødskrik dette


 Einar (30. apr 2010 18:45) *  IP
Et par 5 hull igjen..... skulle det være


 Einar (30. apr 2010 18:46) *  IP
KAn vi stole på at han har chippet i koppen fra firnge slik det ser ut på ST?


 Green (30. apr 2010 18:46) *  IP
9 meter, skal vel litt til... Men bedre enn 10 meter foran green i en bunker!!


 Pro V1 (30. apr 2010 18:46) *  IP
Cut på +1 kan jo være innen rekkevidde selv om mange enda ikke har startet. Akkurat nå er det jo T62 som er +1. Ser av ST nå at han chippet rett i koppen for birdie etter å ha slått første chippen igjennom greenen. Men birdie ble det!


 Freddie (30. apr 2010 18:47) *  IP
Slår HB helst fade eller draw? Noen som vet?


 Mats (30. apr 2010 18:47) *  IP
bird is the word


 Rille (30. apr 2010 18:48) *  IP
Han hadde ingen kjempepitch/chip her heller, om ST er korrekt, men heldigvis senket han en 5-meter fra fairway.. Merkelig dårlige kortdistanseslag i dag, selv om greenene er trassige!

Jeg tror han klarer i hvert fall én birdie til, og det tror jeg holder.. om han holder seg unna bogeyer. Pølse med brød (30. apr 2010 18:51) *  IP
fornuftig spill på par 5 hølet, skal vi håpe han har lært og kommer med en til på neste par 5 høl?

Klarer han cutten med et såpass sterkt felt kan vi kalle dette et steg frem. Qwest (30. apr 2010 18:56) *  IP
viktig par


 vist (30. apr 2010 18:57) *  IP
Synes mere og mere tyder på at +1 vil holde.


 Pro V1 (30. apr 2010 18:57) *  IP
Bra utslag (langt par 3 hull er tingen) - toputt og par som bestilt.


 Rille (30. apr 2010 19:00) *  IP
På neste hull bør han vel gå for samme taktikk som i går? Legge seg umulig til på andreslaget, og slå samme tredjeslaget.. men denne gangen i koppen. Knegg.


 Enur (30. apr 2010 19:05) *  IP
Tilbake igjen foran skjermen.
Ikke helt det jeg håpet på da jeg forlot ham på -1, men det er jo ennå håp. Men birdie nå er vel et must.

Har scrolla meg raskt igjennom ST, det var vel først og fremst hull 12 og hull 13 som var dårlige her. Ellers har det vel ikke vært så verst, såvidt jeg kan se, men putteren ser ikke akkurat ut til å være rødglødende. Freddie (30. apr 2010 19:08) *  IP
God birde av tiger 1. hull


 pondus (30. apr 2010 19:13) *  IP
helt ok utspill. litt tur kanskje...


 HBfan (30. apr 2010 19:14) *  IP
På green på to ! 72 ft igjen ! :-)


 Einar (30. apr 2010 19:15) *  IP
Bra det. Har muligheten nå, men med tricky greener så er det ikke akkurat bare å bestille


 pondus (30. apr 2010 19:15) *  IP
Dæsken. Den satt bra..


 Qwest (30. apr 2010 19:15) *  IP
safe og bra, to put takk


 Rille (30. apr 2010 19:15) *  IP
Akkurat sånn jeg håpet han ville spille hull 7. Bare en toputt nå.. evnt. enputt ;-)


 Maxim (30. apr 2010 19:15) *  IP
Liker dette!! La oss få en god putt....


 Vijay Swing (30. apr 2010 19:15) *  IP
Jadda!! Green Under Regulation = GUR. Det liker vi!


 Mats (30. apr 2010 19:16) *  IP
23 meters putt coming up. Sett den nærme, for guds skyld!


 Enur (30. apr 2010 19:16) *  IP
Håper, håper...


 vist (30. apr 2010 19:18) *  IP
Er spent nå....


 pondus (30. apr 2010 19:19) *  IP
En nedoverputt såvidt jeg skjønner baneguiden..men mange meter å ordne det på. Bør gå ganske bra dette..


 ah (30. apr 2010 19:22) *  IP
FAEN!


 Green (30. apr 2010 19:22) *  IP
Faen at han ikke satt den? Hadde vel ikke forventet det...?


 Einar (30. apr 2010 19:23) *  IP
Den var lang!! Håper han setter returen...


 Qwest (30. apr 2010 19:23) *  IP
sterk kar


 IceBear (30. apr 2010 19:23) *  IP
Titter så vidt innom, bare for å konstatere at det ikke blir lett å legge PCen fra seg. Spennende. En fugl her, så er det godt håp.


 ah (30. apr 2010 19:23) *  IP
Ekkel par.


 Ludde (30. apr 2010 19:23) *  IP
Hva med jentene? De gjør det jo kjempe bra


 pondus (30. apr 2010 19:24) *  IP
ble litt lang... Det var det jo fare for.


 Einar (30. apr 2010 19:24) *  IP
Pokker!! Et tapt slag. Tror faktisk cut`en røk der.


 Enur (30. apr 2010 19:25) *  IP
Æsj, var det spikeren i kista? Eller kan vi håpe på noe på 8 eller 9?


 Green (30. apr 2010 19:25) *  IP
Kjipt.. Hadde jo virkelig trengt den. Svært mange muligheter til fugler i dag da. Hadde han satt halvlange putter i dag hadde han hatt pen score.


 Pølse med brød (30. apr 2010 19:25) *  IP
faen, han er ikke sterk nok i huet. 3,5 meter i fra på førsteputten holder ikke her.


 Maxim (30. apr 2010 19:26) *  IP
Birdien kommer på neste hull....GARANTERT!!!


 pondus (30. apr 2010 19:27) *  IP
sørgelig utbytte på dette hullet. Begge de andre greide fugl. Dobbelæsj.


 Adam (30. apr 2010 19:28) *  IP
Hull 8 er siste sjanse. Skal være mulig på 310 yards...


 Green (30. apr 2010 19:29) *  IP
Hva slo han ut med her, mon tro?

Hadde vel fått greiere vinkel inn litt lenger frem, men kan jo hende han liker lengden han får her. Qwest (30. apr 2010 19:29) *  IP
for en gang skyld spikr flagget


 Rille (30. apr 2010 19:29) *  IP
Trippelæsj. Lukter MC med ett slag av dette.. og hvorfor går han så kort på hull 8, igjen?!

Tenk positive tanker.. Enur (30. apr 2010 19:29) *  IP
Alle tre fulgte samme taktikk som i går her.


 Kingc (30. apr 2010 19:30) *  IP
Han har vel ikke akkuratt limet pinnen fra denne avstanden i det siste. 106 yds til pinnen.


 pondus (30. apr 2010 19:31) *  IP
til og med jeg ville prøvd å kommet litt lengre her..


 pondus (30. apr 2010 19:33) *  IP
Sjekk Lutterus!!!!!!!


 HBfan (30. apr 2010 19:34) *  IP
Tipper Lutterus er en ST-feil ...


 tas (30. apr 2010 19:34) *  IP
1 meter for fulg


 Green (30. apr 2010 19:35) *  IP
Pent!!


 Rille (30. apr 2010 19:35) *  IP
..og han peprer pinnen! JAA!!!


 tas (30. apr 2010 19:35) *  IP
jippi!


 HBfan (30. apr 2010 19:35) *  IP
Om ST har rett nå, har HB funnet frem Carlsons klister her nå!


 Enur (30. apr 2010 19:35) *  IP
Sett denne da!


 Albatross (30. apr 2010 19:35) *  IP
Spring og marker den ballen.... :-)


 Green (30. apr 2010 19:36) *  IP
Får han fugl her får han jo muligheten til å vise at han ikke er en choker dersom han da klarer sistehullet når alt står og faller på par eller bedre der.


 Rille (30. apr 2010 19:36) *  IP
Når så vi et slikt wedgeslag fra Henrik sist gang? Snakker om å komme i grevens tid...!


 pondus (30. apr 2010 19:36) *  IP
tjohoooooooooooooooooooooooooo


 HBfan (30. apr 2010 19:36) *  IP
PBP på iphone sier Birdie !


 vist (30. apr 2010 19:37) *  IP
Deilig fugl, ikke noe tull på siste nå.


 Enur (30. apr 2010 19:37) *  IP
Jaaaaaaaaaaaaaaaa!

Her er det virkelig 3 karer som kjemper hardt for å klare det! IceBear (30. apr 2010 19:37) *  IP
JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Der kom den. Må dessverre stikke. Henrik setter birdieputten, par på 9 og klarer cutten. Og begge jentene er også med i helga. Ligger an til en flott golfhelg...

Med fare for at jeg har solgt skinnet før bjørnen er skutt....... Snakkes Rille (30. apr 2010 19:37) *  IP
It's a birdie! Par på siste, og han er inne. Jeg er helt sikker på at +1 holder.


 Adam (30. apr 2010 19:38) *  IP
Nå må han ikke fukke til på siste!!!!!!!!!!


 Ronni (30. apr 2010 19:38) *  IP
Yes


 Roar (30. apr 2010 19:38) *  IP
Fantastisk! Hodet kaldt på siste nå da!!


 Kingc (30. apr 2010 19:38) *  IP
JADDA...... enda godt jeg tok feil =)


 Pølse med brød (30. apr 2010 19:38) *  IP
jarra, det var mer gutt.

så varre siste! pondus (30. apr 2010 19:38) *  IP
HVA!!! sa jeg??????
to birdies var det.... Peter (30. apr 2010 19:38) *  IP
JA! Best når det gjelder!? Ekstremt viktig sistehull, både for cutten (par holder) og for selvtillitten videre.


 Maxim (30. apr 2010 19:39) *  IP
Æ kommer til å bli jevlig skuffa om han ikkje får par på siste hull...please PAR :)


 TinMan (30. apr 2010 19:39) *  IP
!!! Kan holde dette nå - steady inn!


 AR (30. apr 2010 19:40) *  IP
Hull 9 er et langt og vanskelig hull, men ikke vanskeligere at sikkert og avslappet spill bør gi en par på hullet og helgespill. En bogey gir trolig missed cut.


 Einar (30. apr 2010 19:41) *  IP
Siste er langt. Faen, håper han fixer par. HAr vært sikker på at cut`en skulle gå på E, men ser jo faktisk lovende ut med tanke på +1


 vist (30. apr 2010 19:41) *  IP
Hull 9 er et vanskelig langt hull, ikke noe tull nå.


 Maxim (30. apr 2010 19:41) *  IP
Nu må bare SUNESON, Carl få en bogey på siste så klarer TAGE også cutten..i Spania


 Green (30. apr 2010 19:42) *  IP
Shot 1 339 yds, 92 yds to hole

Lang drive i alle fall, men står ikke hvor den landet. Ronni (30. apr 2010 19:42) *  IP
Råbra. Dette er kaldt spilt. Hvorfor ikke ny birdie på siste?


 jørgen (30. apr 2010 19:42) *  IP
Det var en gullfugl. IKKE noe tull nå. Par holder.


 Qwest (30. apr 2010 19:42) *  IP
en til så er alt som banken fw green langputt


 Green (30. apr 2010 19:42) *  IP
*192yds selvfølgelig.


 Green (30. apr 2010 19:43) *  IP
Ai ai ai... Langt ut...


 Maxim (30. apr 2010 19:43) *  IP
hahaha...litt skeivt....helvete


 HBfan (30. apr 2010 19:43) *  IP
Into the unknown ....


 Enur (30. apr 2010 19:44) *  IP
Håper de har noenlunde oversikt over situasjonen nå da!
Par på siste bør vel holde?

Vel, vi er jo ikke sikre vi heller, så vi skal kanskje ikke forlange at de skal vite alt? Allikevel håper jeg ikke han tar altfor store sjanser nå.

Og akkurat der kom det utslaget vi ikke skulle ha! Æsj! Einar (30. apr 2010 19:44) *  IP
Hjelper ikke med longest drive, om den er så skeiv som dette! Blir beintøft å redde par nå.


 Rille (30. apr 2010 19:44) *  IP
Ok.. hva faen.


 Kingc (30. apr 2010 19:44) *  IP
Detta er vel ikke mulig. Må vel være feil.


 Ronni (30. apr 2010 19:44) *  IP
Nææaaa hva er dette! Det må være feil!


 Adam (30. apr 2010 19:44) *  IP
Der røk nok køtten denne uken også...!!! Faen i helvete!


 Green (30. apr 2010 19:45) *  IP
Tipper Henrik er villig til å betale mye for å bytte ball med Lutterus nå. :p


 vist (30. apr 2010 19:46) *  IP
Her ryker nok cut'en. :-((


 Maxim (30. apr 2010 19:46) *  IP
Longest drive: Henrik Bjornstad: 339 yards


 Pølse med brød (30. apr 2010 19:46) *  IP
en Bjørnstad spesial? dagens lengste, 45 grader høyre....og der røk par...


 Vijay Swing (30. apr 2010 19:46) *  IP
Hva ligger der ute i geografien? En nabo-fairway? Anyone??


 pondus (30. apr 2010 19:46) *  IP
åt skogen,,,,
Der gikk det vel fløyten.... Einar (30. apr 2010 19:48) *  IP
Er vel kanskje fare for penalty også... SHIT!


 Green (30. apr 2010 19:49) *  IP
http://www.quailhollowchampionship.com/file/coursemap.html


 Maxim (30. apr 2010 19:49) *  IP
Han har jo en fin vinkel inn:))))
Galgenhumoren har tatt over..... Kjekstad (30. apr 2010 19:49) *  IP
Prøver å vinne longest drive på siste og ødelegger alt:-(


 rull (30. apr 2010 19:50) *  IP
har vel ikke 339 i carry, så er muligheter for at den kanskje ligger greit?


 rull (30. apr 2010 19:50) *  IP
har vel ikke 339 i carry, så er muligheter for at den kanskje ligger greit?


 HBfan (30. apr 2010 19:50) *  IP
Og rett inn på green! Puh ! Vart skræmt no !


 Green (30. apr 2010 19:50) *  IP
Deilig! Green der..


 HBfan (30. apr 2010 19:51) *  IP
Har en 30 ft put. Det bør jo være mulig å klare !


 tas (30. apr 2010 19:51) *  IP
30 ft for fulg


 Ronni (30. apr 2010 19:51) *  IP
Hvorfor gjøre det så spennende da HB!


 vist (30. apr 2010 19:51) *  IP
Vær obs på at ST ofte viser 2.slaget mens det egentlig er 3.slaget etter at de har vært i problemer.


 pondus (30. apr 2010 19:52) *  IP
fy flate....... kan det være rett?


 Enur (30. apr 2010 19:52) *  IP
Må det være så spennende nesten hver gang?


 tas (30. apr 2010 19:53) *  IP
iphone bruker å være mer stabil


 Rille (30. apr 2010 19:53) *  IP
Stoler ikke på at den er på green på 2 før scorekortet bekrefter en toputt par.. men håper inderlig.


 Adam (30. apr 2010 19:53) *  IP
Frykter du har rett vist!


 HBfan (30. apr 2010 19:53) *  IP
Men pby på iphone sier det samme ...


 Green (30. apr 2010 19:53) *  IP
vist: iPhone viser også andreslaget til green.


 Maxim (30. apr 2010 19:53) *  IP
miraklenes tid er ikke forbi.....


 Pølse med brød (30. apr 2010 19:55) *  IP
sykt andreslag, så vi et skifte i guttens syke nå??? var dette vendepunktet i år?


 TinMan (30. apr 2010 19:55) *  IP
HB var visst en av de få som IKKE tenkte at køtten røk, sjefs innspill!


 Green (30. apr 2010 19:55) *  IP
4 ft. 1 in igjen for par nå!


 HBfan (30. apr 2010 19:55) *  IP
iphone sier shot 3 på green som gir en 4 ft put igjen


 vist (30. apr 2010 19:56) *  IP
Og der sviktet golfsiden :-(


 HBfan (30. apr 2010 19:56) *  IP
Og 4. gikk i koppen !!! Yesss!


 Green (30. apr 2010 19:57) *  IP
Par!!!

Deilig, da er det bare å følge sendingen på Viasat og håpe ikke altfor mange går altfor bra. :D Rille (30. apr 2010 19:57) *  IP
Nå begynner jeg å få trua, det har stått der lenge..

De dårlige nyhetene er, AR, at serveren kneler. :(

Men who cares, det ser ut til at han klarer cutten. Yeeeees! Ronni (30. apr 2010 19:58) *  IP
Sannelig! Dette gikk bra!


 Vijay Swing (30. apr 2010 19:58) *  IP
På bildene fra hull 9 ser det veldig åpent ut bak den første rekken med trær. Kan være det som har reddet ham..


 Grande (30. apr 2010 19:59) *  IP
Heerligt!!


 vist (30. apr 2010 20:00) *  IP
Da er det bare senke skuldrene i morgen.


 Qwest (30. apr 2010 20:01) *  IP
yessssssssssss lætt Henrik Hitchcock Bjørnstad


 Ronni (30. apr 2010 20:02) *  IP
Tror gutten bare ville skramme oss litt.
Det er tilgitt. Forventer storspill i helga Green (30. apr 2010 20:02) *  IP
Qwest: haha Bra nickname det!

Bra på å gi oss spenning.. :p Rille (30. apr 2010 20:03) *  IP
Den avslutningen må ha vært en solid boost for selvtilliten. Håper som Tinman at dette var vendepunktet i år! Akkurat i tide til å ødelegge eksamensperioden min :))


 Enur (30. apr 2010 20:03) *  IP
Ojsan! Vel, puster lettet ut foreløpig, men kveldspulja er jo igjen, så det kan fortsatt bli spenning utover kvelden og natta.
Men han klarte ihvertfall å gjøre sin del av jobben nå på slutten av runden, og det var bra! Vijay Swing (30. apr 2010 20:03) *  IP
Takk for deeeeet!!!


 jørgen (30. apr 2010 20:05) *  IP
det var deilig. Da blir det helgespill.


 Enur (30. apr 2010 20:06) *  IP
Og jaggu holdt det ikke for Tage også!!! :-)


 Indigo (30. apr 2010 20:07) *  IP
99% sjanse for helgespill!


 HBfan (30. apr 2010 20:17) *  IP
Ser ut som om han var veldig fornøyd selv også med siste par ;

After the par of a lifetime,I'm through to the weekend! Tough day,but got through it well I think. Looking forward playing 4 rounds again:) Qwest (30. apr 2010 20:18) *  IP
cut +2, HB ca 46 før helgen deilig


 Maxim (30. apr 2010 20:19) *  IP
Twitter:
lillebjorn79
After the par of a lifetime,I'm through to the weekend! Tough day,but got through it well I think. Looking forward playing 4 rounds again:) tas (30. apr 2010 20:21) *  IP
After the par of a lifetime,I'm through to the weekend! Tough day,but got through it well I think. Looking forward playing 4 rounds again:)
4 minutes ago via Twitterrific TinMan (30. apr 2010 20:37) *  IP
Mye snodig i ST i dag, ser at Mark Wilson nettopp nå hadde en albatross-putt på 749 feet :)
PS: Den gikk ikke i ;) Beartown (30. apr 2010 20:44) *  IP
Bra med den par saven paa 9'ern gitt etter a ha sett hvor utslaget havna paa ST.

Akkurat naa T60. Jeg er nervoes jeg. Det hadde da vaert for jaevlig om forholda plutselig skulle bli bedre naa.
Huff, blir en spennende ettermiddag dette her...kanskje jeg er for pesimistisk naa, men jeg foelr meg nok en del tryggere hvis det kryper seg ned mot T55 igjen!! St. Able Ford (30. apr 2010 20:51) *  IP
T61 nå...


 St. Able Ford (30. apr 2010 20:53) *  IP
T62...


 Roar (30. apr 2010 20:54) *  IP
Yes!


 Roffesteros (30. apr 2010 20:58) *  IP
Til informasjon var 2 slaget på hull 9 et super slice rundt noen trær, sykt bra slag var det:) Detta holder helt inn


 Einar (30. apr 2010 21:02) *  IP
HErlig med inside Roffe.... Og folk sier han ikke fixer presset når han må? Faen, må ha vært deilig å se den lande på green.
Håper skuldra er senka foran helgespillet Green (30. apr 2010 21:03) *  IP
T59 nå :)


 Horn (30. apr 2010 21:05) *  IP
Utrolig bra med cut made etter noen tunge uker. BT vi får håpe dine nerver er baree det.


 Beartown (30. apr 2010 21:08) *  IP
Bare nerver. Jeg unner Henrik spill i helga mer enn dere vet.

Men hvis Roffesteros sier det holder, ja da holder det :-) Zuzz (30. apr 2010 21:11) *  IP
Bjørnen selv ser jo ut til å mene at det blir +1 som er cut. Intet birdiekjør nå!


 Zuzz (30. apr 2010 21:29) *  IP
Han med ryggproblemene på reklamepausen på Golf Channel. Haha, gode Gud jeg ler...


 Zuzz (30. apr 2010 21:33) *  IP
Har golfsiden tålt trøkket her inne i dag?


 pondus (30. apr 2010 21:37) *  IP
Synd at ikke hahaha og tb og chokestad fikk anledning til å delta i kveld... Vi snøt dem for den moroa..


 Beartown (30. apr 2010 21:38) *  IP
Pondus; Kan vel ikke si at savnet er saa alt for stort :-)


 vist (30. apr 2010 21:44) *  IP
De hadde nok vært innom, hvis det hadde kommet en boggey på siste, men tror ikke de er savnet.


 knut (30. apr 2010 21:48) *  IP
Det blir gøy med 4 runder igjen. Nå kan han gi full gass og klatre på lista


 Beartown (30. apr 2010 22:02) *  IP
T57 naa, og nordover paa lista. Tror det blir klatring i morgen jeg!!


 Jumper (30. apr 2010 22:03) *  IP
Litt mer flyt med putteren og innspillene, så sitter det plutselig en helg flokk med fugl og venter. Han har jo en god del putter som ender bare noen cm unna koppen.


 Beartown (30. apr 2010 22:07) *  IP
3 bogeyer paa rad paa Tiger. Maa spille 4 under paa siste 6 for a klare cutten. Er ikke ofte vi ser han i en slik situasjon gitt.


 Mats (30. apr 2010 22:07) *  IP
tilbake på pcen etter en bedre middag og noen glass vin. Heldigvis er cuten sikret! Blir en bra helg dette ;)


 jørgen (30. apr 2010 22:11) *  IP
så ufattelig deilig med en cutten. Unner virkelig Henrik en kanonrunde i morgen.


 AR (30. apr 2010 22:13) *  IP
Det ser ut til at oppgraderingen har vært vellykket. Har ikke hørt noe om trafikkork i dag etter omleggingen sist natt. Har noen hatt problemer? Flott at Henrik klarer seg. Da blir det ny spenning i helgen.


 Adam (30. apr 2010 22:16) *  IP
AR: Golfsiden "choka" noen ganger i dag også...


 Enur (30. apr 2010 22:22) *  IP
Sorry Asbjørn; men må nok melde at det var den vanlige feilmeldingen da trykket var som størst mot slutten av Henriks runde.

Men ellers er jeg glad og fornøyd, tilbake etter litt mer familiære sysler. Jeg har som Beartown nerver før alt er 100% sikkert, men T58 akkurat nå virker svært lovende.

Og så er det jo litt spesielt å se Tiger slite på denne måten, og der gikk han forsyne meg i vannet også! Ja, ja! pondus (30. apr 2010 22:22) *  IP
jess. den knelte på slutten, men holdt seg godt lenge.
Meget gode runder av Henrik egentlig når man smlgn med alle de store som ikke klarer seg.
Skal bli interessant å se hvordan han ender mot konkurrentene på reshuff.. nils (30. apr 2010 22:22) *  IP
Joda, da henrik slicet rundt det siste treet kom jeg ikke inn


 nils (30. apr 2010 22:24) *  IP
Er det muligheter for at det blir ny cut imorgen? Beartown (30. apr 2010 22:27) *  IP
Nils: Det kan bli det hvis flere enn 78 klarer cutten.


 nils (30. apr 2010 22:37) *  IP
Takk for det BT, og i øyblikket er det akkurat 78, men antallet ser ut til å minke


 Mats (30. apr 2010 22:39) *  IP
Tiger choker i dag for å si det mildt


 The slicer (30. apr 2010 22:48) *  IP
Har ikke fått fulgt med så mye denne uken dessverre, men utrolig deilig med en made cut igjen! Gleder meg til å følge med i helgen.


 Heia Henrik (30. apr 2010 22:53) *  IP
Tigers score. I do not believe.

15th Hole - Par 5 - 566 yards
1. 309yds to Fairway Bunker, 264yds to hole
2. 198yds to Right Intermediate, 74yds to hole
3. 66yds to Green, 33ft 1in to hole
4. putt 36ft 3in, 3ft 6in to hole
5. putt 6ft 4in, 2ft 6in to hole
6. putt 2ft 9in, 2in to hole
7. in the hole
4-putt! The slicer (30. apr 2010 22:54) *  IP
Når man ser nedover på listene og ser hvilke spillere som er bak Henrik denne uken så må man bli imponert over spillet hans så langt!


 Jumper (30. apr 2010 22:58) *  IP
Vet ikke om vi kan kalle spillet til Tiger for choking. Tror rett og slett han har trent for lite. Misser cutten for 6. gang i karrieren...


 Green (30. apr 2010 23:29) *  IP
Siden knelte mot slutten ja, en del ganger.

Dessuten føler jeg da har vært en del mindre trafikk i dag enn de gangene da Henrik virkelig er i ferd med å gjøre det bra (og de gangene kneler jo siden for alvor - lenge).

Det positive er vel at den stort sett kom relativt raskt tilbake, men mener altså at det muligens er noe mindre trafikk når Henrik kjemper om å klare cut enn når han kjemper om en virkelig god plassering. IceBear (30. apr 2010 23:45) *  IP
Ja dette var snadder å komme hjem til. Skjønner at jeg gikk glipp av noen nervepirrende minutter. I skrivende stund er det 77 som klarer cutten. Vi trenger ikke flere på den lista nå. Henrik er T11 av de 32 reshufflerne som startet. 13 av dem ser ut til å klare cutten. Dessverre er premien for T54 for liten til å klatre noe på lista, men det viktigste i kveld er gjerne å kjenne på følelsen av å berge cutten med et sykt slag på 36.hull! Nå kan både vi og Hnerik nyte helga! (Og på toppen av det hele har vi Suzann, Marianne og Tage med til helga. Nesten en liten milepæl, er det ikke?


 Beartown (30. apr 2010 23:51) *  IP
Tiger paa T142. Er det noen som vet om han noen gang har hatt en daarligere plassering i en profesjonell turnering?
Greit nok at han ikke har konkurransetrening, men dette er jo nesten sjokkerende i mine oeyne. jørgen (01. mai 2010 00:00) *  IP
Stod en kommentar på pga, og der var det ikke spørsmål når han kom tilbake, men OM han kommer tilbake.


 pondus (01. mai 2010 00:11) *  IP
Ifølge intervjuet så skulle han trene "a bit" før Players..
Men Haugsrud var i tvil om han ville spille P. hvis han ikke fikk gjort noe med spillet sitt.
Det må da skje noe med egoet til den mannen nå. Kan ikke skjønne annet. Beartown (01. mai 2010 00:17) *  IP
Pondus: Har ikke sett noe av tv dekningen i dag. Var det en del utbrudd fra Tiger i dag?
Egoet hadde vel allerede faatt seg en bulk, eller tre lenge foer dette. Men, vi ser at han er ingen maskin han heller. Det gaar opp og ned i golf og Players har vel aldri vaert en av Tiger's favoritturneringer siden han ikke har hatt saa mye suksess der sammenlignet med andre turneringer. jørgen (01. mai 2010 00:22) *  IP
er er poeng nå med Phils solide spill (jeg tror han tar seieren i helgen) og med Tigers dårlige spill er det bare ett tidsspørsmål før Phil går forbi på totalrankingen. Det kan skje allerede neste helg.


 2by (01. mai 2010 00:23) *  IP
Litt sånn på sidelinjen, men er det første gang HB har slått Tiger når de spiller i samme turnering?
Ok å ha på CV'en sånn for fremtiden en gang,,, Pro V1 (01. mai 2010 01:21) *  IP
Deilig å se at Henrik klarte brasene etter å ha klart par på hull 9. Kanskje bedre å holde seg unna fremfor å følge hvert eneste slag å bli frustrert til tider. Ta et par GT i hyggelig lag og la golf være golf. Nå blir det helgespill - far sitter oppe sent og kjerringa må i seng tidlig:-)


 Beartown (01. mai 2010 01:26) *  IP
Og jeg slipper a drikke, Pilsner Urqell...hurra. Bo Van Pelt...76 i dag. Den maatte vel bare komme!


 Beartown (01. mai 2010 01:29) *  IP
+ at det er 77 som klarer cutten. Da slipper vi ny cut i morra i det tilfelle vi hadde faatt 78 spillere.

Chadwick: Naa ble du vel fryktelig forbanna, og haaper at Henrik gaar 7 over i morra ;-) 2by (01. mai 2010 01:33) *  IP
Fint Bear, fyr opp Chad!!
(Så får vi en runde slik vi ønsker i morgen og søndag) Beartown (01. mai 2010 01:35) *  IP
2by: Vi vil ha 'Makrellgolf' ala' Start paa sitt beste :-)


 DR Hookd (01. mai 2010 02:06) *  IP
Gratulerere med made cut!!!!!!!!!!
Helt suverent at detr ble hlegespill!!! Do er jeg ikke imponert over spillet til HB. 2-3 slag minde burde han klare....og da snakkker vi bedre plasseringer!!!
Hva som skjer med Tiger kan kun han selv el Hank Haney svare for, men hans spill er jfr Tiger foryutsetininger...elendig!!!!
Håper HB klaterer med stodig spill i helgen og ikke galeannns-show for å treffe pinner!

Skål og god natt fra en Dr Hook som er sliten og nyter siste rest av vinter i Åre. Essal (01. mai 2010 04:46) *  IP
Syyyyykt bra av HB...endelig holdt han under press. SKÅL for det gutter og eventuelt jenter!!!!! Digger HB faen, er faaan som faen...skal så jævlig få sett han live i Masters om noen år!!! Jeg driter langt faen i at TB og alle andre negative jævler sier at han ikke kommer til å mekke det!!! Jeg lever heller positivt og ser alle gleder i livet, i stedet for å være negativ og sur og skape kvalm. Smil til livet, så smiler livet til deg. SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅl!!!!


 Beartown (01. mai 2010 05:43) *  IP
Essal: Den var morsom. Men klokka er 4:46 i moderlandet. Hadde du lang drosjekoe, eller var det hjemmefest?
Helt herlig at du er en slik stor fan. Henrik setter umaatleig stor pris paa baade deg, og alle andre her inne.

Skaal til en runde under PAR i dag :-)
 pondus (01. mai 2010 09:32) *  IP
Beart.; Tror vi skal ta Essal litt mykt.. Han kommer nok skjerpet tilbake utpå ettermiddagen.. Dette innlegget ble mest skrål...:))


 Enur (01. mai 2010 11:20) *  IP
Nei da, dette kom tydeligvis rett fra hjertet det, helt usensurert!
Vel talt, Essal! :-) pondus (01. mai 2010 12:24) *  IP
Skikkelig artig var det iallefall.:)


 Henrikfan (19. nov 2021 20:35) *  IP
Mimre <F5>. HB dag to på Quail Hollow Championship PGA tour 2010, 389 innlegg, klarer akkurat cut. Ekstase. Det var tider!


 Tvilende Tom (20. nov 2021 14:30) *  IP
Dette er 11 år siden. Kan du forklare hvorfor det ikke er samme interesse nå, for Hovland?


 gjesp (20. nov 2021 20:16) *  IP
Omtrent like lenge siden nicket du bruker nå, ofte var i bruk. Kan du forklare hvorfor det skulle være interesse for å lytte til det nå? Kan vi forvente at Bobby og Koll også kommer tilbake?

Mens vi er inne på mimring
https://www.golfsiden.no/debatt/thread.asp?id=6170
Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser


ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72