Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Aften - 17. jun 2021 kl. 18:18 *  IP
US Open Free stream

http://freestreams-live1.com/sky-sports-golf-uk/


 gundersen (17. jun 2021 22:14) *  IP
Nå må media og kommentatorer og resten av golf-norge slutte å utbasunere at VH kan vinne US Open. Det kan han ikke. Tror neppe han vinne noen major på at par år eller tre, om han fortsetter å forbedre seg kanskje han vinner en Major en dag. Pt er han ikke god nok med alle de store gutta på plass.


 Enur (17. jun 2021 23:37) *  IP
Er det flere enn meg som synes årets US Open (i hvertfall 1.runden til nå) har vært skuffende kjedelig å se på? Og da tenker jeg ikke på Viktors ganske så skuffende åpningsrunde. Men Torrey Pines i dag er ikke det jeg forbinder med US Open-baner. Riktignok var roughen tjukk og seig akkurat rundt greenene, men jeg savner knehøy rough langs fairwayene (som jeg forøvrig synes var generøst brede), og raskere greener.
Kanskje kan det bli litt "verre" utover i uka, men forløpig var dette bare en blek kopi av Farmers Insurance-turneringen i februar, og ikke det jeg forbinder med US Open.



 TV fan (18. jun 2021 07:49) *  IP
Hovland er på cut grensen etter dag 1. Må steppe opp i dag..


 Klegg (18. jun 2021 07:53) *  IP
Victors åpningsrunde med kun 4 fairway treff var preget av en sprekk i driveren. Ble oppdaget sammen med Pings eksperter etter runden.


 Ronni (18. jun 2021 11:04) *  IP
Nybegynnerfeil av Hovland. Håper han skjerper seg slik at han iallfall klarer cutten.


 Revisor'n (18. jun 2021 20:53) *  IP
Nybegynnerfeil at det oppstår en skjult sprekk i driveren? Den var ny.
Selvsagt kan Viktor en major, selv om det skal mye til i denne turneringen. Når en ser hvor mange forskjellige som har vunnet de siste årene, er han mer enn god nok til det.
Utfordringen, som for de andre, er å sette samle de gode rundene i løpet av en helg, uten at konkurrentene gjør det samme.



 Gulltann (18. jun 2021 21:44) *  IP
gundersen, hva er det for noe tull ?
Såklart kan en spiller som er ranket nr 13 i verden vinne US Open eller en annen major. Om det er sannsynlig at han vinner en major de nærmeste årene er en annen sak.
Golfhistorien er full av major-vinnere som var veldig mye dårligere ranket enn det Hovland er og aldri i karrieren var på det nivået Hovland har hatt det siste året.



 gundersen (18. jun 2021 22:16) *  IP
Gulltann: Kan du ikke lese ? Media sier han kan vinne US Open i år. Det kan han ikke. Jeg sier at han kan nok vinne en Major, men ikke i år, og trolig ikke i neste år heller tror jeg. Men fortsetter han fremgangen kanskje han vinner en Major en dag. Han er god, men ikke god nok til å vinne en Major ennå. Jeg er enig i at han kan vinne US Open eller en annen Major, helt enig, men foreløpig er han ikke stabil nok.


 gundersen (18. jun 2021 22:37) *  IP
Ok. Vi snakkes om 14 mnd. Jeg vedder 12 ProV1 på at han ikke vinner noen major i år eller neste år. Er du med ?



 Dilter (18. jun 2021 22:39) *  IP
Jeg ønsker ikke å være bombesikker på noe som helst, men han har allerede avansert 20 plasser uten å slå et slag, og er innefor cutten når han starter runden.

May the force be with you!



 Trippelbogey (18. jun 2021 23:12) *  IP

Sprekk i driveren i dag også?

Dette blir dessverre MC så det synger etter. Ingen kommer seg unna en Major-bane med FW% på under 25 og GIR på under halvparten av hullene. Det måtte isåfall vært Seve, for oss som er så gamle at vi har sett ham i aksjon.



 Leif (19. jun 2021 00:19) *  IP
Det er alltid 20-30 spillere som er så like gode i en major at det er tilfeldigheter og fordelingen av flaks/uflaks som ofte avgjør hvem av dem som vinner. Dette er undervurderte faktorer i store golfturneringer.
Man vinner ikke med ett eller to slag etter 72 spilte hull og 280 slag fordi man er "best", men fordi man har hatt flaks og tilfeldigheter på sin side i avgjørende situasjoner.



 Trippelbogey (19. jun 2021 01:14) *  IP

En observasjon: Der han faktisk treffer fairway slår han faktisk langt dårligere andreslag enn der han misser fairway. Litt vanskelig å skjønne hvorfor det er slik for en som støtt og stadig blir framhevet som en av sportens beste ballstrikere... (ihverfall av visse eksperter på en viss TV-kanal)



 Trippelbogey (19. jun 2021 01:16) *  IP
Og der kom meldingen om at han har trukket seg... Får håpe det ikke er skade eller noe slikt.



 Ronni (19. jun 2021 07:23) *  IP
Sand i øynene!
Nok en nybegynnerfeil. Håper han lærer av tabbene sine.



 gjesp (19. jun 2021 07:59) *  IP
Rusk i maskineriet, øyet altså. Kjipt å måtte trekke seg


 Gulltann (19. jun 2021 09:09) *  IP
gundersen, kan du ikke lese ? Jeg skriver jo også indirekte at det er mer sannsynlig at han ikke vinner en major de neste årene enn at han gjør det, så hvorfor i all verden skulle jeg akseptere det veddemålet ?
Men da du skrev at han ikke kunne vinne årets US Open, så var jo turneringen knapt i gang. Det var det jeg reagerte på, at du fullstendig avskrev han ( nesten ) før turneringen var i gang.



 Jørgen (19. jun 2021 12:48) *  IP
Viktor hadde en odds på 20-30 eller så. Oversatt betyr det at man statistisk sett vinner hver 20-30 turnering av denne typen. Så selvsagt kan han, men det er det veldig mange andre som også kan.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72