Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Gjest - 19. mar 2019 kl. 15:57 *  IP
Nytt idiot prosjekt fra NGF

NGF tar rev i seilene og lanserer "ta med en venn kampanje". Skivebom som vanlig, slike kampanjer blir mye mer treffsikre i klubbene og burde således blitt håndtert av den enkelte klubb dersom de så det nødvendig.

Relativt åpenbart at styret ikke har avklart rollen til NGF og klubbene (ligner på tilsvarende konsernmodellen de kjører etter). Bare tanken på at noen sitter i Oslo og rører dette sammen tilsier at noe er alvorlig galt i NGF. Forutsetningen i NGF må være at klubbene vet best hva som er treffsikkert markedsmessig. De har åpenbart for mye penger, mangel på kommersiell kompetanse og for mange ansatte. Byråkrater er som regel dårlige på markedskampanjer.
 Stig (20. mar 2019 10:13) *  IP
Til høsten er det Golftinget. Klubbene må komme med forslag til en god og handlekraftig president. Dagens president kjører stå kurs, omtrent som Helge Ingstad.

Hovedoppgaven til presidenten må være å skape en positiv utvikling for NGF og norsk golf. Generalsekretær Hanssen har sittet i stolen i over sju år. Med tanke på at han er 50 år, er det lenge igjen til han går av med pensjon. Stort sett alle måleparametre har blitt dårligere under Hanssen. Det eneste området som har hatt en liten positiv utvikling er det sportslige. Men her klarte Hanssen å legge seg ut med sjefen for Team Norway, slik at det arbeidsforholdet ble avviklet.




 Gjest (20. mar 2019 13:00) *  IP
Det betales for ca 60.000 arbeidstimer i NGF. Da forventer i hvert fall jeg mer en tøvetet sentralstyrte kampanjer. Gadd vite hvor mange timer og møter sentralt som er brukt på dette tulleprosjektet. De har sikkert reist rundt litt og snakket om viktigheten av rekruttering (nye skattebetalere til NGF) også.


 Sake (21. mar 2019 09:25) *  IP
Kan ikke klubbene bare melde seg ut av NGF da?
Så er vi kvitt det dusteforbundet..
Årsmøtet kan vel ta en slik avgjørelse?
Klubbene håndterer vel junior fremgang vel så bra likevel..



 Facit (21. mar 2019 09:44) *  IP
Siden dette ikke er en ny kampanje, hadde det vært interessant å høre fra de klubbene som var med på kampanjen i fjor. Fikk de mange nye eller potensielt nye medlemmer? Kanskje var det en suksess siden den fortsetter i år?


 Stig (21. mar 2019 11:09) *  IP
Vi trenger NGF av flere grunner. Alle særforbund har monopol på å arrangere iidrettskonkurranser. Skal man spille turneringer må man være medlem av en klubb. Handicapsystemet krever også medlemskap i NGF. I tillegg krever landslagsspill og representasjon medlemskap i NGF.

Det triste med NGF i dag er at det er et pampevelde hvor deres hovedoppgave er å jobbe for egen posisjon og makt framfor å jobbe for medlemmene (kundene).

NGF har minimalt med tillit rundt omkring, men de færreste bryr seg. Slik kan NGF fortsette å kreve inn milioner i kontingent, uten å levere noe godt produkt tilbake.

Med passive klubber, vil ukulturen i NGF bare fortsette. I det private næringsliv ville Tor Anders Hanssen blitt kastet for lenge siden. Aksjonerende ville ikke godtatt en slik negativ utvikling. Men i idretten lever pampeveldet i beste velgående.

Vi får håpe det velges et nytt styre som har vett til å gi generalsekretæren ‘nye utfordringer’ utenfor NGF.



 i007 (21. mar 2019 19:03) *  IP
Stig: Klubbene må komme med forslag til en god og handlekraftig president.

Noen forslag her?



 Gjest (26. mar 2019 16:34) *  IP
NGF er monopolist og agerer deretter. Hadde vært fint om man kunne komme opp med et alternativ for klubbene. Golfforeningen man snakket om tidligere hadde vært et meget godt alternativ for mange klubber. Et kanskje bedre alternativ hadde vært å fått NGF til å forstå at vi er kunder og ikke skattebetalere. Og hvorfor NGF skal skattlegge de som er medlemmer av flere klubber for hvert medlemskap er helt uforståelig, dette er jo de mest ihuga og viktige kundene.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72