Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 mr.fox - 13. mai 2017 kl. 18:48 *  IP
Moss/Rygge

Moss og Rygge avlyste nsg turnring pga. snø. Ser AR sabler ned avgjørelsen her på forsiden mens nsg på sin hjemmeside gir de ansvarlige ros for å ha avlyst.
Så, hvem har rett??
 gjesp (13. mai 2017 18:59) *  IP
pluss til NSG for å ha oppgradert hjemmesiden fra 90-talls utseende til et mer dagsaktuelt utseende.


 seniorgolfer (13. mai 2017 20:02) *  IP
Her er jeg helt enig med ARs rebortasje Ikke Bra. . Jeg håpet turnerningen var avlyst men satte meg i bilen og kjørte. På vei så jeg det kom en mail mens jeg kjørte. Jeg så kjapt hva som sto í mailen, og så ikke overskriften. I mailen leste jeg at banen var i bra stand, men det var litt vann på banen og det var forbudt med Golfbiler. Jeg leste denne delen av den tvetydige mailen på mobilen og gikk dermet ut fra at turneringen ville skje. Jeg oppdaget ikke overskriften eller leste resten av mailen og kjørte til Moss, Da leste jeg resten av mailen for jeg så det var få biler der og fikk da vite at turneringen av avlyst. Så at det var flere som hadde kommet til banen forgjeves. .
Jeg benyttet anledningen til å trene nærspill og putting, så turen var ikke bortkastet, og ut fra hva jeg kunne se, var banen i utmerket stand, ikke noe vann av betydning på banen og været var egentlig helt OK, litt kaldt men ingen regn.



 AR (13. mai 2017 20:25) *  IP
Jeg spilte banen. Den var i perfekt stand. Selvsagt litt vått etter nedbøren. Men nedbør er som kjent våt. Ikke noe regn.


 Enur (13. mai 2017 21:39) *  IP
Jeg vet ikke hvem som sto bak beslutningen om å avlyse turneringen, om det var klubben eller NSG (NSG's turneringsansvarlige for denne turneringen). Tipper det kanskje var en beslutning tatt i fellesskap av klubb/NSG's representant?

Og det var jo ikke banens forhold som var årsaken til avlysningen, men det faktum at det på store deler av Østlandet den aktuelle natten kom tildels store mengder snø. Og det på et tidspunkt hvor de aller fleste nå vel hadde lagt om til sommerdekk. Og snøfallet var ikke varslet, det var kun snakk om 2-3 grader, regn og sludd. (En værmelding som allerede kvelden før hadde fått en 6-7 spillere til å trekke seg).

Jeg var oppe tidlig den aktuelle morgenen for å sjekke forholdene der jeg bor, og der var det så mye snø at det ville være helt uforsvarlig å ta ut en bil på sommerdekk. AR skriver at vi burde ha sørget for å ha en bil som var skodd for forholdene, men så mye snøvær kom nok overraskende på de fleste. Jeg avventet situasjonen en stund (skulle starte en time senere enn AR), men var innstilt på å ringe ned for å si at det var uaktuelt for meg å ta ut bilen på et slikt føre da mailen om avlysningen kom. Og det var tydeligvis mange som hadde det som meg (eller bodde på tilsvarende snørike steder), siden startfeltet var blitt redusert betraktelig iflg. mailen.

Ja, selvsagt var det uheldig at det ble avlyst siden forholdene på banen egentlig var bra selv om det var bløtt. Og beslutningen burde nok uansett ha blitt tatt noen timer tidligere, slik at at alle hadde fått beskjed før de dro hjemmefra. Men jeg synes også man bør vise forståelse for at mange følte at det ikke var forsvarlig å kjøre bil den dagen (noe også politiet frarådet), og jeg synes det er feil å gi klubb/NSG alt for mye pepper for den beslutningen.

Uansett; turneringen er satt opp igjen på Moss & Rygge f.k. torsdag 18.mai, så da er det nye sjanser! (Hvis snøen ikke laver ned igjen da :-)



 Hmmm (13. mai 2017 23:46) *  IP
AR hadde selvsagt vært forutseende og lagt om
Til vinterdekk. Det burde jo andre også gjort.
Da hadde det ikke vært noe problem.



 AR (14. mai 2017 07:01) *  IP
Feil. Jeg hadde sommerdekk. Bare veier.


 Wilson (14. mai 2017 09:34) *  IP
AR

Om det var bare veier der du kjørte så var det jo helt greit.

Men det var kanskje mange deltakere som måtte kjøre på skikkelige vinterveier for å komme frem til bare veier.
Ugreit.

Synes NSG og arrangøren gjorde rett basert på det.

Nå blir det ny mulighet 18 mai med 11-15 grader varmt.

Men regn.

Men hva har man dyr Gore Tex for?



 AR (14. mai 2017 18:50) *  IP
Det kan da ikke være arrangørens problem at folk ikke har lyst/har problemer med å komme til start pga. kaldt vær. De som er der er der, og de som ikke er der er ikke der. Så enkelt er det. Spesielt når banen var i god stand som den var. De som spilte, hadde ikke en gang regn på det som bare ble en treningsrunde. Dessverre.


 Frank (14. mai 2017 20:34) *  IP
Merkelig avgjørelse. AR har helt rett.


 Wilson (14. mai 2017 23:07) *  IP
Det var jo ikke mange som møtte opp. Mange satt fast på glatta.
De fleste hadde sjekket emailen sin.

Nå kan de heller spille turneringen med fullt startfelt 18 mai.




 AR (14. mai 2017 23:26) *  IP
Eposten havnet i søppelposten og ble først oppdaget 10 timer senere. De som hadde tidlig start, satt allerede i bilene og møtte opp i hopetall og ble svært forundret (og forbannet) da en praktfull bane lå innbydende og ventet.

1) Man leser ikke på mobiltelefonen i bilen.

2) Ikke alle har epost på mobilen.

Feil avgjørelse og meget irriterende for de som kledde på seg, ikke meldte avbud og møtte pliktskyldig opp til start.



 Trond Kracht (15. mai 2017 13:49) *  IP
Hadde det ikke vært for alle disse hersens "kundene" hadde jo livet vært helt ok. Kommunikasjon er verdens vanskligste fag.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72