Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Seniorgolfer - 01. okt 2015 kl. 10:54 *  IP
Golf

Golf er en herlig sport. Nesten utelukkende har de mer enn tusen rundene jeg har spilt, blitt en hyggelig interaksjon med de jeg har spilt med. Når jeg spiller med andre enn vennene mine, hører jeg nesten alltid; «Det var VELDIG hyggelig å spille sammen med deg". Og mange jeg spiller med, f. eks. på senior tour eller ellers, føles det som jeg nesten har blitt gode venner med.

Jeg oppfatter goflsporten som en gentlemansport. Det er ekstremt sjelden jeg har spilt golf og det har blitt dålig stemning i flighten. Dårlig stemning kommer etter min erfaring bare pga brudd på etikette (dårlig oppførsel) , fordi folk er regelryttere eller jukser .

Jeg liker ikke når folk utsettes for hets. Det har jeg gitt uttrykk for her på Golfsiden og forsøkt å bekjempe. Som svar har jeg blitt utsatt for løgnaktige og høyst upassende personangrep.

Jeg tror at når du behandler noen som dritt, får du dritt tilbake. Det er bare sånn det er….Ingen er uten skyld, har jeg tråkket noen på tærne, beklager jeg det.

Det virker som om golfens gentlemansetikk forsvinner helt her på Golfsiden. Det synes jeg er synd….

Golfsiden kunne faktisk vært et sted der man delte siner erfaringer og synspunkter om spillere og sporten - uten at man slår hverandre i hodet. Jeg kunne for eks. skrevet om mine eksperimenter og bestrebelser i å knekke putte koden. Omsider føler at jeg har knekt den koden for meg selv, dvs fra å være en av de dårligste putterne på seniorturen, får jeg plutselig til å sette putter. For eks. i fjor var jeg f. eks. med i NM og ble slått av norgesmester med 14 slag en runde, og hadde 14 flere putter. I denne uken satte jeg mange 1 putter og sist jeg spilte, fikk jeg 40 jeg poeng selv om jeg måtte stryke 2 hull. Formidling av slike prosesser, kunne sikkert vært til nytte og glede om man kunne dele det uten hets og forutinntatthet.

Jeg synes AR har gjort en god jobb for norsk golf med Golfsiden, men er uening i hvordan han redigerer. Ut fra mitt syn er vi alle hans kunder- akkurat som en som plukker opp en gratis avis er den avisens kunde. Det er kundene han lever av for uten kunder får han ingen annonsører. Jeg skjønner ikke hvordan han kan tillate andre eller selv å komme med grove personangrep mot hans kunder - uansett om de er anonyme. Golfsiden har enkle regler, men det virker som redaktøren blander sammen hans uskrevne etiske normer, med regler - og derfor blir det mye sletting osv basert på hans synsing. Har aldri skjønt det kriminelle i det å være multinikker- for som jeg en gang skrev; Golfsiden er som et slags maskeradeball der nesten alle bærer en maske som skjuler personens identitet. BIG deal om noen bytter maske i ny og ne. Og det er vel bare kanskje 1 som stjeler andres maske eller nick… Og det er selvsagt uakseptabelt, men innebærer ikke at alle skal mistenkeliggjøres å gjøre det. Min bestefar var en stund var alenefar til 7 barn sa noe fornuftig; Du skal ikke se alt hva barna gjør….

Lykke til på golfsiden - uten meg…..

Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72