Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Nemesis - 04. sep 2014 kl. 12:43 *  IP
Ramnefjells golfsiden.no



------ Du igjen. Benytter anledningen når jeg er ute på banen noen timer og spiller EM. Din feige pyse.

Jeg møter deg gjerne ansikt til ansikt. Hvis du tør.


Jeg har bedt deg holde deg unna Golfsidens debattside tidligere, men du vil ikke høre, forumtroll!

Forumtroll vil ikke høre!

Orker ikke gå i gang med å stryke resten av innleggene.


Nemesis: "en hevngjerrig skikkelse personifisert som en ubarmhjertig gudinne" (Wikipedia). Så kan man bare spørre hvorfor dette forumtrollet absolutt skal skrive nedsettende om Golfsiden.no og meg.

AR ------
 Gjest (04. sep 2014 13:27) *  IP
Unnskyld meg men det er en "blog" med ingen ansatte journalister. Da kan man ikke stille slike krav du her stiller.Golfsiden er langt bedre enn ingen ting.


 Wilson (04. sep 2014 13:29) *  IP
Jeg finner mye bra her på Golfsiden.

Usaklige og ensidige innlegg som tufsen Nemesis kommer med slår bare tilbake på han selv.



 tilskuer (04. sep 2014 15:30) *  IP
Nemesis er muligens et godt eksempel på at det ikke bare er 20-åringer som kan være umodne.


 Golfbjørn (04. sep 2014 15:39) *  IP
Kjenner faktisk igjen endel av det Nemesis skriver, men da er jeg vel bare dum da. Ikke er jeg med i hyllestklanen heller, selv om jeg også leser mye bra.


 No Name (04. sep 2014 17:28) *  IP
Men allikevel kommer du tilbake igjen og igjen "nemesis". Det ironiske er at du henger ut andre for å være forumavhengige. It takes one to know one, senor multinick


 007 (04. sep 2014 18:31) *  IP
Disse trådene(startene) er en studie i norsk jante, anno 2014.
Bare å leve med det.



 e (20. sep 2014 20:08) *  IP
Til Asbjørn Ramnefjell. Det må være frustrende å drive en webside som ingen innrømmer å ha lest. Som en av Norges viktigste golfskikkelser gjennom eierskapet debattforumet golsiden.no bør du også stå som ansvarlig for alt innhold som dette forumet dekker. Her har det stått mye søppel. At du spiller europa mesterskapet i golf og samtidig lar forumet stå åpent for anonyme innlegg er direkte uansvarlig. Mange viktige golfprofiler i norsk golf har gått til grunne som følge av din golfside. Jeg tror det vil være ganske klokt av deg å innføre pass-kontroll på innleggene dine fremover, til tross for at du kanskje vil miste90 % av innleggene dine, så skadeligber ditt forum.



 AR (20. sep 2014 20:22) *  IP
Jeg arbeider med Golfsiden ca. 360 dager i året.


 Ulf Kruger (20. sep 2014 20:37) *  IP
Helt enig med e.
Jag har skrivet her på golfsiden i seriöst henseende, ämnet har varit seriöst för norsk golf. Det har spårat ut pga vissa oseriösa innlägg som inte hade något med tråden att göra, utan snarare blev det smutskastning mot personer istället.
Det är totalt oseriöst av Ramnefjell att inte ha bättre bevakning och koll på sin debattsida. Jag möter dig gärna öga för öga Ramnefjell så ska jag ge dig min värdering av din golfsida och enligt min mening vad du borde göra istället.Du kan även ringa mig.
Ha en trevlig helg alla seriösa golfspelare. (Ni behövs för golfsporten i Norge)



 Lennart (20. sep 2014 21:50) *  IP
Det er ganske utrolig å kritisere AR for at forumet er åpent og uten kontroll enkelte tidspunkt i døgnet!
Det er forumtrollene som er ansvarlige for hva de skriver, ikke AR. Så får heller han slette innlegg når han kommer hjem fra golfrunden,skiturer,shopping ol.. Han driver vel ingen stor bedrift med mange ansatte?
Det er for mange mennesker som har for lite respekt for andre og bruker mye av sin tid på å kverulere og slenge dritt, anonymt selvsagt!



 Jørn (20. sep 2014 21:57) *  IP
Jeg vet i allefall at det hadde blitt eitt fryktelig kjedelig diskusjonsforum viss alle hadde vært enig hele tiden. Jeg er er vel heller ikke alltid enig med Ar, men må si at jeg beundrer han for at gidder å ta i mot all dritten som enkelte her inne klarer å lire av seg!! Skjønner bare ikke helt hvorfor folk gidder! Også på norskgolf ser jeg anonyme folk som har begynt å slenge dritt i kommentarfeltene. Det må gå an å vokse opp å bli litt voksen! Skal man først holde på med sånt; vær tøff nok til å skrive med fullt navn.


 e (21. sep 2014 00:10) *  IP
Til Asbjørn Ramnefjell. Det må være frustrende jobb å drive en webside som ingen innrømmer å ha lest. Som en av Norges viktigste golfskikkelser gjennom eierskapet debattforumet golsiden.no bør du også stå som ansvarlig for alt innhold som dette forumet dekker. Her har det stått mye søppel. At du spiller europa mesterskapet i golf og samtidig lar forumet stå åpent for anonyme innlegg er direkte uansvarlig. Mange viktige golfprofiler i norsk golf har gått til grunne som følge av din golfside. Jeg tror det vil være ganske klokt av deg å innføre pass-kontroll på innleggene dine fremover, til tross for at du kanskje vil miste90 % av innleggene dine.


 AR (21. sep 2014 09:04) *  IP
"Pass-kontroll" hjelper ingen ting mot forumtroll. Den eneste muligheten til å holde orden er at jeg følger med hver dag. Slik jeg gjør. Hver dag. Hele året.

Og jeg tar gjerne i mot gode råd, Ulf. Det har jeg for øvrig gjort i 15 år her på Golflsiden. Noen av rådene har vært gode, men jeg har også fått råd som er motstridende. Da er det umulig å benytte slike råd. Eksempelvis er det noen som mener jeg tar bort for mange av de tullete, krnekende, injurierende og useriøse innleggene. Andre mener jeg tar bort for lite. En del av dem jeg må ta bort, blir furtne, og med såret stolthet over å bli refuser, går de til personlig angrep på meg enten her eller andre steder med eget eller nytt nick. Det må jeg tåle. Er etter hvert blitt temmelig hardhudet.

De som kjenner meg vet at min ambisjon med denne golfsiden bare er å spre informasjon om golf til alle uansett ferdigheter på golfbanen.

Når "e" skriver: "Mange viktige golfprofiler i norsk golf har gått til grunne som følge av din golfside", er det selvsagt ikke riktig. Det innser alle. Jeg forsøker å støtte opp under alle spillere som vil noe med sin golf.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72