Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Gjest - 23. jun 2014 kl. 15:20 *  IP
Lag EM

Forstår at herren kun går glipp av kvalifisering til EM. Betyr dette at damene nå rykkeræ ned og må spille kval neste år? I så fall kutter man minimum to år med EM spill. Ser at Sverige fokuserer på EM og ikke stiller med lag til liksom VM i Japan. Som egentlig er en Toyota sponset greie.
 AR (23. jun 2014 19:43) *  IP
Gjest, her har du et par gode poeng(er). Er det valgfritt med flertallsendelse her?


 Anonym (24. jun 2014 12:30) *  IP
Lær deg fakta før du uttaler deg. VM i Japan kan ikke bare meldes på. Man må kvalifisere seg og Sverige er ikke kvalifisert. Noen må sponse alle turneringer for at er skal være mulig å gjennomføres. Alle kvalifiserte land bringer sine beste spillere. Du må sjekke opp litt før du kommer med påstander.


 AR (24. jun 2014 12:47) *  IP
Jeg kan ikke forstå annet enn at det må være noe galt et sted hvis ikke Sverige er kvalifisert for det som mange kaller VM for juniorer.


 Anonym (24. jun 2014 13:19) *  IP
De er ikke kvalifisert fordi de ikke har gode nok juniorer. Man må komme topp 3 på EM for å kvalifisere seg fra Europa. Du som driver denne nettsiden burde allerede være informert og ha greie på slik?


 AR (24. jun 2014 13:38) *  IP
Les hva jeg skriver, Anonym. Jeg mener det er noe galt et sted, les systemet, når Sverige ikke får være med i junior VM.

Med bare 15 guttelag og 5 jentelag lag til start i et VM blir det en temmelig redusert affære.

Bare min mening.

TOYOTA Junior Golf World Cup 2014 Supported by JAL is meant to encourage the players’ patriotic spirit during the competition, while providing them with the opportunity to develop international friendship among the players themselves.



 Anonym (24. jun 2014 13:59) *  IP
Okei, min feil! Men det er kun kvalifiserte land fra hvert kontinent som får være med. Derfor det er litt prestisje å spille.


 AR (24. jun 2014 14:19) *  IP
Dette er altså en World Cup-turnering og ikke slik vi vanligvis oppfatter VM.


 Gjest (24. jun 2014 18:13) *  IP
Det er vanskelig å forholde seg til fakta i Norge fordi NGF er fryktelig til å kommunisere. Det står ikke en eneste plass på golfforbundets sider at vi er kvalfisert og dermed invitert kostnadsfritt til å delta. Sverige er omtrent verdens beste junior nasjon og det er da forunderlig at de ikke er kvalifisert. Anonym må oså holde seg til fakta, turneringen er ikke et verdensmesterskap. Det kalles world cupog det er vel Toyota somstår bak. Uansett mener jeg at EM er langt viktigere. Men fint hvis NGF kunne kommunisere hva de prioriterer og hvorfor.



 Anonym (24. jun 2014 22:04) *  IP
Og igjen så kommer du med feil fakta. Tror du må sjekke opp litt hva du legger i noen av verdens beste juniorer. Sverige er ikke så gode på junior nivå som Norge om dagen. De er helt sikkert bare inne i en dårlig periode og det endrer seg fort, men akkurat nå så tror jeg Norge er bedre utifra rankingene. Av det jeg har hørt vertfall.


 Gjest (25. jun 2014 23:20) *  IP
Jentene til Sverige vant EM i fjor og Kinhult rulet på Europatouren. Kjære amatør, Sverige gruser oss og vil fortsette å gruse oss medmindre vi erkjenner at noe må gjøres. For 7 år siden var utsiktene bedre men alle våre fra den gang har lagt opp. Resulatene lyver ikke, Sverige, Danmark og Finland er mye bedre enn oss og snart er også Island bedre medmindre noen tar nødvendige grep.

Jeg satser pengene mine på Kinhult og Strøm så kan amatøren satse på Ventura og Wold.



 Kalle (26. jun 2014 11:02) *  IP
Enig med anonym her. Svenskene har ikke bedre juniorer nå om dagen en Norge. Kinhult er klart best, men ikke så mange flere en det, men vi for se når de spiller EM på Bogstad så får resultatene tale for seg. Norge knuste dem i EM i fjor. Svenske jentene har med lag i Japan. Og hva gjør du for at ting skal se lysere ut? Hvorofr klage på de som faktisk gjør en innsats når du faktisk ikke gjør noe selv?


 Gjest (26. jun 2014 22:17) *  IP
Unnskyld meg Kalle men det gjøres en fantastisk jobb i klubbene og vi golfere bidrar med ca 60 mill. Da forventer ihvertfall jeg at vi deltar i den viktigste turneringen som er EM for lag. Det er slik man bygger golfnorge. Det hjelper lite at vi presterer opp til spillerne fyller 18 for deretter å gi opp. Hva er strategien?


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72