Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Enur - 13. mar 2014 kl. 15:59 *  IP
Katastrofehull

Ser at Bertheussen hadde en 9'er på et par 4-hull tidligere i dag, og nå har akkurat Carloine Martens (med forbehold om evt. feil) bokført en 10'er på et par 4-hull ved LET-turneringen i Marokko.

Vi har vel alle hatt slike katastrofehull, men er det ikke litt betenkelig at spillere på dette nivået får slike scorer? Uten å kjenne til de konkrete tilfellene noe nærmere, er det selvsagt vanskelig å si noe om hva årsakene kan være, men course management (eller evt. mangel på sådan) er jo det første som slår en.

Jeg regner med at LPB straks vil være på banen og si at dette har ikke vi vanlige idioter noen forutsetninger for å stille spørsmålstegn ved, men hva mener evt. dere andre?
 Tor-Arne (13. mar 2014 18:19) *  IP
Her er det mange momenter som kan spille inn og ikke minst hullets utforming. 10 slag kom på hull 16 iflg scorecortet, men litt vanskelig å vite hvilke hull det var da banen har 3 9 hullssløyfer.Uansett vil det være ett av hull 8 som smellen kom. To av de har vann i spill og ikke minst hvordan roughen er samt vindforhold, kan jo ett eller to dårlige slag i vann + umulig lie i rough kunne medføre en smell. Kevin Na hadde jo et prakteksempel på hvor mye trøbbel en golfer kan komme opp i, da han hullet ut på 17 slag på et par 4 hull. Shit happens også for rimelig gode golfere. Jeg tror nok uansett er ikke coursemanagment tilstrekklig når ulykken først er ute. Ett dårlig slag kan jo medføre katastrofe hvis man havner inn i bushen med umulige slagforhold og/eller umulige droppemuligheter. Da er det jo bare å hakke seg frem og ta smellen å gå videre. Spør K Na, selv om han ikke gjorde de smarteste valgene.


 LPB (13. mar 2014 20:11) *  IP
Tror nok du har mistolket mye av det jeg har hatt mening om Enur...
Men når det gjelder katastrofehull så er nok det noe som skjer/har skjedd med de fleste på alle nivåer...her på berget har vi så få som spiller på ett høyere nivå at det er lett å holde oversikt når det skjer.

Det er ikke så mange år siden at det ble notert 16 slag på ett hull på PGA touren....det kan være lett å tenke at det er hodeløst og det er vel garantert at det er hodet som styrer dette!



 Gunnar Bull (13. mar 2014 20:18) *  IP
Tor-Arne, det blir vel hull 7 og ikke 8? Ellers enig med alle :-)


 007 (13. mar 2014 20:22) *  IP
Høyst forståelig sisteavsnitt av Enur.

Tross det, greie kommentarer av LPB.



 Wilson (13. mar 2014 20:47) *  IP
Synes LPB har greie meninger.
For mange som sitter foran en PC og synser om hvordan spillere på høyt nivå bør spille.

Havarier skjer med gode og med dårlige spillere.




 Tor-Arne (13. mar 2014 21:31) *  IP
8+8 =16, men det blir jo også 9+7, så du har helt rett GB. Ble litt mye å holde styr på med tre sløyfer av 9 hull.


 Sigbjørn (13. mar 2014 21:35) *  IP
Kevin Na er vel på det høyeste nivået, og om jeg ikke husker feil, så hadde han minst 16 slag på ett par 4 hull, for ett par-tre år siden


 barce (13. mar 2014 21:57) *  IP
Men da gikk han nesten inn for å få de 16 eller 17 slagene.. Mange gode spillere som har fått høye scorer på enkelthull. Det som beskymrer meg mer er hyppigheten av dobbeltbogey'er på våre beste..


 Tor-Arne (13. mar 2014 22:15) *  IP
Rett skal være rett K Na brukte 16 slag på et par 4 hull. Katastrofen ser dere her http://www.youtube.com/watch?v=xiyEyDwuq_Q
Måtte bruke replay fra TV opptakene for å kunne fastsette korrekt antall slag.



 Ronni (14. mar 2014 09:36) *  IP
Det er alltid underholdende å se på når slikt skjer og en trøst for oss hobbygolfere at det også kan skje de virkelig proffe.
Skadefryd er ofte den beste fryd. Men for en som skal leve av golfen, bør det ikke være noen hverdagsforeteelse. Håper Elias etablerer seg på et høyt nivå i Asia, jeg synes han innimelom har visst gode takter, og har visse forventninger til ham. Det er utrolig kjedelig ikke ha en virkelig god norsk golfer der oppe å følge med på.



 gjesp (14. mar 2014 17:36) *  IP
John Daly brukte 12 slag på hull 16 i dag


 Frank (15. mar 2014 00:47) *  IP
Kollaps på et hull er noe alle kan oppleve. At norske proffer får urovekkende mange dobble skyldes at de er dårlige, ikke noe annet. Først må man ha spillet inne, så må man være sterk nok i avgjørende situasjoner. Krabbe før man kan gå ........



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72