Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Gjermund - 04. nov 2013 kl. 19:16 *  IP
Bo og spille på Lauro Golf

Min kone og jeg (hhv. 30 og 17 i hcp) hadde forrige uke vår første golftur til Spania, og det ga mersmak. Vi spilte på Baviera, Anoreta og Guadalhorce, fine baner alle tre i 23-24 varmegrader og sol :)

Nå har vi bestilt oss nye flybilletter til Malaga i mars og har et spørsmål om hvorvidt noen her på forumet har bodd og spilt på Lauro Golf og som kunne fortalt litt om hvordan både banen(e) og boforholdene var. Vi tenkte som så at det blir mer tid til enda mer golf dersom man bor rett ved en bane enn når man må kjøre frem og tilbake fra en leilighet hver dag. På hjemmesidene viser prislisten at man bor og har ubegrenset spill i én uke for 1165 Euro tilsammen for to personer såvidt jeg kan tolke det. http://www.laurogolf.com/en/golf-breaks/prices-and-seasons.html

Eller om noen har noen andre lignende steder å anbefale i grei kjøreavstand fra Malaga. For ordens skyld er vi begge i midten av 30-årene, og vi foretrekker baner hvor det er normalt at man går :)

På forhånd takk for tips.
 Lennart (04. nov 2013 20:55) *  IP
Lauro er en hyggelig bane der de "gamle" 18 hull er varierte ,mens de siste 9 er ganske kjedelige. Jeg har spillt der mange ganger og synes at det er en fin plass,men jeg har aldri overnattet der. La Cala er også i nærheten med 3 baner som er utfordrende og veldig kupert, der er det også hotel/leiligheter. Jeg ville valgt Lauro,men tatt en dag på La Cala som variasjon. Kvaliteten nå vet jeg ikke,men det er sikkert andre som kan gi dere. Kos dere i mars!


 Gjermund (04. nov 2013 21:09) *  IP
Takk for svar og tips, Lennart :)


 Ove (04. nov 2013 23:40) *  IP
Jeg spiller alltid Lauro når jeg er i Marbella for å spille golf. Spilte der senest i dag. Meget gode forhold der nå, både på fairways og greener.
Jeg er uenig med Lennart når det gjelder selve banen. Den har tre sløyfer a 9 hull, der de siste 9 ble bygget for noen år siden, på den andre siden av hovedveien. Jeg liker disse hullene godt, selv om flere av dem går parallelt med hverandre. De er krevende nok. De første 18 hullene er ikke noe mer varierte, også der går en del hull parallelt, og noen er rett frem og kjedelige. Forholdene på disse 18 er vanligvis dårligere enn siste sløyfe.
Den store fordelen med Lauro er at man kan velge mellom tre alternative runder: 1-18, 18-9 eller 10-27. Derforblirspill der aldri kjedelig. Dessuten er den billig, i høysesongen er greenfee bare ca. 50 euro.

Ellers forstår jeg ikke at dere liker Baviera, Anoreta og Guadalhorce. Selv om jeg har handicap på 20-tallet og ikke er kresen, så misliker jeg alle disse tre banene. De tre banene på La Cala er dårlige, etter min smak. Altfor mye opp og ned, og trangt. Er nødt til å bruke golfbil der, så det blir dyrt.

Prøv heller de to banene på Mijas (Los Lagos og Los Olivos). De er dyrere enn Lauro, og er forskjellig fra hverandre, så det blir variasjon. Der er det hoteller rett ved banen. Og den flotte banen Santana ligger 5 min. unna.



 Gjermund (05. nov 2013 09:12) *  IP
Takk for tipsene og synspunktene Ove.

Grunnen til at vi likte de tre banene kan sikkert også være at vi ikke vet bedre ettersom dette var vår første golftur utenlands :) Og så virker det sikkert inn at det var 3 grader og sidelengs regn hjemme mens vi tuslet rundt med solkrem i nakken på grønne golfbaner mens vi normalt er på jobb på denne årstiden.

Guadalhorce var nok den banen vi likte best av de tre, Anoreta var veldig mye opp og ned og man måtte bruke bil.



 PING (05. nov 2013 10:25) *  IP
Enig med Ove. Stay away from La Cala.
Mijas er kjekke baner, men for min egen del litt skuffet etter ombyggingen (hadde forventet mer) Dessuten er det ene hotellet stengt og det blir et stykke å gå til klubbhuset. Santana er konge

Lei deg heller en bil og kjør sørover eller nordover. Her får du MYE for pengene, og bil må du ha uansett.
(billigere å leie bil en å ta taxi frem og tilbake til flyplassen)

http://www.1golf.eu/en/golf-vacations/spain/andalusia/



 Nalle (05. nov 2013 10:36) *  IP
La meg se, anlegg med flere baner og hotell.
San Roque - høyere prisklasse, to bra gå/trille baner
Alferini/Flamingos - høyere prisklasse, var vel der Barack var på ferie, to kjørebaner
Atalaya - To helt greie gå/trille baner
Mijas - To bra gå/trille baner
La Cala - Tre bra kjørebaner

Som Ove er inne på, det er mange baner der nede som er best egnet for fjellgeiter, men ofte har de tilbud med bil inkludert så det behøver ikke å bli så ille dyrt.

Hvis jeg skulle valgt en pakkeløsning, så er varianten til Ove bra, Lagos og Olivos er begge bra baner, og så slenger man inn en runde eller to på Santana også, er vel to hoteller klint intill banen, Byblos og Tamisa om jeg husker rett.

Ellers er www.golf-service.com ett godt tips, har brukt de mange ganger og har bare gode erfaringer. Skandinaver som kjenner området og har gode avtaler og dermed gode priser



 Ove (05. nov 2013 13:40) *  IP
La meg bare tilføye en siste ting.
Lauro ligger langt "ute på landet", og det er vel 30-40 min. kjøring til kysten. Derfor kan dere bli litt isolert der ute. Men det er rolig og pent der.
Byen Alhaurin del Grande ligger bare 5 min. unna, og der er det koselig. Men hold dere unna golfbanen der, det er en monsterbane!



 Gunnsken (06. nov 2013 10:57) *  IP
Hei.
Har spilt der flere ganger. Banen er fin og er sikker på at den vil passe dere fint. Vi brukte http://www.sungolf.co.uk/ som fikset opphold for oss. Bruker samme firma ennå, nå i Tyrkia.
Leilighetene rundt banen er av varierende størrelse men av god kvalitet. Absolutt verdt et besøk! Lykke til:)



 Gjermund (06. nov 2013 13:45) *  IP
Takk for gode tips fra Gunnsken og flere :)


 Gjermund (22. mar 2014 17:17) *  IP
Hei.

I tilfelle noen er interessert i reisetips og synspunkter, så tenkte jeg å oppdatere denne tråden som er noen måneder gammel.

Sitter på flyet tilbake til Rygge nå etter en uke på Lauro Golf. Flott vær hele uka, 19-21 grader og ikke en regndråpe i sikte :)

Vi bodde i en romslig (100 kvm) og fin leilighet ca. 3-400 meter fra banen. Den var over to etasjer med to soverom, to bad, kjøkken, stue og fire (!) balkonger. Hadde greit huset plass til ytterligere to personer, da ville prisen også blitt lavere.

Vi hadde 5 dager ubegrenset golf og gikk 18, 27, 27, 36 og 27 hull, og rakk i tillegg 9 hull på morgenkvisten i dag før vi måtte dra. Vi betalte 1080 Euro tilsammen for hele opplegget, og alt det praktiske fungerte flott både i forkant og underveis. Det var heller ikke noe problemer med å få tilstrekkelig med teetider. (Den siste spilledagen tok vi på Guadalhorce hvor vi hadde en vellykket runde da vi var på vår første golftur i Spania i fjor.)

Vi likte banen godt selv om det sikkert ikke er noen mesterbane sammenliknet med mye annet. Det var fint at det var 27 hull slik at det var forskjellige runder hele tiden. Betjeningen var hyggelig, og restauranten helt grei.

Som noen lenger opp skriver ligger den landlig til. Så guttegjengen som vil svinge seidelen på kveldstid må finne seg i å reise til en naboby, for dette var ikke noe partysted :)

Alt i alt et flott sted for oss middels golfere, og vi drar gjerne tilbake dit om en tur eller to. For oss var det helt klart positivt å bo på selve anlegget ettersom vi ville fylle uka med så mye golfing som mulig.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72