Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 GOSP - 17. aug 2013 kl. 23:14 *  IP
Bjåvann

Noen som vet hvordan Bjåvann er i stand?
Skal spille der første helg i september, men har hørt at den er i dårlig stand stemmer dette?


 klubba (18. aug 2013 21:35) *  IP
Dessverre fryktelig dårlig. Spilte der i forrige uke.



 Pro V1 (18. aug 2013 22:32) *  IP
Desverre aldri vært dårligere. En av Norges beste baner fortjener bedre. Når klubben i tillegg sliter med økonomien, blir det ekstra vondt. Vi trenger Bjaavann i topp stand neste sesong. Positivt at de kjører viasat rabatt, for ordinær greenfee pris står desverre ikke til banestatus pr. idag. Men anbefaler uansett å spille banen, alltid en fin utfordring.


 jesus maria (19. aug 2013 15:24) *  IP
Æsj, jeg skal dit neste helg.. Hva er det som er dårlig? Greenene?


 Pro V1 (19. aug 2013 16:30) *  IP
Ja dessverre. Greenene som vanligvis på denne årstiden er lynhurtige og flotte, har fått merke isbrannen fra i vår, og som de fleste baner i sør, sliter de voldsomt med gressveksten. Legg til en sommer med stekende sol uten noe regn... De fleste huseiere er jo glade da de har sluppet unna å klippe gresset i egne hager.


 Lost ball (20. aug 2013 13:21) *  IP
Jepp, det var triste greier på Bjaavann sist torsdag. "Trøsten" ble at Bjaavann tross alt var bedre enn Larvik og vesentlig bedre enn Norsjø, som ble spilt hhv sist fredag/lørdag og søndag.


 Johnny Miller (25. aug 2013 19:11) *  IP
Personlig tror jeg det er ris til egen bak når Bjåvann og andre tar full greenfee når produktet er såpass redusert. Har ikke vært på Bjåvann selv, men har venner som har vært der i sommer, og tror det blir lenge til de besøker igjen. Men har samme problemstiling her i distriktet, selv med gressløse greener og under ombygging av hull (vintergreener) kjøres full greenfee. Man er gjerne ikke så nøye med å informere om forholdene heller.

Gitt den økonomiske tilstanden til mange golfklubber synes jeg det er merkelig at det ikke er mer kreativitet rundt alternativ prising når foholdene ikke er slik man kan forvente, redusert greenfee utenfor "prime-time", og mulighet til å betale for 9 hull.

Noen ganger har man ikke tid til 18, og fra nå og utover er det umulig å fullføre 18 i dagslys dersom man ikke kommer seg ut før 17:30. Jeg tror ihvertfall klubbene hadde utnyttet banen bedre og tjent noen ekstra kroner ved å tilby større fleksibilitet. Slik det er nå er det jo vill krig mellom medlemmer og green-feespillere om å få booket tid mellom 16-17:30.



 squur (25. aug 2013 20:14) *  IP
Hvis dere først er i området, ta en tur innom Mandal. En kort nihullsbane med 5 nysådde greeneri god stand. Kun greenen på hull nr. 8 er under pari.


 Rsped (25. aug 2013 23:53) *  IP
Arendal da, er den i god stand?


 Jimmy (26. aug 2013 10:24) *  IP
Spilte Bjåvann i helgen, og synes kanskje at noen av karakteristikkene over blir litt overdrevet.

Greenene er stort sett bra, men som veldig mange andre baner er det enkelte brune flekker uten gressvekst. Men jeg synes de hadde vært flinke til å sette flaggene der greenen var bra, for å minimere påvirkningen av de gressløse flekkene.

Flesteparten av teestedene var bra, samme med fairways. Enkelte steder var det selvfølgelig mindre gress, men jeg synes det var mer enn akseptabelt.

Oppsummert synes jeg det var mer enn bra nok, men jeg skjønner at forventnigsnivået til banen for mange er veldig høyt, og at det derfor blir litt skuffende.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72