Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Truls - 22. jul 2013 kl. 09:48 *  IP
Kongsberg

Noen av dere som var på NM-runden på Kongsberg i helgen som kan si om det er verdt en tur dit? Ser det er hyggelig greenfee der i juli? Ser det er mye skryt, men føler meg tryggere med uttalelser fra golfere litt over snittet...
 LPB (22. jul 2013 10:28) *  IP
Helt greie forhold, litt trege greener


 Ivan (22. jul 2013 12:29) *  IP
For 299 kr i dagsgreenfee er det et fantastisk tilbud syns jeg. Mine opplevelser av golfkroa der, er at det må være et av de stedene med best mat. Så da er dagen fylt. 2 runder og knallgod lunch:-)


 KGB (22. jul 2013 13:26) *  IP
Kjøp reklameplass istedet for dette røret her


 golffreak (22. jul 2013 14:21) *  IP
Noen som ikke har fått med seg at man ser like Ip-adresser her...?��

Var på Kongsberg tidlig på sesongen, og de hadde gode forhold tidlig. Det er helt sikkert tett og tørt gress der nå, i likhet med veldig mange andre steder. Spørsmålet er bare om de har klippet ned greenene for å få opp hastigheten...? Er det som skorter enkelte steder føler jeg, ref Holtsmark hvor det også er meget gode forhold forøvrig. Men kjære golfklubber, klipp ned greenene de få ukene det er mulig...! Dette gjelder ikke Mikla og enkelte andre baner som har skjønt det..



 barce (22. jul 2013 17:47) *  IP
Patetisk! Mulig det er bra forhold på banen, men det er helt klart noen spekulative medlemmer der..


 Truls (24. jul 2013 09:47) *  IP
Det stemmer vel det, for Ivan sitter en etasje under meg. Ingen av oss er medlemmer på Kongsberg, men er bare j... fornøyd med burgeren de serverer der :-D


 Lystige Linda (24. jul 2013 15:42) *  IP
Blæh, tynneste hittil Truls. Hvis du var så fornøyd, hvorfor lot du som om du ikke hadde vært der og ba om råd fra andre?


 Tor-Arne (24. jul 2013 16:28) *  IP
Er ikke helt sikker på om min mening om baneforholdene er verdt noe, da du helst vil ha uttalelser fra noen over snittet.Jeg ville vel i så fall heller valgt noen UNDER snittet, hvis du mener de med lavest hcp. Skrev litt om forholdene på kongsberg i går under Julitilbud, men er ikke sikker på om jeg er den rette til å uttale meg, som bare har 12.1 i hcp.


 Truls (25. jul 2013 11:36) *  IP
Det var da voldsomt... Jeg har spilt Kongsberg i mange år, men ikke i år. I fjor i juni syns jeg ikke banen var noe særlig. Jeg har lest en del artikler at den har vært bra i år og spurte da om noen hadde vært der, for jeg så også at det var tilbud der i en annonse på forsiden her. At jeg spør om noen litt over snittet, er at erfaringen viser her at de som er litt bedre, f.eks under 20 i hcp, kommer med litt bedre uttalelse om bane og ikke at det var en flott bane. De har skrytt av raske og fantastiske greener der og fra tidligere erfaringer har de vel aldri vært raske der oppe. Og bare for å avslutte.. Burgeren jeg spiste der oppe er på lista mi over de beste burgerne jeg har spist. Rett etter burger sjappa til Gordon Ramsey i Vegas.

Nå vet jeg ikke om jeg skal tørre det, men har ikke sjekket om det er noen tilbud der, men hvis noen kan gi en rapport om Nes også så hadde det vært fint. Er i området til uken og vurderer en runde der en kveld.



 Pekka (25. jul 2013 18:59) *  IP
Nes er alltid gøy å spille, nå med mye rull lett rough, men dessverre ikke helt topp når det gjelder greener. Der er det mye hopp og sprett.



 Thomas (26. jul 2013 17:04) *  IP
Spilte Kongsberg i dag. Beste jeg har spilt i Norge i år.




Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72