Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Gjest - 12. jul 2013 kl. 16:49 *  IP
Viasat Golfkort: Villedende markedsføring fra Viasat

Viasat reklamerer med 40% prisreduksjon, ubegrenset gjennom sesongen, på en rekke gode norske baner. Hadde nylig tenkt å endelig få benyttet meg av tilbudet på Tyrifjorden GK, men fikk meg en overraskelse: Tyrifjorden GK tilbyr rundt 10% rabatt for de som har Viasat golfkort (på vanlige ukedager 445.- mot 495.- som er ordinær pris). Klubben svarer i mail at dette er det den har råd til å tilby kortholdere. Samtidig trekkes det frem at Tyrifjorden GK tilbyr en gratis runde på din bursdag, og dette er uten tvil et flott tilbud.

Problemet er at Viasat skilter med Tyrifjorden som en av de banene som har inngått avtalen om 40% prosreduksjon. La meg i samme slengen få legge til at jeg sjelden har vært borti en tregere/dårligere kundeservice enn det Visat kan tilby i forbindelse med Golfkortet. Hvert eneste år gjentar det samme seg: Jeg må mase igjen og igjen for å få kortet tilsendt, og om det ikke akkurat går vinter og vår før jeg endelig får det i posten, så går som oftest mesteparten av vårsesongen med. Jeg har forstått det sånn at det ikke bare er meg som har slitt med dette.
 reflex (12. jul 2013 21:54) *  IP
Viasat har delt opp i A og B kategoribaner i år i forhold til avtalen. Tyrifjorden skal helt klart tilby 40% rabatt på hverdager. I fjor opplevde jeg samme som deg og fikk kun kr. 100 i rabatt. Betjeningen på Tyrifjord sa da at det var avtalen de hadde inngått med Viasat. Var der i år og fikk 40% avslag. Så tror at Tyrifjord betjeningen surrer litt med hva som gjelder og at Viasat avtalen er kanskje litt utydelig. Tyrifjorden bør skjerpe seg litt. Har ikke opplevd problemer med dette andre steder.


 Truth (12. jul 2013 22:53) *  IP
Viasat-golfkortet har ennå ikke kommet...reprise av de forrige årene med andre ord. Utrolig at Viasat ikke kan få orden på dette.



 Jumper (12. jul 2013 23:17) *  IP
Av en eller annen grunn har jeg fått tre kort i posten. Meland til 240kr er en grei deal!


 lurker (12. jul 2013 23:20) *  IP
De få klubbene jeg kjenner til tolker tilbudet slik at prisen du betaler med Viasat-kortet er 40% av den dyreste fullprisen klubben tilbyr. Det betyr at runder utenfor prime-time ikke blir spesielt mye billigere. Om det er overens med det reklamen sier kan imidlertid diskuteres...


 barce (13. jul 2013 19:11) *  IP
De kan tolke så mye de vil. De hadde blitt rævkjørt i en rettslig prosess. Syns hele opplegget er en parodi og nesten på grensen til svindel fra både klubbene og Viasat sin side!


 DA (13. jul 2013 20:07) *  IP
Tror ingen klubber hadde blitt med på dette hvis de feks måtte gi40% rabatt på evt juli tilbud de har fra før....


 t (13. jul 2013 20:11) *  IP
Ikke glem at Viasat-kortet gir noen flotte tilbud til oss golfere da :-) Å kunne reise ut og spille Oustøen. Oppegård for 270. Drammen for 300. For å nevne noen få. At det ikke blir noen rabatt på julitilbud. De sitronene får dere spise uten meg ass


 Frank (13. jul 2013 20:16) *  IP
Det er jo nesten alltid sånn at to tilbud ikke kan kombineres. Dette er ikke noe å klage på.


 barce (13. jul 2013 20:29) *  IP
Tenker mest på at tyrifjord sin dyreste greenfee er ca 900 (husker ikke helt nøyaktig i farten).. Den er gyldig en time ila hele uken.. Jeg mener at man skal få 40% rabatt på gjeldende normal greenfeesats på det tidspunktet man spiller.. Juli-tilbud er greit..


 golffreak (14. jul 2013 00:33) *  IP
Tyrifjord tilbyr 40% fra dyreste greenfee (weekend 10-11.50 kr 740), så det er vel matematikken i det. F.eks. Miklagard har jo gjort det samme forøvrig, men "problemet" med Tyrifjorden sitt Viasat tilbud er at de kun tilbyr rabatt på ukedager (såkalt kategori B...). Når de regner rabatt fra helge-greenfee så kan man vel kalle det litt vel kreativt ja;-). Rabatten regnes utfra et annet "produkt" strengt talt. 50 kr i rabatt som de da tilbyr Viasat-kundene er vel litt i underkant for å kunne være med i ordningen synes jeg.. At jeg kan spille Miklagard i helgene, uansett tid, for 540 kr slår Tyrifjorden for 740 kr iallefall..

At man ikke kan benytte "rabatt på rabatt" er jo greit, men når de bruker "fullpris"/høyeste greenfee som sats så må også den teetiden de regner fra være tilgjengelig.

Er jo stort sett fornøyd med tilbudet, jeg spiller iallefall Miklagard og Hauger mye mer enn jeg ellers hadde gjort. Synes kanskje Viasat kunne gitt klubbene mer tilbake (hva med rabatt på Viasat Golf til medlemmene?). Eneste ankepunktet er at det virker som hele greia kommer som julekvelden på kjerringa hvert år..



 Frank (14. jul 2013 00:37) *  IP
At Tyrifjorden har 900 i greenfee er jo helt komisk. Flott natur, men ikke mye mer.


 Wilson (14. jul 2013 07:06) *  IP
Jeg tror høyeste gf-sats på Tyrifjord er 595.

Hvor har du 900 fra Barce?



 barce (14. jul 2013 07:23) *  IP
Sorry... var:

Weekend Prime

lørdag/søndag/helligdager

10.00-11.50

kr 740,-

40% rabatt på denne prisen = 444,- (445,-)

Det er sikkert den prisen som ble tilbudt Gjest i trådstarten!

Jeg syns det er ufint å bruke en greenfeesats som er gjeldende i 1 time og 50 minutter i helgene som grunnlag for viasat-rabatten til enhver tid.

Det er litt pose og sekk mentalitet fra Tyrifjord her. De ønsker å profilere/reklamere seg med viasat, men ønsker selvsagt ikke å selge billig greenfee når gjestene først dukker opp.. Ufint!



 Truth (14. jul 2013 21:05) *  IP
Mye bra i viasat-kortet. Men de bør klare å sende det ut. Og det bør være noe mer logiske retningslinjer for hva denne 40 pr rabatten egentlig er? Virker ikke som de i proshopene skjønner d heller. Enig med barce i greenfeeprisen på tyri. Blir jo en vits for en bane med så dårlige greener,selv om den er aldri så visuell. Men all ære til tyri for all innsatsen som Derek legger ned for å få en bedre bane i fremtiden.


 Sannheten kan være vanskelig å tåle (17. jul 2013 12:49) *  IP
Her var det mye synsing/gjetting/vås.
Prisen på en "Viasat-greenfee" på Tyrifjord Gk er satt til 445,- i en avtale med Viasat og Tyrifjord. At Viasat ev. ikke klarer og opplyse om dette på sin hjemmeside, må de stå for.
Dårligere greener har alle baner enkelte år. Tyrifjord har som mange andre baner hatt en tøff vår, men langt fra de verste, se f.eks Vestfold distriktet. Men generelt over en 10 års periode så tror jeg Tyrifjord kommer bra ut mht til gode greener.



 barce (17. jul 2013 13:16) *  IP
Da må forbrukeren få den prisen som er oppgitt, og tyrifjord eventuelt kreve kompensasjon fra viasat! Gjerne rettslig!


 Lost ball (17. jul 2013 13:48) *  IP
En sammenlignbar situasjon kan være at Barce skal selge en bil som han skal ha hundre tusen kroner for, så sier jeg til en kjøper at han skal få kjøpe den for åtti tusen uten at jeg har avklart dette med Barce. Da må Barce selge for åtti, og eventuelt kreve kompensasjon fra meg! Gjerne rettslig!

At det er rot med Viasat bør kanskje ikke overraske? Fra min tid som kunde der så husker jeg i hvert fall at det var happy-go-lucky stort sett hele veien. Unntatt happy. Og lucky.



 wahtever (17. jul 2013 15:31) *  IP
Har dere lest avtalevilkårene til viasatkortet eller synser dere bare?


 barce (17. jul 2013 22:00) *  IP
Det i liten tekst som frasier dem alt ansvar?


 digger (18. jul 2013 01:22) *  IP
Tidligere annonserte Viasat på sine sider at golfkanalen viser golf 24x7. Det er jo også til de grader feil og villedende. Eller var. Nå har jeg ikke kanalen lenger siden det ikke er mulig å høre engelske kommentatorer på HD kanalen.
Er det forresten fortsatt slik?



 stig (18. jul 2013 23:06) *  IP
Kan bytte språk på parabol. Du digger ser kanskje tv på en annen måte? Da vet jeg ikke hvordan det er.


 barce (19. jul 2013 00:10) *  IP
Ikke engelske på HD via CD i hvertfall..


 Voff (19. jul 2013 13:37) *  IP
Opplevd det samme på Tyrifjorden, omtrent ingen rabatt på hverdag.

Tar ikke turen tilbake!



 Gjest (20. jul 2013 18:29) *  IP
Jeg startet denne tråden. Den handlet IKKE om rabatt på sommertilbud i juli f.rks. (AR). Den handler om tilbudet VISAT markedsfører, et tilbud for de som kunne tenke seg å betale for deres VIASAT GOLF-kanal. De sier utvetydig:

"Da vi vil tro at du som er Viasat Golf-kunde også liker å spille golf, har vi valgt å fortsette neste sesong med det eksklusive Viasat Golf Card. Viasat Golf Card gir deg muligheten til å få 40 prosent rabatt på greenfee på en rekke golfklubber i Norge og Skandinavia, samt 15 prosent rabatt på golfutstyr fra Nike Golf.
Se oversikt over alle baner her"

Så enkelt er det. Hvis Tyrifjorden GK har signert en avtale som gir 10% rabatt på vanlige ukedag greenfee, og 40% på den dyreste greenfee klubben tilbyr innenfor et meget begrenset tidsrom, så er dette uansett villedende fra VIASAT. Evt. også fra Tyrifjorden: De bør være kjent med annonsetekst i en avtale de selv er en del av. På VIASATs sider er Tyrifjorden helt tydelig ført opp som en klubb i B-kategorien som tilbyr 40% på ukedager. På Tyrifjordens egen hjemmeside står det svart på hvitt at på ukedager fra 08.00-17.50 er grennfree 495.-, for VIASAT Golfkort-holdere 445.-. Her er det ikke mye snakk om synsing. De som ikke ser at informasjonen/signeringstilbudet til VIASAT-kunder er villedende, har etter min mening litt tungt for det. Jeg mener også at både VIASAT og Tyrifjorden har ansvaret for at avtaler de setter opp, gjenspiles riktig i den informasjonen som går ut til kunden. Og her har begge instanser en kunde: VISAT inngår avtaler om et TV-produkt, Tyrifjorden en avtale om gjestespill for VISAT kortholdere. VISAT er informert om teksten de har liggende ute, ikke bare en gang, men to. De sier de jobber med saken. Med tanke på tidligere erfaringer med VIASAT, er ikke den tilbakemeldingen nødvendigvis av særlig beroligende kakrakter.



 Wilson (20. jul 2013 19:38) *  IP
Bra innlegg Gjest

Jeg synes tilbudet på Tyrifjord er flaut for både Viasat og Tyrifjord



 barce (20. jul 2013 19:43) *  IP
Bra skrevet og helt enig, Gjest!

Veldig uprofft at kommersielle uenigheter mellom klubb og viasat skal gå utover kundene.



 Ove (20. jul 2013 21:02) *  IP
--- Strøket!! Dette har ikke noe med Viasat å gjøre, Ove. Du kan jo prøve deg på en ny tråd, men ditt budskap var galt i utgangspunktet.
AR ---



 lars (29. jul 2013 09:08) *  IP
Jeg er veldig fornøyd med viasat golf hd. Også PH som kommentator.

Når det er sagt er jeg også litt irritert over viasat golf card, har fortsatt ikke fått det for 2013..
Jeg er også enig i at den prosentvise rabatten er villedende.



 oljan (29. jul 2013 10:42) *  IP
Hvorfor er avtalene så villedende? Med fordelskort norsk seniorgolf så har det stått 250 kr i greenfee før kl. 13 på Hakadal de siste 4 år. Har jeg og andre fått den prisen i juli da de har tilbud på 300kr? Nei etter sur diskusjon og dårlig start på runden. Men verre for klubbens pro som har samme diskusjon med flere hver dag. Avtale ikke gyldig i juli sier pro + en del mer uforstålig. Ikke opplevd dette andre plasser og bedt NSG om å rydde opp, foreløpig uten svar.


 barce (29. jul 2013 10:50) *  IP
Jeg tipper dette er diskutert på bakrommet mellom de ansatte på hakadal uten å ta så mye som en titt på avtaler og kontrakter. Så vet de at golfspillere som først har kommet så langt som til proshoppen, uansett må bite i det sure eplet fordi de neppe setter seg i bilen og drar i protest..

Kanskje det er grunner til at noen ikke raker i bunkeren tross alt?



 oljan (29. jul 2013 21:52) *  IP
Mulig nesten rett konklusjon Barse, men bunkere var og er strøkne og nedslagsmerker var og er reparert. Banen er nå i topp stand og verdt 300kr også før kl 13:00. Aldri vært så fin.. Men avtaler er ikke avtaler/forpliktelse på Hakadal ift NSG. Surt for begge parter. Golfnorge?


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72