|
Tilbake til innleggsoversikten Tilbake
til første side Søk på GOLFSIDEN
Les mer
Her kan du legge inn: nytt innlegg
 good old sam - 10. Jun 2009 kl. 09:13 * IP
Haga/Bogstad
På Haga er det praktisk talt ikke et menneske som spiser før eller etter endt runde. På Bogstad er det full rulle og stor stemning. Du får fire varmretter, et deilig koldtbord, dessert og kaker for 150 norske kroner. På Haga koster en burger 10 kroner mindre enn det. På Haga er sitteplasser mangelvare, det samme er miljø og stemning. Et økende antall golfere spiller Haga (fordi det ennå ikke er åpnet for greenfee på nye Bogstad), og drar så til Oslo GK for å spise. Forleden var det noen som på Haga valgte å bestille pizza fra Peppes etter runden. Jeg lurer på om det ringer noen bjeller hos noen....
|
 Henrik (10. Jun 2009 12:24) * IP
Har ofte spist lunsj på Haga etter en runde, ingenting å si på maten der oppe.
Synes selv det ofte er mange mennesker som sitter etter endt runde der oppe, men kanskje ikke alle trenger å gjøre så sykt mye ut av seg som enkelte andre?
Min oppfatning av miljøet på Haga er bra, stort sett alltid hyggelige folk.
At noen bestiller Peppes opp til Haga sier vel mer om dem enn den fanatisk revolusjonerende pizzaen fra Peppes.
 GUR (10. Jun 2009 15:05) * IP
Min erfaring er som GOS, dessverre. Merkbar forskjell hvis en for eksempel sammenligner med både Bogstad og Miklagard. Hva som møter deg på Haga? " En terrasse full av ugress, en stor parasoll som sansynligvis ble ødelagt i vinter og som er spjæret opp, ingen blomster eller planter, rotete og skittent overalt". En får et inntrykk av at her er det ikke "hands on" i motsetning til de to nevnte klubber. Kvalitet eller mangel på sådann står ikke i forhold til prisen. "Klubbfølelsen" er fullstending borte! At noen nå velger å gå på Innesvingen - forøvrig utmerket service og god mat til en lavere pris en på Haga forstår jeg godt.
En pizza fra Peppes er tusen ganger bedre enn mikrovaflene som koster NOK 30! på Haga.
 aenndi (10. Jun 2009 15:08) * IP
hehe.. Og Haga`s restuarant som har en stjerne i michelinguiden?
 Henrik (10. Jun 2009 15:19) * IP
Ja, når man sammenligner pizza med vafler så er jo diskusjonen på et meget høyt nivå.
Mye annet saklig i det innlegget ditt også GUR, skulle tro det var Isi søppelfylling du bekrev når du svarte på ditt eget spørsmål.
 GUR (10. Jun 2009 17:55) * IP
Lar dette med Pizza ligge, Henrik - du tok ikke poenget. Det er som synd er at du ikke ser hva som mangler når det gjelder spisetilbud, service og et klubbhus for medlemmene.Du gir uttrykk for at dette er OK..
Jeg er derimot enig med deg at miljøet på Haga er bra og at det er mange hyggelige mennesker der. Banen er også OK! Det du tydeligvis heller ikke ser, er hvor firkantet holdning ledelsen i restauranten viser - og dette smitter dessverre over på de som jobber der. Hadde de løftet hodet litt ,sett på andre klubber - (tidligere nevnt Bogstad og Miklagard), så ville de sett at det er milevis avstand i service nivå og tilbud!!
 Henrik (10. Jun 2009 18:15) * IP
det er greit GUR.
Jeg har ikke besøkt verken Bogstad eller Miklagard, så jeg har ikke noe grunnlag for å sammenligne med de nevnte.
Når det gjelder andre klubber jeg har besøkt står ikke Haga tilbake for noen av disse ihvertfall.
Kan hende du verdsetter service og klubbhus høyere enn jeg gjør, ikke noe negativt det.
For min del har jeg ikke noe å utsette på hva jeg har opplevd der oppe. Maten er god, og de små barna som jobber bak skranken sier hei og har et smil på lur.
Du snakker om firkantet holdning, mulig holdningen fra administrasjonen der oppe har smittet over på restauranten?!
Ha en fin kveld!
 barcentrale (10. Jun 2009 18:46) * IP
"...og de små barna som jobber bak skranken"
Hvis Haga driver med organisert barnearbeid - kan jeg forstå at noen reagerer med å bestille pizza fra Peppes ;P
 anonym (02. Jul 2009 00:00) * IP
noen som syntes det har blitt bedre på haga den siste tiden? servicen og sånt?
|
Tilbake til innleggsoversikten (Her bruker du kun ett nick!)
|