Tilbake til innleggsoversikten Tilbake
til første side Søk på GOLFSIDEN
Les mer
Her kan du legge inn: nytt innlegg
 007 - 08. Mar 2013 kl. 18:44 * IP
Måltider på golftur
Du planlegger en golftur med gjester, en tur om våren og en tur om høsten.
To måltider(middager) per tur. På sør-østlandet i Norge.
Hva anbefaler dere?
|
 Hmm (08. Mar 2013 19:21) * IP
Dersom en av dagene er fredag, anbefaler jeg Taco
 No Name (08. Mar 2013 19:22) * IP
Tee-bone
 007 (08. Mar 2013 19:47) * IP
Takk, gode tips.
AR har vært avbildet med kokkedrakt på forsiden her og han ferdes i det samme område her.
Noen tips, AR?
 Erling (08. Mar 2013 19:51) * IP
Dielam på grillen på vårturen og vilt på den samme om høsten vil jo passe fint.
 007 (08. Mar 2013 20:10) * IP
http://konfekteriet.matprat.no/2012/06/09/dielam-en-delikatesse-fra-klostergarden-pa-utstein/
Erling, den er registret! Takk.
Sannsynlig med finnbiff på høstturen.
 AR (08. Mar 2013 20:38) * IP
De to siste innleggene er gode ideer etter min smak.
Bildet du refererer til 007, er fra denne artikkelen fra en to stjerners restaurant (Michelin):
http://www.golfsiden.no/oasis161208.html
 007 (08. Mar 2013 22:03) * IP
Stemmer det, AR. Vittig sak.
En rett bør være fisk/sjømat?
 AR (08. Mar 2013 22:09) * IP
"Indrefileten" i torsk er fantastisk. Kveite er aldri feil. Steinbitt og breiflabb er de reneste delikatesser.
 007 (08. Mar 2013 22:27) * IP
Nå går det litt fort i svingene, AR.
Vi tar hensyn til sesong og sted, når vi velger mest mulig riktig måltid.
På golfturer i Sverige får vi som regel pytt-i-panne med speilegg.
I Norge bør vi overgår det.
Men, hva i Norge overgår den fantastiske svenske løyrommen??
 AR (08. Mar 2013 22:40) * IP
Personlig er jeg allergisk mot løyrom. Det går ikke her i huset. Hva med spekesild? Salmalaks er en høydare.
 Hmm (08. Mar 2013 22:41) * IP
Taco
 Pølse med brød (10. Mar 2013 08:29) * IP
Burgerking på våren og Mcdonals på høsten....
en baconpølse med rå løk og cola er jo heller ikke å forakte....
 AR (10. Mar 2013 10:09) * IP
Det siste her kunne jeg også anbefalt. Som spøk!
Søppelmat av beste merke.
 golferen (11. Mar 2013 08:42) * IP
Det MÅ jo bli FORE-i-kål-golf på høstturen....
 Rille (11. Mar 2013 19:16) * IP
Fårikål må jo være perfekt post-golfrunde-mat om høsten. Den lager seg selv mens golfrunden spilles, og har det vært ekte norsk høstvær er det varmende og godt (og ikke noe jobb i det hele tatt) etter runden.
Om man døper den om til FORE-i-kål etter golferens forslag, kan man jo late som en golfball har vært på avveie (FOOOORE!), og droppe en golfball i gryta før servering, som mandelen i grøten. Den som finner golfballen i fårikålen får neste greenfee gratis. Eller en marsinpangris. Hver sin smak.
 superslicer (12. Mar 2013 13:18) * IP
Fore-i-kål er allerede nevnt. Lamme-shank er jo også godt. Og hva som helst som kan skjæres i skiver, så lenge en omtaler det på engelsk (a slice of....).
 Hmm (12. Mar 2013 17:41) * IP
Noe som faller meg inn, er fugl i en eller annen form.
 trond (12. Mar 2013 20:11) * IP
Kan ikke tenke meg noe bedre enn Rudolf
Indrefilet av reinsdyr, karbonader av samme, gryte av samme, osv
 007 (23. Mar 2013 14:12) * IP
Liker norske golfere brosme?
 No Name (23. Mar 2013 16:46) * IP
Liker norske golfere tåpelige spørsmål?
|
|