Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 007 - 01. Aug 2010 kl. 23:07 *  IP
Greenfee med restauranttilbud

Flere klubber i Norge og utlandet har fått dette.

Er det for å få folk til å bli mer igjen på anlegget etter runden? Positivt!
Virker det?
 Tore (02. Aug 2010 07:54) *  IP
På Aurskog Golfpark hvor vi har 1/2 pris på greenfee i sommer ser vi at Restauranten har økt omsetning på golfere. 100,- for en hamburger tallerken inkl. drikke eller husets pasta inkl. drikke er jo meget rimelig. Det er satt opp skilt på hull 9 og 18 slik at de kan bestille disse enkle rettene og ha de klart når de tar en pause etter 9 (hvis de vil det) eller etter 18.


 SAbeltann (02. Aug 2010 11:07) *  IP
Tåpelig innspill "??".....

Når 007 endelig stiller et interessant spørsmål, så må folk få lov til å svare.

Jeg er ganske sikker på at et bedre samarbeid mellom klubb og restaurant, eller hvor klubben eier restauranten og det kan skapes pakker for besøkende, så må dette være positivt.

Det som er viktig, er jo at det de får i restauranten er en opplevelse, og ikke bare noe å fylle vomma med.

Dessverre er det alt for få restauranter på golfklubber som har noe å fare med utover cafe-mat som man får kjøpt like bra og billigere langs europaveien.

-----Kommentar: Jeg tok bort det tåpelige og uersiøse innlegget til nicket "??". Det er viktig med golf og mat, klubbmiljø og god servering på klubbene.
AR-----



 Tore (02. Aug 2010 12:05) *  IP
Til ??


Beklager om jeg plager deg med mine svar. Det er på ingen måte meningen å støte en hyggelig fyr som deg.

Til SAbeltann, hos oss har vi faktisk en a la carte restaurant, men også enkle retter.



 Fooore (02. Aug 2010 12:26) *  IP
Mye enig med SA.

Jeg tror klubber, restauranter og proer bør tenke nytt og i fellesskap sy sammen flere ulike interssante pakker som tiltrekker seg spillere.



 SAbeltann (02. Aug 2010 20:05) *  IP
Tore,

det er godt. jeg har ikke besøkt banen deres, men skal ikke se bort ifra at jeg gjør det :)

Jeg er opptatt av gledene hverdagen kan gi meg, og god mat er en av disse gledene.

Jeg er medlem av en klubb som dessverre ikke har skjønt dette(ikke at jeg er viktig nok alene til å endre det heller) så folk spiser ofte medbrakt, og cafe-eieren lager den samme maten år ut og år inn.

Ingenting feil med maten i seg selv, men det smaker lite, og det smaker det samme som forrige gang jeg var der... hver gang!...

kjedelig.
En burde ikke trenge å ha Hagakvalitet for å levere god mat til sine gjester og medlemmer.

enige med Fooore...

få frem noen fristende pakker, og sørg for at de vil friste både medlemmer og gjester.

Hvorfor ikke ha en spennende signatur-rett for din klubb?



 Tore (02. Aug 2010 21:41) *  IP
Enig med deg, SAbeltann. Vi burde hatt noe med elg, den trasker mye rundt på banen. Heldigvis har han green skrekk.

Som du har skjønt er du velkommen



 SAbeltann (03. Aug 2010 00:19) *  IP
Når du sa elg, så begynte jeg planleggingen av en tur.

får du elg på menyen? :D



 dutte (03. Aug 2010 01:29) *  IP
Burde en restaurant, tilknyttet en golfbane, hatt lov til å servere noe annet enn fugl:-)



 Tore (03. Aug 2010 08:00) *  IP
Dessverre serverer de ikke elg, jeg mente at det burde de kanskje. Du nevnte at hver bane burde ha sin signatur rett, og da mener jeg vi burde ha elg.

De selger elg karbonader på Aurskog Kjøtt, rett borti gata.



 Lost Ball (03. Aug 2010 12:01) *  IP
Stuet ekorn på Stavanger GK altså...? Hvis det er i orden, tror jeg at jeg står over...

Blir det litt som høna og egget dette? Man spiser ikke fordi menyen ikke er allverdens, og kafeen kan ikke tilby allverdens fordi ingen spiser?

Skjønt, kafeen på flere norske golfbaner holder da "god nok" standard, eller? Larvik, Sola og Stavanger er de jeg kjenner best, og der er det ikke veldig mye å sette fingeren på.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser









ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt: ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72