Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Sungjae Im er en av de unge og lovende

03.02 Unge og lovende:
Fem unge golfspillere du bør følge
Selv om 2020 ble et utfordrende år for mange golfspillere, er det en rekke unge talenter som kan bli svært spennende å følge med på i årets sesong.

Det er liten tvil om at 2021 også kan bli et svært annerledes golfår. For de unge og fremadstormende kan dette året komme til å bli et meget godt golfår.

Viktor Hovland (22)
Ingen liste over lovende talenter ville være komplett uten Norges egen Viktor Hovland. Hovland har levert sterkt helt siden han vant norgesmesterskapet for amatører i 2014, kun 16 år gammel. Drøbaksgutten fattet raskt interesse fra en rekke anerkjente universiteter, men etter litt falt valget på Oklahoma State University. Det var her Hovland studerte da han ble den første nordmann til å vinne US Amateur i 2018. Han har en rekke amatørpokaler, men har også vunnet to ganger på PGA Touren i begynnelsen av sin karriere. Det blir derfor svært spennende å følge Hovlands reise videre for å se hva han klarer oppnå med karrieren sin.

Sungjae Im (21)
Sungjae Im er kanskje ikke et kjent navn for de aller fleste enda, men med en tittel som 2019 PGA tour Rookie of the Year er det liten tvil om at Im kommer til å gjøre sin tilstedeværelse i golfverden kjent de neste tiårene. Unggutten slo gjennom da han tok sin første seier i Honda Classics i mars. Han spilte også godt i Arnold Palmer Invitational da han ble nr 2. kom inn på en andre plass. Det er liten tvil om at spilleren fra Sør-Korea kommer til å fortsette med sitt gode spill i tiden som kommer. Hvor god han blir, vil bare tiden vise.

Rasmus Højgaard (19)
Til tross for sin unge alder har Rasmus Højgaard levert et sterkt spill i flere år. Noen av prestasjonene den danske gutten har rukket å samle inn er: Den tredje yngste vinneren av European Tour noensinne, vunnet Eisenhower Trophy på Danmarks lag og tatt flere seire i Danish International Amateur Championship. Sammen med sin tvillingbror har Rasmus levert gode resultater hittil. Det kan derfor bli spennende å se hva de klarer prestere når de tar steget inn i den proffe tabellen. Højgaard blir trolig et spennende navn å følge med på fremover.

Atthaya Thitikul (17)
Et trygt tegn på at man har prestert godt er at bettingsidene fatter interesse for karrieren din. Det er derfor ingen overraskelse at 17 år gamle Atthaya raskt ble en favoritt. Den unge spilleren fra Thailand holder tittelen som den yngste golferen til noensinne til å vinne en profesjonell turnering. Som 14-åring vant hun 2017 Ladies European Thailand Championship på den kvinnelige Europa-turen. Hun tok seieren igjen i 2019, og betting selskapene plukket raskt opp nykommeren som en oddsfavoritt blant de kvinnelige spillerne. Det er ingen hemmelighet at interesse fra bettingselskapene vitner om gode prestasjoner. Derfor er det mye som tyder på at Atthaya kommer til å være en oddsfavoritt i mange år fremover.

Scottie Scheffler (24)
Selv om Scottie er den eldste golfspilleren på denne listen over nykommere, har 24 åringen høyst sannsynlig en lovende karriere foran seg. Unggutten fra Texas ligger foreløpig på plass 34 på verdensrankingen og har med blant annet to seiere i Korn Ferry-touren sikret seg fullverdig status i PGA-touren. Scottie har levert sensasjonelt godt etter kort tid på PGA Touren. Det tar neppe lang tid før han vinner på PGA Touren. Han har på lik linje med de foran nevnte gode muligheter til hevde seg godt i årets sesong. Også han blir det spennende å følge i årene som kommer.

Neste generasjon golfspillere
De fem vi har sett på i denne artikkelen er alle på et tidlig stadium i sin karriere. De har allerede hatt mange fine resultater. Det er derfor liten tvil om at det vil bli svært spennende å se hvordan disse unge lovende karrierene vil utvikle seg i årene fremover. Trolig har med kommende stjerner å gjøre. For norske fans er det selvsagt mest interessant å følge Viktor Hovland. Men se opp for de andre også. Det blir ingen overraskelse om vi får se en eller flere av dem øverst på resultatlistene flere ganger i fremtiden.Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon