Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

10.12 Golfsimulatorspill:
Ny kjede av innendørsanlegg
De fleste er enige om at det lønner seg å trene innendørs hvis man har noen ambisjoner om å bli bedre i golf eller holde den gode formen fra forrige sesong ved like.

Ny teknologi
Som på alle andre områder er teknologiske produkter i stadig utvikling. Slik er det også på golfsimulatorfronten. Nå er amerikansk krigsteknologi tatt i bruk for å få simulatorgolf mer nøyaktig og underholdende.

På de nye About golfsimulatorene vil en usynlig radar fange opp så vel golfkølle som golfball. Her får du tilbakemelding både på svingen og ballbanen. Tredimensjonale bilder gir en naturtro opplevelse og er med på å forlenge golfsesongen. Utregning av scorekort basert på hcp ligger selvsagt innbakt i det hele.

Ny kjede
I høst har vi fått en ny kjede hvor Golfsenteret på Sandaker med Svein Øyvåg satser på About golfsimulatorer. Kjeden får navnet ”Golfsenteret”.

Kjeden er basert på det tradisjonsrike Golfsenteret på Sandaker som med denne kjededannelsen får flere familiemedlemmer. Foreløpig blir det nye sentre på Skedsmokorset og Storsand på Hurum.

”Det var da jeg hørte tilbakemeldingene fra spillerne på About Golf jeg så at dette hadde store muligheter i seg” sier Svein Øyvåg. Han har drevet Golfsenteret siden 2000.

"Men, å drive innendørsgolf er ikke bare moderne simulatorteknologi. Derfor har vi utviklet et kjedekonsept på hele driften", fortsetter Øyvåg som har planer for videre utvikling.

"Har dere fått opp mange simulatorer?"

"Det første året er det montert 14 About Golf simulatorer i Norge, og About Golf har tilegg rukket å bli den ledende simulatoren på verdensbasis" avslutter Svein Øyvåg. Han la om Golfsenter på Sandaker ganske betydelig for ganske nøyaktig et år siden. Les om det her:


Daglig leder Svein Øyvåg kan ønske velkommen til Golfsenteret som har gjennomgått kraftige endringer i høst

04.12.06 Golfsenteret:
I ny prakt
Golfsenteret i Sandakerveien 24c i gamle Myrens Verksted har fått en ansiktsløftning. Ikke bare det. Det er et helt nytt konsept som var vokst fram i lokalene. Golfspillerne har mye å glede seg over. Les mer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HER

Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn


Tilbake til første side

 

 
 
Annonser
 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com