Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
We Want Golf

15.09 Ny i Norge:
En spennende satsning innen norsk golf klær og tilbehør!
Golfmarkedet er preget av få tilbydere som har kapret store markedsandeler. Dette er noe det norske golfselskapet WeWantGolf ønsker å gjøre noe med.

Med golftilbehør og golfklær skal selskapet gjøre golf mer spennende ved å gi golfspillere flere måter og utrykke seg på – både  på og utenforgolfbanen. Det blir full lansering våren 2023.

Viktigheten av muligheter
WeWantGolf begynte for fullt i starten av fjoråret gjennom utallige tegninger av hvordan diverse golftilbehør kunne få et litt ‘frisk pust’. De mange mulighetene ble da kombinert med et ønske om å ta miljøriktige valg, og lage et spennende tilbud av produkter. Resultatet ble at de første produktene lansert på våren 2022.Noen av produktene i sortimenet

Spesielt spennende er selskapets golfbag og golfhansker – som allerede har rukket og bli populære produkter hos det norske golfpublikumet.

Andre land, og spesielt USA, har det vært en trend de siste årene med nye konsepter og merkevarer innenfor golfverdenen.

Eksempler på dette er GFore, Vice Golf, Travis Matthew og mange flere. De nye mulighetene blir godt mottatt i markedet og flere av merkevarene har slått igjennom. Det som er typisk er at de har noen spesielle produkter som de er spesielt kjent for, og som gjør dem unike. Det ser vi igjennom Vice Golf – som har spesialisert seg på golfballer.

Kvalitet på agendaen
De produktene som har blitt lansert er nøytrale i sitt design, men holder høy kvalitet.

- Kvalitet og kvalitetssikring har vært sentralt i sammensetningen av produktene. Dette er grunnen til at vi har valgt å benytte oss av ledene fabrikker som allerede i dag brukes av andre store merker innenfor golf industrien, som Callaway, TaylorMade, Footjoy med flere, sier Haakon Andersen – personen bak WeWantGolf.

Veien kan være utfordrende for et nystartet selskapet, spesielt innenfor en så etablert bransje som golf.

WeWantGolf drives i dag fra kontorer på Stabekk like utenfor Oslo, uten noen egen fysisk butikk.

- Oppstart koster mye penger, og vi har valgt å bruke våre midler på å videreutvikle våre produkter og merkevare. Derfor tror vi på å bruke våre fantastiske golfbutikker rundt omkring i landet – for å nå ut til golfspillere der ute, - sier Haakon videre.

11 forhandlere i dag
Det er nå 11 butikker som har valgt å gi den nye norske merkevaren en sjanse. Det er primært på østlandsområdet disse butikkene befinner seg, men det finnes også nettaktører som forhandler produktene.

- Vi har en liten produktmiks dette året. Men vi tror at erfaringene fra denne sesongen sammen med spennende og videreutviklet produktmiks som kommer neste år vil bidra til å øke antall forhandlere kommende sesong, meddeler Haakon

Kleskolleksjonen den kommende sesongen ferdigstilles i disse dager. Haakon kan røpe at det blir spennende og se an responsen.

- Vi har fått noen veldig flinke rådgivere til å kvalitetsikre og klargjøre aspekter av kolleksjonen. Det er en gradvis prosess, men et veldig godt første steg inn til klesverdenen, fortsetter Haakon.

Selskapet kommer med full herrekolleksjon innenfor overdeler kommende de sesong, og kommer til å dekke et større felt av klesplagg over tid.

Dere kan lese mer om hva som finnes av produkter og utstyr i dag på WeWantGolf.com.

Det er også mulig å melde seg på konkurranse for å vinne WeWantGolf produkter under ‘competitions’- fanen på hjemmesiden.Bag med headcovers i regi av WeWeantGolf.

WeWantGolf.com

Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon