Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Nyheter

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer

World Cup spilles 22. - 25. november

Monty spiller bra i China. Skal han hente hjem enda et trofé? Svaret ble JAAA!

25.11 World Cup, China:

En meget stolt Monty kunne innkassere Skottlands første seier

Stor dramatikk da Skottland vant i omspill.

Det holdt med en par på det tredje omspillshullet. I fjor tapte Skottland mot Tyskland på det første omspillshullet. En flott revansje.

USA fikk play off da Heath Slocum satte i en 1,5 meters birdieputt på det siste hullet i regulært spill. På det første hullet misset Slocum en 2 metersputt for birdie og seier. På det samme hullet satte Mark Warren en 4 meters par-putt i for å dele. På det 2. hullet misset lagene så vidt med sine birdie putter.

Skottland avsluttet med 66 slag i foursome mot USAs 67. Frankrike endte et slag bak med 67 slag søndag. Her spilte Gregory Havret og Raphael Jacquelin. Englands Ian Poulter og Justin Rose gikk også på 67 og endte et slag bak Frankrike.

Skottland fikk eagle på det 15. hullet. Det gjorde susen.

Dermed kunne Skottland heve trofeet. Første gang denne turneringen ble spilt, var i 1953. Da het turneringen Canada Cup.

Sverige kom på delt 6. plass, Danmark kom på 10. plass og Finland kom på delt 13. plass. Og Norge? Var ikke i nærheten av å få være med.

24.11 World Cup, China:

USA leder leder meget spennende turnering

Leder med ett slag før siste runde. Frankrike rykket opp på 2. plass etter 62-runde lørdag. De deler 2. plassen med Skottland med Syd-Afrika og England på slaget bak.
Her følger du med på resultatene

23.11 World Cup, China:
USA leder fortsatt etter andre dag

Men bare med et slag. På slaget bak ligger England og Skottland. Men se opp for Syd-Afrika på plassen deretter. Goosen og Immelman virker sterke i China.

22.11
World Cup, Mission Hills, China:
USA leder etter første dag

Bernard Langer og Marcel Siem vant i fjor. Etter første runde er det USA som leder. De stiller med laget Boo Wekley og Heath Slocum. De hadde 61 slag i best ball. Finland er på en oppsiktsvekkende 3. plass bare to slag bak, men plassen er delt med fem av de større favorittene.

Danmark stiller med de gode Søren og Anders Hansen. England har Ian Poulter og Justin Rose - et meget sterkt lag. Kanskje de vinner!? Mikko Ilonen og Pasi Purhonen spiller for Finland. Syd-Afrika har Retief Goosen og Trevor Immelman. Peter Hanson og Robert Karlsson spiller for Sverige. Wales vant i 2005 med Bradley Dregde og Stephen Dodd. Disse spiller i år også.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------