Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
     

Vitser

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
 
Sitatet

- Min beste bane?
- Den neste jeg lager.
Robert Trent Jones jr.

 
 
GOLFVITSER 
tilbake til første side

tilbake til vitsesiden 

Om juksemakere (innsendt)
Et eldre ektepar hadde vært gift i 25 år, begge var ivirige golfere, barnløse og relativt velstående. De hadde spilt golf over det meste av verden, men aldri i Skottland. De besluttet derfor å ha sin sølvbryllupsdag på St. Andrews Old Course, og avslutte dagen med en romantisk middag på stedets utmerkede restaurant. Som sagt, så gjort. Etter en dag med herlig golf i sølvbryllupsgave, sitter de to ved bordet, med nydelig mat, god rødvin og romantisk musikk. Mannen finner ut at det er på tide å rense luften i en slik tillitsfull atmosfære, og sier til sin kone:

"Hvorfor har vi aldri fått barn, kjære ?"
"Tja", svarer kona, du vet, blir det barn, så blir det barn, og om ikke ....vi har begge vært opptatt med våre karrierer og golf, og du vet...."

Mannen tygger litt på dette, og sier:
"Du vet, jeg var i New York for et par måneder siden ?"
"Mmm, kjære" svarer kona.
"Jeg må fortelle deg at jeg fikk i meg nokså mye av alt det rare amerikanerne tyller i seg, og våknet opp på hotellrommet med en fremmed dame i senga. Dog tror jeg at jeg var såpass på druen at jeg ikke maktet å foreta meg noe usømmelig."

"Jeg tilgir deg, kjæresten min, og setter pris på at du er åpen mot meg" svarer kona.

Hun fortsetter: " Men siden vi nå renser luften her, må jeg betro deg en ting. For tredve år siden, før du traff meg, var jeg en mann. Jeg har altså gjennomgått en kjønnsskifte - operasjon, og har levd lykkelig med deg siden da. Det vil jeg takke deg for. Det er nok grunnen til at vi aldri har fått barn. "

Mannen blir langsomt rød i fjeset, puster og peser, reiser seg til slutt opp, kaster servietten på bordet og brøler til sin kone:

" Din h...etes forbannede juksemaker, ditt uærlige skinn der du sitter !!! I alle de år jeg har kjent deg, har du slått ut fra rød tee !"INNSENDT

 
Tips en bekjent om golfsiden.com!
Mottakers epost Navn
Din epost Navn

Send inn din vits til ramn@online.no

tilbake til forrige side

tilbake til første side


 
 
Annonser

Henvendelser annonser:
ramn@online.no