Golfsiden.com - Norges største uavhengige nettsted for golf - Norges store golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Profesjonell golf
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72

Tilbake til første side           Debattsiden

Klubbhuset på Capdepera, en flott bane hvor Ving sender en norsk golfgruppe i april. (Foto: A. Ramnefjell)

02.02 Golf med Ving:
Ikke bare golf
Ving har i mange år arrangert golfturer til sydligere strøk, og VingGolf er faktisk Skandinavias største golfreisearrangør.

Her kan alle ulike typer golfspillere stille opp fra nybegynnere til de mer erfarne spillerne. Med den lange erfaringen som Ving har, er det klart at stedene som velges ut er av meget god kvalitet.

Det er mulig å bestille flyreise tur/retur, hotell og ikke minst golfpakke. Du får forhåndsbestilte starttider - ofte med golfvert. På Gran Canaria, Tenerife, Tyrkia og Mallorca har Ving egne golfverter som passer på at alt fungerer. De arrangerer middager og andre sosiale saker inkludert konkurranser om man ønsker dette.

Ving er en såpass stor operatør at det er mange muligheter for variert innhold på golfturen. En stor forskjell fra andre rene golfreisearrangører er at man selv kan bestemme hvor mye golf man vil spille. Man kan bestille golf som et tillegg til en vanlig reise akkurat på samme måte som man bestiller en leiebil eksempelvis. Dermed står man fritt til noen dager på stranden og noen dager med golf for den eller de i reisefølget som måtte ønske dette.

Ving kjøper opp starttider, garanterte starttider. På golfbanen treffer man de andre golfspillerne slik at man får noen å spille med hvis det er ønskelig. På den måten er det enklere å reise på egenhånd.

Varierende priser
Prisene varierer mye gjennom året. Prisene på golf er høyest når det ikke er golf i Norge. Om sommeren er det ganske hyggelige priser på golfbanene i Spania fremfor alt, men også i Tyrkia er det hyggelige priser på denne tiden. Mange golfspillere reiser i juli til Middelhavet, men overraskende få spiller golf. Det er kanskje fordi man ikke kjenner til muligheten for å spille golf akkurat på de dagene som måtte passe den enkelte. Man slipper å bruke hele ferien på golf eller hele ferien på stranden. Her er det snakk om begge deler. Da blir de ikke-spillende medlemmene i familien også fornøyde!

Tunisia er klart det rimeligste golfreisemålet om sommeren og høsten. Da kan man spille fem runder golf på Citrus Golfs to anlegg for bare kr 1.795.

Per Gullberg (Foto. A. Ramnefjell)

Tur med Per Gullberg

I vår arrangeres det for øvrig en tur til Mallorca hvor Per Gullberg fra Holtsmark Golf holder golfskole. Han skulle være en velkjent herremann og en dyktig trener. Han trente Suzann Pettersen i flere år på Bogstad.

Datoen er 3. april. Her blir det full pakke med golf:
3 dager à 3 timers trening av blant annet grep, sving, chip, putt og bunker. Videoanalyse av svingen med individuell gjennomgang og spilletrening på bane. 2 dagers spill på Capdepera, 1 dag på Canyamel og 1 dag på Alcanada. Capdepera er en meget god bane som Golfsiden har besøkt. Les også mer om Mallorca her

Les mer om denne VingGolfturen herTilbake til første side

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!! 


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon

 


  ANNONSER