Golfsiden.com - Norges store uavhengige Nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Herman Sekne er med på VM-laget

04.07 Uttak til VM for amatører:
NGF har tatt ut seks spillere
VM går i Paris i slutten av august.

Det norske laget ser sterkt ut på papiret. Skal vi håpe på top 15?

NGF:
Seks utøvere representerer Norge i lag-VM i Paris.
Norges Golfforbund har tatt ut følgende utøvere til å representere Norge i lag-VM for damer (World Amateur Team Championship), også kalt Espirito Santo Trophy, som finner sted i Paris 24-27.august:

Damer:

Mia Sandtorv Lussand, Fana GK
Lussand er for tiden nummer 201 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Hun kan vise til en femteplass i årets French U-21 Ladies Championship, og hadde i 2021 en snittscore på 72,22.

Vilde Marie Nystrøm, Stavanger GK
Nystrøm er for tiden nummer 302 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Hun kan vise til en 12. plass i årets Portuguese Ladies, og har så langt i år en snittscore på 73,2.

Silje Torvund Ohma, Fana GK
Omha er for tiden nummer 350 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Hun kan vise til en syvende plass i årets Portuguese Ladies og en niende plass i årets French U-21 Ladies Championship. Hennes snittscore er så lagt i år 72,8.

Herrer:
Norges Golfforbund har også tatt ut følgende utøvere til å representere Norge i lag-VM for herrer, også kalt Eisenhower Trophy, som finner sted i Paris 31.august til 3. september:

Bård Skogen, Haugesund GK
Skogen er for tiden nummer 51 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Han har så langt i år tre topp-10 plasseringer med en andreplass på The Amir Ari Invitational som beste resultat.

Mats Ege, Stavanger GK
Ege er for tiden nummer 129 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Han har så langt i år tre topp-10 plasseringer med en niendeplass på European Amateur Championship og en syvendeplass på St Andrews Links Trophy som beste resultat.

Herman Wibe Sekne, Oslo GK
Sekne er for tiden nummer 147 på verdensrankingen for amatører (WAGR). I 2021 vant han to NCAA divisjon 1-turneringer, og har så langt i år fire topp-10 plasseringer.

VM for amatører er det eneste offisielle verdensmesterskap i golf. Turneringen spilles hvert annet år som en slagspillturnering over 72 hull fordelt på fire dager. Hver nasjon kan stille med inntil tre spillere, og det er de to beste scorene fra hver dag som teller.


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon