Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Viktor Hovland

29.08 Ungdoms OL i Nanjing, Kina:
Viktor Hovland og Sandra Nordaas avsluttet svakt i mixed
Det har vært ungdoms OL i Kina i golf og selvsagt alle andre idretter.

I mixed-turneringen gikk det ikke så bra som mange hadde trodd. Norge ble nr 17 sammen med tre andre land

Laget som besto av Sandra Nordaas og Viktor Hovland, lå godt an innledningsvis. Da lå laget på 5. plass etter den første runden. Den andre dagen hadde laget den 9. beste scoren. Men siste dag var laget ikke bedre enn nr 28 og i praksis sist med 77 78 på de individuelle scorene siden Østerrike bare hadde en tellende spiller og Cook Island hadde spillere med score på 88 og 92.

Resultatliste i mixed-konkurransen. KLIKK HER

21.08 Ungdoms OL i Nanjing, Kina:
Viktor Hovland ledet før siste runde, og...
Det er ungdoms OL i Kina for tiden uten at pressen er så opptatt av det. Norge gjør det bra i golf.

Viktor Hovland ledet før siste runde torsdag. Han hadde imidlertid 74 på den siste runden og 68 på den første og andre runden. Før de offisielle resultatene var kommet torsdag formiddag, regnet Golfsiden ut at Viktor Hovland delte bronsemedaljen med DanThai Boonma fra Thailand. Mens dette ble skrevet, kom de offisielle resultatene. Golfsidens regnestykke stemte, men Viktor Hovland står oppført på 4. plass med samme skår som Boonma som hadde et slag bedre på siste runde.

Han tapte bronsemedaljen i omspill. Omspill om 3. plass har Golfsiden aldri hørt om før, men klart mer i tråd med golfens ånd enn beste siste runde og siste ni hull og slikt tull!

Femteplassen er på resultatlisten delt plassering mellom fem mann. Hvis ikke Hovland får bronsemedaljen, er det temmelig surt sett med Golfsidens øyne.

Renato Paratore Foto: A. Ramnefjell

(Tippekonkurranse: hvor er bildet tatt? Førstemann som tipper riktig får en trepakning med golfballer.)

Den italienske stjernespilleren Renato Paratore, Italia, spilte seg opp fra 5. plass til seier etter en storartet 66-runde til slutt.

Nr 2 ble svenske den svenske stjernespilleren Marcus Kinhult som ble nr 21 i Nordea Masters på Europa Touren på PGA Sweden National i mai som amatør og gikk derfor glipp av premien på 17.000 euro.

Sandra Nordaas hadde 73 (nr 11) på den første runden og 77 på den andre runden. Den tredje runden torsdag ble det 79 og 22. plass totalt.

Det skal også spilles en mixed konkurranse med foursome, bestball og individuelt; til sammen fire runder over helgen i ungdoms OL.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------