Leserbrev

Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
 
Sitatet


"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

 
 
n1|

Tilbake til første side Søk på GOLFSIDEN Les mer Her er DEBATTSIDEN Annonsering golfaksjer
Golfsidens redaktør (t.v.) og Louis Røren stakk av med tittelen og troféet da det nordøstlige europamesterskapet for journalister ble arrangert i Lüdersburg og sto sentralt under den offisielle fotoseansen etter premieutdelingen.


 

19.06 Golf i Tyskland, Lüdersburg:
Flott sted en time fra Hamburg
Golfsiden har besøkt et imponerende anlegg i Lüdersburg, en times kjøretur fra Hamburg. La det være sagt med det samme. Dette var bra!

Det sier vi ikke bare fordi Golfsidens utsendte medarbeider sammen med representanten fra Golfposten, Louis Røren, vant det Nordøstlige Europeiske journalistmesterskapet i Golf. (se det offisielle bildet fra mesterskapet). Dette flotte golfområdet består av to meget gode 18 hullsbaner og en offentlig 4 hullsbane som skal bygges ut til 9 hull med det første.

Stedet ligger ikke langt fra den fantastiske byen Lünenburg som har en herlig historie. Slat var en gang tidens gull. Salt finnes det mye av her, men det er mange år siden byens storhetstid. Men både historien og byen er godt bevart og vel verdt en rundtur - gjerne med guiden Gerda fra turistkotoret i byen.


Slik er hvert hull tydelig skiltet slik at det er lett å orientere seg om sentral informasjon om hullet. Skiltet står ved inngangen til tee-stedet. Her kan noen og enhver norsk bane ha noe å lære.Golfanlage Schloss Lüderburg ligger mellom Lüneburg og Lauenburg mellom Elbe og Nordheide. Grunnmuren i slottet som vises i bakgrunnen på bildet øverst, er fra 1776.

Et lekkert par 3 hull på The Old Course, Lüdersburg

The Old Course 5.912 metet, er en meget god og krevende bane. Her bør man bruke hodet og ikke alt for ofte driveren hvis denne ikke går kontrollert i riktig retning. Banen er i god stand og ligger i vakre omgivelser.
The Lake Course, 6.067 meter er designet av Jack Nicklaus og er av en halt annen karakter. Den er mer åpen og det er mye vann. Vannet kommer ikke så mye inn i spill, men sluker likevel en del baller på avveie. Bildet til høyre viser kanskje at Jack Nicklaus har lagd en fin ramme rundt banen.

Det er fine treningsmuligheter på området med gress på driving rangen og ganske gode range baller. Dette passer godt for grupper av golfspillere som som vil ha det hyggelig en helg eller en uke eller på treningsleir. Norsk Senior Golf vil trives godt på området. Det vil også passe godt for en intens juniorsamling. Her er det et stykke til fristende diskoteker om kveldene slik at man får konsentrert seg om golfspillingen.

Det er flere boalternativer. Man kan bo i selve slottet, eller man kan bo i bygninger rundt om på dette gamle, staselige området. Her er det oppusset for massevis av euro. Det er høy standard. Klubbhuset er stort og rikholdig på historie. Kjøkkenet er også av meget bra kvalitet.

Norwegian flyr til Hamburg. Leiebil kan være et bra alternativ. Det går også an å ta drosje fra Hamburg flyplass for 70-80 euro. Det er mulig å ta bil på Kielerferja og kjøre selv.

Du vil neppe angre på et besøk på dette stedet.


Nyttige linker:
Det tyske turistbyrået har følgende link: www.d-z-t.com
Lower Saxony Tourism Board: www.golfland-niedersachsen.de
Lüneburg Marketing GmbH: www.lueneburg.de
For ytterligere informasjon om dette flotte golfanlegget: www.luedersburg.com.
  
 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Leter du etter noe? Søk på GOLFSIDEN etter noe du lurer på. Kanskje du finner det du søker på tusenvis av Golfsiden-sider som ligger ute på nettet. Les mer

Skal du annonsere kjøp eller salg av aksjer/spilleretter eller brukt utstyr?
Skal du annonsere selv? KLIKK HERTilbake til første side
 
 
 
Annonser


 

Golfnyheter på mail? Send inn din mail adresse til: ar@golfsiden.com 


Henvendelser annonser:
Asbjørn Ramnefjell
TLF: 67 14 10 90
Mob: 900 900 72
ar@golfsiden.com