Leserbrev Golfbutikk/-aksjer Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Tyrkia

Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Amatørgolf
Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
 
Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN
 
 

TYRKIA

Tilbake til første side     Søk på GOLFSIDEN Les mer

10.11 Den tyrkiske riviera:
Et golfparadis
Hvis du ønsker et utvalg av flotte golfbaner, femstjerners hoteller, fantastiske strender, spa-tilbud, herlig mat og all drikke inkludert på hotellet – da er Tyrkia reisemålet for deg. Hvis du i tillegg får vite at dette er billigere enn Spania, Portugal eller Frankrike, bør du også vurdere muligheten seriøst neste gang du vil spille golf og banene er stengt i Norge.

Foto: R. Ramnefjell
National Golf Club, Belek, Tyrkia

Ingen norske turoperatører har kunnet tilby dette golfparadiset tidligere. Området heter Belek og ligger ca 35 km øst for Antalya ved den tyrkiske riviera i Middelhavet. Utbyggingen av området startet for under 10 år siden og nå kan man finne 45 femstjerners hoteller og ni flotte golfbaner på området.

Vi har besøkt mange av hotellene og testet ut flere av banene og må bare konstatere at dette var imponerende. Hotellene er store med ca 500 sengeplasser i hver. Alle har flotte bassenganlegg og ligger rett ved stranden. Det er lagt stor vekt på trenings- og spatilbud på alle hotellene. Det er også shuttle-busser til og fra flyplassen, mellom hotellene og de ulike golfbanene, så leiebil er ikke nødvendig her.

Man kan legge opp reisen sin slik at man får anledning til å spille på flere baner i løpet av oppholdet. Når man så også trener litt på hotellenes anlegg, svømmer i bassenget eller i havet og så blir pleiet på spa til slutt, kan det være godt med en tur innom baren før et herlig måltid middag inntas. Det gledet oss derfor å erfare at de fleste hotellene hadde et såkalt ”all inclusive concept”. Det vil si at alle disse fasilitetene på hotellet kan benyttes fritt og er inkludert i prisen. Det gjelder også baren og minibaren. Det er bare hvis man ønsker ekstra fine og importerte varer at man må betale ekstra for det.
Foto: R. Ramnefjell
Fra Gloria Golf Club

Er du fremdeles interessert? Ta da en titt på hva du får for kr 8600,-:

- Fly t/r Antalya via Istanbul med Turkish Airlines, inkl transport av golfbag
- shuttle service
- 5 stjerner hotell
- 7 netter
- all inclusive concept
- 5 greenfees
- en bøtte baller på driving range hver dag
- golftralle, vannflaske og frukt på banen hver dag
- frukt og vin på rommet

Hvis du ikke har fått grønt kort ennå, kan du også få tatt dette her. Og har du et familiemedlem med som ikke vil spille golf, kan du trekke fra kr 1.500,- av prisen.

Vil du vite enda mer? Millenniumgolf Klikk her  og Antalya Golf Club Klikk her

Vil du bestille eller forhøre deg mer om golfreiser til Tyrkia? Kontakt Travelnet Østerås Reisebyrå Klikk her


Foto: R. Ramnefjell
Det er flotte baner i TyrkiaHer finner du
DEBATTSIDEN
Si din mening!!


Tilbake til første side 

 
 
Annonser