Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Det 6. hullet på banen har en spektakulær utsikt over havet Foto. A. Ramnefjell


18.11 San Lorenzo Golf, Algarve:
Lekker bane, lekker beliggenhet
Denne banen er blant de beste på Algarvekysten. Den ligger vakkert til og er meget utfordrende.

San Lorenzo ligger rett vest for flyplassen i Faro på Algarvekysten. Med direkte fly blir dette ikke lange turen totalt. Norwegian flyr hver lørdag utpå dagen med retur fra Faro med en gang.  

Dette er en bane som ble kjøpt opp av en fra Saudi Arabia i januar 2008. rett før finanskrisen. Her er det bare 82 medlemmer. Men dette er en bane som eies av en konstellasjon som er veldig opptatt av hotelldrift slik at golfbanetilbudet blir en del av hotellkonseptet. De ønsker å selge hotellpakker med meget hyggelige greenfee-pakker.

San Lorenzi banen ble åpnet i 1988 og er tegnet av banearkitektene Joseph Lee og Rocky Roquemore. Banen ligger meget attraktivt til på Quita do Lago Resort og Ria Formosa Nature Reservatet. Her bør man spasere litt i området når man først er her. 

(Artikkelen forsetter under bildet)Det 17. hullet har vann langs hele venstresiden og er sammen med det 18. hullet en avslutning man husker godt. Foto: Asbjørn Ramnefjell

Krevende og flott
Dette er en av de beste banene i Portugal. Åpningshullet par 5 setter krav til presisjon. Det er en fordel av å ha spilt banen slik at man har et inntrykk av hva som venter rundt neste hjørne.

Når du kommer til det 5. hullet par 3, ser du ut mot havet. Det 6. og 7. hullet ligger ut mot havet. De er ikke spesielt lange, men her skal du holde tunga rett i munnen, spesielt hvis det blåser. Og det gjør det svært ofte her ute ved stranden.

Nr 8 er et par 5 hull med vann langs høyre side og OB til venstre inn i havene til de flotte husene som ligger der med fin utsikt over alle fuglene i området og havet.

De to siste hullene på banen er spektakulære. Begge er par 4 hull med vann til venstre. Krevende hull selv om de ikke er av det lengste slaget. De fleste hullene husker man etter bare å ha spilt banen en gang.

82 medlemmer
Med bare 82 medlemmer er det klart at det ikke blir noe storklubbmiljø. De satser som nevnt på hotellgjester som kjøper pakker hvor greenfee er en del av oppholdet. Det koster 60.000 euro å melde seg inn i klubben. Det setter en demper på interessen blant fastboende som har mange andre baner i nærheten å velge mellom. Eierne ønsker å ha god plass til hotellgjestene.

Banen er absolutt verdt et besøk eller to. Banen er utfordrende, vakker og velholdt. Det er en fordel å ha spilt banen noen ganger. Det hjelper på opplevelsen og forståelsen for hvordan banen skal spilles smartest mulig. God tur!

Eierne av banen eier i alt tre baner; San Lorenzo, Penina  og Pinheiros Altos 

Skal du spille San Lorenzo, kan du sjekke hotellpakker med golf på denne siden: KLIKK HER 

Du kan lese om San Lorenzo som er kåret til en av verdens 100 beste baner: KLIKK HER  

Her kan du lese mer om de mange spektakulære hullene på banen:
KLIKK HER 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon